Форум >
>
Друго >
Тема: ОТ ВЧЕРА ПРЕКРАТИХА БЕЗПЛАТНИТЕ МИНУТИ (о2)

страница 2 от 3

< 1 2 3 >
Публикувано на 05-04-2012 16:19 | RE: ОТ ВЧЕРА ПРЕКРАТИХА БЕЗПЛАТНИТЕ МИНУТИ (о2)
Mr-Tokamori
Потребител

Хах, това верно ли е ?? От фирмата с която заминавам ще ни дадат точно такава предплатена карта на О2 - тъпо - Поне някой може ли да ми каже колко p са разговорите на моб. до България - Или дайте съвет за някой друг предплатен пакет с безплатни минути - тва за Скайпа не го чаткам !! Заминавам само с един телефон там, лаптоп нямам. На телефона си имам скайп - не разбирам за какво свата дума, за скайп кредит или от самата сим карта с безплатни минути - някой ще подхвърли ли малко инфо ?
dimiliev писа:
Orange например имат подобна услуга с 60 минути за 10 лири.

Супер ще трябва нещо друго да имам, тази O2 - явно няма да ми върши работа, купувам на Orange - Не ми се занимава със скайп простотий ... Роднините ми няма да киснат нон стоп на PC-то .. а за скайп креди не ми се занимава.

Редактирано от Mr-Tokamori на 05-04-2012 16:24
Публикувано на 06-04-2012 12:04 | RE: ОТ ВЧЕРА ПРЕКРАТИХА БЕЗПЛАТНИТЕ МИНУТИ (о2)
emsi23
Потребител

Да ще ти дадат карта на О2
-30 p на минута към бг gsm
-5 p на минута към домашен телефон в бг
-при презареждане ти дава минути в зависимост от това какъв кредит си презаредил -10 паунда=50 мин международни разговори към мобилни и домашни номера в цяла Европа
-15 паунда =100 минути безплатни
-30 паунда =200 минути
само да уточня малко при първото презареждане ще ти дойдат след около 10 минутки безплатните минути при следващото презареждане ще ти се начислят минути за следващите 31 дни т.е.
ако на 14 май си активираш картата и си презаредиш 10 паунда (минимума) то ще ти дойдат 50 безплатни минути след презареждането активни за 31 дни ,значи падежа ти е на 14 число то следващото презареждане поред 2 ро за твоята карта ти осигурява минути за 14 юни ако не презаредиш преди 14 юни няма да та дойдат други минути това е,или презаредиш след 14 да речем на 20 юни ще ти дойдат на същия ден и датата ти се променя на 20 число wink надявам се че съм обяснил добре ако нещо не чаткаш пиши пак laugh

Публикувано на 06-04-2012 13:00 | RE: ОТ ВЧЕРА ПРЕКРАТИХА БЕЗПЛАТНИТЕ МИНУТИ (о2)
Mr-Tokamori
Потребител

prodanov писа:
От вчера официално вече няма безплатни минути към БЪЛГАРИЯ , който предлагаше операторът О2, не зареждайте защото само ще получите парите без минути.

Още в първия пост си пише че O2 няма безплатни минути освен ако е фалш
Много ти Благодаря за информацията, част от нея ми е ясна и без някой да ми обяснява. Търсех обяснение за цените на минута и за интернета през телефон и скайп разговори.
Благодаря emsi23, но съм се ориентирал вече: " Lebara " или Orange !

п.п - Последно има или няма тази карта безплатни минути ?

Редактирано от Mr-Tokamori на 06-04-2012 13:02
Публикувано на 06-04-2012 20:09 | RE: ОТ ВЧЕРА ПРЕКРАТИХА БЕЗПЛАТНИТЕ МИНУТИ (о2)
dimitar79
Потребител

Mr-Tokamori писа:
prodanov писа:
От вчера официално вече няма безплатни минути към БЪЛГАРИЯ , който предлагаше операторът О2, не зареждайте защото само ще получите парите без минути.

Още в първия пост си пише че O2 няма безплатни минути освен ако е фалш
Много ти Благодаря за информацията, част от нея ми е ясна и без някой да ми обяснява. Търсех обяснение за цените на минута и за интернета през телефон и скайп разговори.
Благодаря emsi23, но съм се ориентирал вече: " Lebara " или Orange !

п.п - Последно има или няма тази карта безплатни минути ?

Няма кам българия има кам други страни а за безплатен скаип си жзимасх предплатена карта на 3
Публикувано на 11-04-2012 18:28 | RE: ОТ ВЧЕРА ПРЕКРАТИХА БЕЗПЛАТНИТЕ МИНУТИ (о2)
Bataglin
Потребител

Искам да попитам кой е най добрия мобилен интернет във англия които се предлага на флашки и колко горе долу ще ми струва за да ми стигне за 3 месеца
Благодаря!
Публикувано на 11-04-2012 18:31 | RE: ОТ ВЧЕРА ПРЕКРАТИХА БЕЗПЛАТНИТЕ МИНУТИ (о2)
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Батаглин,
за Интернета си има друга тема.
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=2614

Публикувано на 11-04-2012 20:17 | RE: ОТ ВЧЕРА ПРЕКРАТИХА БЕЗПЛАТНИТЕ МИНУТИ (о2)
alex
Потребител

Незнам какво са прекратили относно безплатните минути,но преди час познат ми звъня от Англия замина днес вкарал е ваучер и е получил веднага безплатни минути и ми се обади,интересно?
Публикувано на 11-04-2012 20:31 | RE: ОТ ВЧЕРА ПРЕКРАТИХА БЕЗПЛАТНИТЕ МИНУТИ (о2)
newcastleee86
Потребител

alex писа:
Незнам какво са прекратили относно безплатните минути,но преди час познат ми звъня от Англия замина днес вкарал е ваучер и е получил веднага безплатни минути и ми се обади,интересно?

каза ли ти че говори безплатно с бг?
Публикувано на 11-04-2012 21:03 | RE: ОТ ВЧЕРА ПРЕКРАТИХА БЕЗПЛАТНИТЕ МИНУТИ (о2)
Mr-Tokamori
Потребител

Гууд нюс - Да, супер би било ако твърдението е вярно и си има безплатни минути, яко филми се вкараха в този форум - Знае ли човек пък
Дано да има, ще се надяваме .. PRAY

Публикувано на 11-04-2012 21:45 | RE: ОТ ВЧЕРА ПРЕКРАТИХА БЕЗПЛАТНИТЕ МИНУТИ (о2)
alex
Потребител

Значи картата е от 2-3 години на О2 си е и днес като е вкаран ваучера веднага е получен смс че има безплатни минути,поне така ми каза като се обади.Освен да им се е объркала системата и да е пуснала минутиlaugh

страница 2 от 3

< 1 2 3 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 37 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти