Форум >
Друго >
Публикувано на 12-04-2011 11:25 | RE: Прибират закъсали нашенци...
В България как се събират пари ако нямаш работа... по-точно добре платена работа? 

Публикувано на 12-04-2011 11:29 | RE: Прибират закъсали нашенци...
Не знам, сложна работа като цяло...
Ама те защо са отишли на Хитроу не ми стана ясно? Щото гари в Лондон колкото искаш...
Ама те защо са отишли на Хитроу не ми стана ясно? Щото гари в Лондон колкото искаш...

Публикувано на 12-04-2011 21:19 | RE: Прибират закъсали нашенци...
Fairy писа:
От зле на по- зле... Какво ще правят в България? Ще съберат пари, за да дойдат пак...
От зле на по- зле... Какво ще правят в България? Ще съберат пари, за да дойдат пак...
А в БГ как да се живее,като веднъж си видял с очите си колко малко му трябва на човек ,за да живее спокойно и нормално ,и да си поема всички разходи по домакинството?
Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 12-04-2011 22:44 | RE: Прибират закъсали нашенци...
Tatko Barba писа:
Интересно ми е ти как ходиш в чужбина?
dodo писа:
Ами то така ли се ходи в чужбина, хванали се без да знаят език, без пари и тръгнали да рискуват....
Ами то така ли се ходи в чужбина, хванали се без да знаят език, без пари и тръгнали да рискуват....

Интересно ми е ти как ходиш в чужбина?
Tatko Barba, когато за пръв път стъпих в Англия, можех да се оправя що годе на всякъде без чужда помощ, знаех английски но не добре, тръгнах и със заем от 5000 лева, със лихва 3000. Та със скромните ми познания по английски успях без проблем да си намеря работа без чужда помощ, и сега съм мениджър с доста по-добър английски. Надявам се че този отговор те устройва! Аз не упреквам хората че си пробват късмета, но все пак на сляпо без език и с малко пари.... не си е оферта не мислиш ли?
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД