Форум >
Друго >
Публикувано на 05-04-2012 16:19 | RE: ОТ ВЧЕРА ПРЕКРАТИХА БЕЗПЛАТНИТЕ МИНУТИ (о2)
Хах, това верно ли е ?? От фирмата с която заминавам ще ни дадат точно такава предплатена карта на О2 - тъпо - Поне някой може ли да ми каже колко p са разговорите на моб. до България - Или дайте съвет за някой друг предплатен пакет с безплатни минути - тва за Скайпа не го чаткам !! Заминавам само с един телефон там, лаптоп нямам. На телефона си имам скайп - не разбирам за какво свата дума, за скайп кредит или от самата сим карта с безплатни минути - някой ще подхвърли ли малко инфо ?
Супер ще трябва нещо друго да имам, тази O2 - явно няма да ми върши работа, купувам на Orange - Не ми се занимава със скайп простотий ... Роднините ми няма да киснат нон стоп на PC-то .. а за скайп креди не ми се занимава.
dimiliev писа:
Orange например имат подобна услуга с 60 минути за 10 лири.
Orange например имат подобна услуга с 60 минути за 10 лири.
Супер ще трябва нещо друго да имам, тази O2 - явно няма да ми върши работа, купувам на Orange - Не ми се занимава със скайп простотий ... Роднините ми няма да киснат нон стоп на PC-то .. а за скайп креди не ми се занимава.
Редактирано от Mr-Tokamori на 05-04-2012 16:24
Публикувано на 06-04-2012 12:04 | RE: ОТ ВЧЕРА ПРЕКРАТИХА БЕЗПЛАТНИТЕ МИНУТИ (о2)
Да ще ти дадат карта на О2
-30 p на минута към бг gsm
-5 p на минута към домашен телефон в бг
-при презареждане ти дава минути в зависимост от това какъв кредит си презаредил -10 паунда=50 мин международни разговори към мобилни и домашни номера в цяла Европа
-15 паунда =100 минути безплатни
-30 паунда =200 минути
само да уточня малко при първото презареждане ще ти дойдат след около 10 минутки безплатните минути при следващото презареждане ще ти се начислят минути за следващите 31 дни т.е.
ако на 14 май си активираш картата и си презаредиш 10 паунда (минимума) то ще ти дойдат 50 безплатни минути след презареждането активни за 31 дни ,значи падежа ти е на 14 число то следващото презареждане поред 2 ро за твоята карта ти осигурява минути за 14 юни ако не презаредиш преди 14 юни няма да та дойдат други минути това е,или презаредиш след 14 да речем на 20 юни ще ти дойдат на същия ден и датата ти се променя на 20 число надявам се че съм обяснил добре ако нещо не чаткаш пиши пак
-30 p на минута към бг gsm
-5 p на минута към домашен телефон в бг
-при презареждане ти дава минути в зависимост от това какъв кредит си презаредил -10 паунда=50 мин международни разговори към мобилни и домашни номера в цяла Европа
-15 паунда =100 минути безплатни
-30 паунда =200 минути
само да уточня малко при първото презареждане ще ти дойдат след около 10 минутки безплатните минути при следващото презареждане ще ти се начислят минути за следващите 31 дни т.е.
ако на 14 май си активираш картата и си презаредиш 10 паунда (минимума) то ще ти дойдат 50 безплатни минути след презареждането активни за 31 дни ,значи падежа ти е на 14 число то следващото презареждане поред 2 ро за твоята карта ти осигурява минути за 14 юни ако не презаредиш преди 14 юни няма да та дойдат други минути това е,или презаредиш след 14 да речем на 20 юни ще ти дойдат на същия ден и датата ти се променя на 20 число надявам се че съм обяснил добре ако нещо не чаткаш пиши пак
Публикувано на 06-04-2012 13:00 | RE: ОТ ВЧЕРА ПРЕКРАТИХА БЕЗПЛАТНИТЕ МИНУТИ (о2)
prodanov писа:
От вчера официално вече няма безплатни минути към БЪЛГАРИЯ , който предлагаше операторът О2, не зареждайте защото само ще получите парите без минути.
От вчера официално вече няма безплатни минути към БЪЛГАРИЯ , който предлагаше операторът О2, не зареждайте защото само ще получите парите без минути.
Още в първия пост си пише че O2 няма безплатни минути освен ако е фалш
Много ти Благодаря за информацията, част от нея ми е ясна и без някой да ми обяснява. Търсех обяснение за цените на минута и за интернета през телефон и скайп разговори.
Благодаря emsi23, но съм се ориентирал вече: " Lebara " или Orange !
п.п - Последно има или няма тази карта безплатни минути ?
Редактирано от Mr-Tokamori на 06-04-2012 13:02
Публикувано на 06-04-2012 20:09 | RE: ОТ ВЧЕРА ПРЕКРАТИХА БЕЗПЛАТНИТЕ МИНУТИ (о2)
Mr-Tokamori писа:
Много ти Благодаря за информацията, част от нея ми е ясна и без някой да ми обяснява. Търсех обяснение за цените на минута и за интернета през телефон и скайп разговори.
prodanov писа:
Няма кам българия има кам други страни а за безплатен скаип си жзимасх предплатена карта на 3
Публикувано на 11-04-2012 18:28 | RE: ОТ ВЧЕРА ПРЕКРАТИХА БЕЗПЛАТНИТЕ МИНУТИ (о2)
Искам да попитам кой е най добрия мобилен интернет във англия които се предлага на флашки и колко горе долу ще ми струва за да ми стигне за 3 месеца
Благодаря!
Благодаря!
Публикувано на 11-04-2012 18:31 | RE: ОТ ВЧЕРА ПРЕКРАТИХА БЕЗПЛАТНИТЕ МИНУТИ (о2)
Батаглин,
за Интернета си има друга тема.
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=2614
за Интернета си има друга тема.
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=2614
Публикувано на 11-04-2012 20:17 | RE: ОТ ВЧЕРА ПРЕКРАТИХА БЕЗПЛАТНИТЕ МИНУТИ (о2)
Незнам какво са прекратили относно безплатните минути,но преди час познат ми звъня от Англия замина днес вкарал е ваучер и е получил веднага безплатни минути и ми се обади,интересно?
Публикувано на 11-04-2012 20:31 | RE: ОТ ВЧЕРА ПРЕКРАТИХА БЕЗПЛАТНИТЕ МИНУТИ (о2)
alex писа:
Незнам какво са прекратили относно безплатните минути,но преди час познат ми звъня от Англия замина днес вкарал е ваучер и е получил веднага безплатни минути и ми се обади,интересно?
каза ли ти че говори безплатно с бг?
Публикувано на 11-04-2012 21:03 | RE: ОТ ВЧЕРА ПРЕКРАТИХА БЕЗПЛАТНИТЕ МИНУТИ (о2)
Гууд нюс - Да, супер би било ако твърдението е вярно и си има безплатни минути, яко филми се вкараха в този форум - Знае ли човек пък
Дано да има, ще се надяваме .. PRAY
Дано да има, ще се надяваме .. PRAY
Публикувано на 11-04-2012 21:45 | RE: ОТ ВЧЕРА ПРЕКРАТИХА БЕЗПЛАТНИТЕ МИНУТИ (о2)
Значи картата е от 2-3 години на О2 си е и днес като е вкаран ваучера веднага е получен смс че има безплатни минути,поне така ми каза като се обади.Освен да им се е объркала системата и да е пуснала минути
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители