Форум >
>
Друго >
Тема: Прибират закъсали нашенци...

страница 2 от 2

< 1 2
Публикувано на 12-04-2011 11:25 | RE: Прибират закъсали нашенци...
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

В България как се събират пари ако нямаш работа... по-точно добре платена работа?

Публикувано на 12-04-2011 11:29 | RE: Прибират закъсали нашенци...
Fairy
Модератор
http://www.facebook.com/Fairy.Brigadiri

Не знам, сложна работа като цяло...
Ама те защо са отишли на Хитроу не ми стана ясно? Щото гари в Лондон колкото искаш...

Публикувано на 12-04-2011 21:19 | RE: Прибират закъсали нашенци...
Tatko Barba
Потребител

Fairy писа:
От зле на по- зле... Какво ще правят в България? Ще съберат пари, за да дойдат пак...

А в БГ как да се живее,като веднъж си видял с очите си колко малко му трябва на човек ,за да живее спокойно и нормално ,и да си поема всички разходи по домакинството?

Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 12-04-2011 22:44 | RE: Прибират закъсали нашенци...
dodo
Потребител

Tatko Barba писа:
dodo писа:
Ами то така ли се ходи в чужбина, хванали се без да знаят език, без пари и тръгнали да рискуват.... no

Интересно ми е ти как ходиш в чужбина?

Tatko Barba, когато за пръв път стъпих в Англия, можех да се оправя що годе на всякъде без чужда помощ, знаех английски но не добре, тръгнах и със заем от 5000 лева, със лихва 3000. Та със скромните ми познания по английски успях без проблем да си намеря работа без чужда помощ, и сега съм мениджър с доста по-добър английски. Надявам се че този отговор те устройва! Аз не упреквам хората че си пробват късмета, но все пак на сляпо без език и с малко пари.... не си е оферта не мислиш ли?

страница 2 от 2

< 1 2

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23902 | Форумни мнения 29910 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 34 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: jhb66
Бригадири в момента или преди малко във форума:
zazz2 Ternence Ephraim jhb66 Jacubov JeansKeyzhu Lilidala Adrianayng koreandr Rodrigo Taylorlly MirabelConnell Ivo Hartmann846 luissuraez798 enyar Andrew736 Damnmy Seraphinang Kongyawen nataliana plitvinko BennieDe Theodore219 FranklinMyer

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2026 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти