Форум >
>
Друго >
Тема: Ще се променят ли нещата след 2011г?

страница 1 от 3

1 2 3 >
Публикувано на 10-04-2011 12:42 | Ще се променят ли нещата след 2011г?
IvelinGG
Потребител

Я да видим има ли оптимисти тука laugh
Как мислите, какъв е шанса да отпаднат изискванията за работни карти?
ето тук статия за мнението на посланика ни в Лондон http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=590568
направи ми впечетление това
Великобритания, заедно с Ирландия, са единствените две страни, които отвориха своя пазар за първите десет страни от петото разширение на ЕС, но след това преразгледаха тази своя позиция и наложиха ограничения за България и Румъния. Разбира се, има още десетина страни на ЕС, които все още не са отворили пазара си.Всичко ще зависи от развитието на икономическата ситуация във Великобритания. И, разбира се, до каква степен българските граждани, които вече пребивават там, успяват да се интегрират в рамките на законовите разпоредби", каза още българският посланик.

Ако това са основните критерии то мисля шансовете ни не са малки, но ако се вземат впредвид икономическото състояние на смешната ни държавица, корупцията и така наречената ни съдебна система която е пълна пародия, спукана ни е работата.
Има и нещо друго което е в наша полза, а именно че сме в пакет с румънците, който са на доста по-прилично ниво спрямо нас в изброените от мен критерии.
Според мен шанса е 50/50
Следващия ------------>

Публикувано на 10-04-2011 13:18 | RE: Ще се променят ли нещата след 2011г?
Fairy
Модератор
http://www.facebook.com/Fairy.Brigadiri

Нищо няма да се промени...

Публикувано на 10-04-2011 13:39 | RE: Ще се променят ли нещата след 2011г?
prodanov
Потребител
pfclevski https://facebook.com/Plamen Prodanov

няма как да стане , не се надявайте това всяка година едно и също

Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 11-04-2011 09:08 | RE: Ще се променят ли нещата след 2011г?
vlado
Потребител

Докато не изтекат 7-те години, през които имат право да не ни допускат до пазара на труда, според договора за присъединяването ни към ЕС, никой да не се надява да паднат ограниченията за работа. Това ще стане на 1-ви януари 2014г. Освен ако не измислят нещо друго до тогава. А това, че сме в пакет с Румания изобщо не е предимвство, защото ония са зле почти колкото нас, а и са с 3 пъти по-голямо население - 22 млн. Точно заради това могат да ни резнат и нас, евентуално. wink
Публикувано на 11-04-2011 11:04 | RE: Ще се променят ли нещата след 2011г?
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Знае ли се ... не се ли знае.

Публикувано на 12-04-2011 12:17 | RE: Ще се променят ли нещата след 2011г?
IvelinGG
Потребител

Уф мъка си в тази държава, а всичко може да се реши за броени дни, ние не сме никакъв проблем или заплаха за Великобритания, страх ги е от корупцията и то с право защото всеки Албанец, Македонец, Турчин и кви ли още не може срещу смешна сума да се сдобие с български паспорт, и да се останови на острова. Дори имаше статия из нета за репортаж на английска телевизия как срещу сумата от 200-300 евро са се сдобили с българско гражданство. Пишеше че тези които въртят "бизнеса" с българското гражданство са по високите етажи на власта.
Трябва ни референдум за промяна на конституцията, и да преминем към Англо-Американската съдебна система, където делата се решават от 12 съдебни заседатели, а не от трима души както е в България - дознател, съдия и адвокат, където срещу прилична сума може съвсем случайно да се назначи грешна експертиза или да се потулят доказателствата по делото. Една такава промяна ще промени изцяло държавата ни. Не случайно когато в Англия правят арести на престъпници те се съпротивляват със всички сили и има ранени и дори мъртви полицаи, защото там престъпниците знаят че няма измъкване от закона. А тук сами се предават защото знаят че ще си платят и ще ги пуснат.
Но както и да отклоних се от темата, мисълта ми беше че проблема е в самите нас, и проблема може да бъде решен за кратко време. Уви бъгарите сме се предали вече
Редактирано от IvelinGG на 12-04-2011 12:23
Публикувано на 12-04-2011 15:04 | RE: Ще се променят ли нещата след 2011г?
vlado
Потребител

А какво пречи на мафиотите да заплашат съдебните заседатели или да ги купят? Автоматичното вкарване на англосаксонската правосъдна система няма да промени нищо. wink
Публикувано на 12-04-2011 18:08 | RE: Ще се променят ли нещата след 2011г?
andreevin
Потребител

Aз лично бях свидетел преди една седмица как турчин с български паспорт заедно с майка си се явяваха за NIN ! Идвамата не знаеха и бъкел от българския език , а и никога не са живели в България ! Как и по какъв начин са се здобили с БГ документи така и не разбрах . Знам само , че това е меко казано пълно безхаберие от страна на всички органи на власта в България . А после се сърдим на другите държави , че не ни искат и поставят всевъзможни условия за да могат поне отчасти да се предпазят след като ние не си мърдаме и пръста да бъдем лоялни !
P.S. Пав си Ивелине ! Обикновенният българин вече се е предал ! ! !
Публикувано на 12-04-2011 18:37 | RE: Ще се променят ли нещата след 2011г?
R_Lakov
Потребител

Не знам дали знаете но положението в Англия хич не е розово. Безработицата е страшна. Хич не се надяваите нещо да се промени, те се чудят как да се оправят с поляците и всички други, та и ние сме им притрябвали laugh
Публикувано на 12-04-2011 21:10 | RE: Ще се променят ли нещата след 2011г?
Tatko Barba
Потребител

R_Lakov писа:
Не знам дали знаете но положението в Англия хич не е розово. Безработицата е страшна. Хич не се надяваите нещо да се промени, те се чудят как да се оправят с поляците и всички други, та и ние сме им притрябвали laugh

Не бих казал че е страшна безработицата на Острова.Страшна е за хора които идея си нямат за езика на въпросната държава.Само с хай и бай не става.

Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА

страница 1 от 3

1 2 3 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23866 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 56 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: sonq1984
Бригадири в момента или преди малко във форума:
sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти