Форум >
Друго >
Публикувано на 05-02-2012 17:30 | Stratford
Помагайте моля ви!!Някой знае ли /имам предвид живеещите в Лондон/далеко ли е Стратфорд от Гетуик и има лли директен влак?Благодаря предварително!
Публикувано на 05-02-2012 19:40 | RE: Stratford
Ако знаеш post code на мястото, където отиваш ползвай това:
http://www.transportdirect.info
http://www.transportdirect.info
Публикувано на 05-02-2012 20:48 | RE: Stratford
Ползвай сайта mylondonmap.com.....Само въвеждаш адрес или квартал и ти изкарва всичко.Можеш да го ползваш и като GPS от дадена точка до друга.

Публикувано на 06-02-2012 12:43 | RE: Stratford
много,много благодаря!!!
Публикувано на 06-02-2012 21:13 | RE: Stratford
Надявам се да не ни забравиш и да пишеш как е във Стратфорд.Доколкото виждам е доста гадничко място пълно със asian people...Надявам се да не е така защото засега съм се спрял на един колеж там за септември и доста обмислям нещата.Благодаря предварително....

Публикувано на 07-02-2012 00:11 | RE: Stratford
Как да стигнеш до Стратфорд провери ТУК. Информацията за всички видове транспорт в Лондон е най- адекватна в този сайт, защото това е официалния.
Надявам се да не ни забравиш и да пишеш как е във Стратфорд.Доколкото виждам е доста гадничко място пълно със asian people...
Стратфорд, Лондон имаш предвид, нали. Азиатци ....да , плюс още представители на поне 100 нации. Лудница е там, но пък си имат огромен търговски център и хубави транспортни връзки към центъра...
Надявам се да не ни забравиш и да пишеш как е във Стратфорд.Доколкото виждам е доста гадничко място пълно със asian people...
Стратфорд, Лондон имаш предвид, нали. Азиатци ....да , плюс още представители на поне 100 нации. Лудница е там, но пък си имат огромен търговски център и хубави транспортни връзки към центъра...
Публикувано на 07-02-2012 13:12 | RE: Stratford
Fairy благодаря за информацията.Моята информация се потвърждава. За мен важни са хората които те заобикалят пък този търговски център не ме блазни.Благодаря за информацията.

Прехвърли се към форум:
Вход за потребители