Форум >
Друго >
Публикувано на 28-09-2013 18:08 | RE: За връщащите се с коли ...
Дайте малко помощ...взех кола ,но се чудя какав иншурънс да направя и затова имам няколко въпроса към вас и ще съм много благодарен ако ми помогнете )
-Нужен ли ми е иншурънса извън УК или ми трябва само докато излезна от тук?
-Ако излъжа за годините си в иншурънса смята ли се за невалиден,проблем ли е ако ме проверят ?
-Ако направя годишен иншурънс и всена сумата и после го спра до 14 дни ще ми върнат ли парите?
Моля всички които сса запознати да помагат ,че е спешно...Благодаря ви предварително!!!
-Нужен ли ми е иншурънса извън УК или ми трябва само докато излезна от тук?
-Ако излъжа за годините си в иншурънса смята ли се за невалиден,проблем ли е ако ме проверят ?
-Ако направя годишен иншурънс и всена сумата и после го спра до 14 дни ще ми върнат ли парите?
Моля всички които сса запознати да помагат ,че е спешно...Благодаря ви предварително!!!
Публикувано на 29-09-2013 00:02 | RE: За връщащите се с коли ...
За някои неща ще се опитам да помогна с инфо.
Аз лично мисля, че иншурънса ти трябва и извън UK.
Тва за лъжата не знам.
Като се прибереш, канселираш и ти връщат парите - да, правил съм го.
Аз лично мисля, че иншурънса ти трябва и извън UK.
Тва за лъжата не знам.
Като се прибереш, канселираш и ти връщат парите - да, правил съм го.
Публикувано на 29-09-2013 11:02 | RE: За връщащите се с коли ...
парво задалйителен е иншуранса не само за ук ами и за цяла европа смисал не става само да си направи6 еди какав си иншуранс трабва да е вклу4ено и патуване в европа обикновенно е от порядака от 90 до 180 дни
второ ако излайеш за годините и стане инциден си на топло ако те спрат просто за проверка няма ядове
трето ако направиш ин6уранце и го спре6 някои компании 6те ти варнат парите други не и наи вайното помисли от каде ше минава6 за бг не забравяи сарбия не е в европеиския !!!
второ ако излайеш за годините и стане инциден си на топло ако те спрат просто за проверка няма ядове
трето ако направиш ин6уранце и го спре6 някои компании 6те ти варнат парите други не и наи вайното помисли от каде ше минава6 за бг не забравяи сарбия не е в европеиския !!!
Публикувано на 03-10-2013 21:30 | RE: За връщащите се с коли ...
Така и не разбрах мога ли да изляза през Доувър ако нямам платена Road Tax. Изтекла е преди 10 дена и се чудя дали да я подновявам или мога да минс така. By the way, тръгвам от 20 км от доувър, смисъл, на пристанището ще искат ли платена такса, или ако им кажа че няма да се връщам ще мина?
Публикувано на 04-10-2013 13:36 | RE: За връщащите се с коли ...
мойе6 как да не мойе6 ама само ти казвам 4е има знак като минава6 през тонел4ето преди да отиде6 да се реди6 за ферибота на които пи6е 4е номерата на колите се 4етат така 4е има голяма вероятност да те спрат и ако го направят да трябва да има6 такса на мени преди години ми написаха глоба бях спрял в центара 1 ден след като ми исте4е роад таксата и отидах да си купя нова вра6там се на паркинга и познаи 4еаститка а еди обясняваи 4е сам бил тол4но до пост офиса за роад такса все пак нали знае6 писк пе4ели риск губи
Публикувано на 28-02-2015 15:27 | RE: За връщащите се с коли ...
ste patuvam s kola do UK,nqkoi znae li kolko litra rakiq e razresheno-na chovek? Blagodarq!
Ivo: пиши на кирилица!
Ivo: пиши на кирилица!
Редактирано от Ivo на 01-03-2015 22:25
Публикувано на 22-11-2015 14:15 | RE: За връщащите се с коли ...
Моля помогнете ми с информация. Купих си кола от Англия имам талон на мое име. Трябва ли да направя още нещо преди да я регистрирам в България? Четох някъде че трябва да се отписва от Англия,обаче аз не съм правила такова нещо. МОЛЯ ВИ кажете какво трябва да направя. Благодаря.
Публикувано на 22-11-2015 14:17 | RE: За връщащите се с коли ...
А...и още нещо...вече съм в България.
Публикувано на 22-11-2015 14:52 | RE: За връщащите се с коли ...
в талона ти трябва да има един отрязък за ексорт от УК виж в dvla сайта какво се прави
Публикувано на 22-11-2015 23:05 | RE: За връщащите се с коли ...
Точно. Повече информация тук: https://www.gov.uk/taking-vehicles-out-of-uk/for-12-months-or-more
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители