Форум >
>
Друго >
Тема: Прием в английски университет
Публикувано на 21-06-2011 23:14 | Прием в английски университет
Beckham_23
Потребител

Здравейте! Не знам дали това е подходящ раздел за темата ми, за което се извинявам! Искам да попитам на какъв принцип е приема? В частност - дизайн, дали има изпит, оценки от диплома? Струва ми се адски глупаво да приемат само с оценки, без значение качествата в областта на рисуването.. Също така за колко време се изкарва сертификат за владеене на английски, че го искат. Мерси предварително!

Публикувано на 22-06-2011 21:29 | RE: Прием в английски университет
Antilopata
Потребител

Ами само с оценки едва ли ще те приематlaugh защото най-вероятно трябва нали и на английски да говоришlaugh еми ти си знаеш нивото на английски какво ти е как може някой друг да ти каже за колко време ще вземеш сертификата, който ти изискват от университета и междо другото има агенций, който помагат при кандидастване в унита тъй че.... ще се справиш няма са притесняваш!laugh
Публикувано на 25-06-2011 21:48 | RE: Прием в английски университет
Beckham_23
Потребител

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23847 | Форумни мнения 29812 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 77 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: ivanivanov85
Бригадири в момента или преди малко във форума:
miro75 mitko55 emo-ivanov jordasha shushoni83 bambi12345 Ivo karamfila puhinio bLqsuchko minkoV milkras venelinabg cepeur Min4ev83 sissi_vt pacho plamen365 mihailova80 ivanivanov85 sepuko Mitre Geri1 megastas quiksilver

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2023 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти