Форум >
Друго >
Публикувано на 06-04-2012 15:42 | Тютюнец...
Здравейте! След седмица заминавам за Англия и мисля да си взема към половин килограм тютюнза там. Казаха ми, че по летищата проверявали за това. Вярно ли е и ако мога да си взема, то колко е ограничението?
P.S.: Интересува ме специално за тютюна, алкохола ми е известен
P.S.: Интересува ме специално за тютюна, алкохола ми е известен
Публикувано на 06-04-2012 16:54 | RE: Тютюнец...
и аз с половин кило тютюн + стек цигарки кацнах в UK,но не са ме тарашили.
Притеснявах се да не го помислят за марихуана или изобщо нещо нелегално.
Мисля,че в най-лошия случай да го конфискуват и да изгориш с 10-20 лева,колкото струва половин кило,което не е болка за умиране.
Успех и дано да не те хванат
Притеснявах се да не го помислят за марихуана или изобщо нещо нелегално.
Мисля,че в най-лошия случай да го конфискуват и да изгориш с 10-20 лева,колкото струва половин кило,което не е болка за умиране.
Успех и дано да не те хванат
Публикувано на 06-04-2012 17:00 | RE: Тютюнец...
3 години поред кацам със 7/8 стека на Лутън ... Тая година мисля да пробвам със около 10 стека ...Санкцията,доколко ми е известно е някакъв размер на заловената стока.А някъде четох или чух,че няма ограничения вече за количество,но ако се стигне дотам трябва да можеш да докажеш,че всичко е за лично ползване...
Публикувано на 06-04-2012 17:52 | RE: Тютюнец...
Голямо благодарско. Надявам се да си нямам проблеми
Публикувано на 06-04-2012 19:55 | RE: Тютюнец...
Ограничението е 1 стек цигари или 250 грама тютюн. На твой риск поемаш, ако решиш да пренасяш със стекове и тн Нищо не се знае. Нас първата година ни спряха и проверяваха, но пък, ако извадиш късмет може да пренесеш много. Твой избор
Публикувано на 06-04-2012 20:40 | RE: Тютюнец...
Мда, шанса да те "джобят" хич не е малък.
Публикувано на 06-04-2012 20:44 | RE: Тютюнец...
На мен ми трябва за лична употреба. защото колкото и да не мога да пуша през деня, вечер ще си наваксвам, поне донякъде. ще рискувам, че хич, ама хич даже изобщо не ми се дават пари за тютюн там, пък камо ли цигари...
А и до колкото си спомням, ограничението не е ли 2 стека за самолет, а 1 ако пътуваш с автомобилл, автобус или камион...
А и до колкото си спомням, ограничението не е ли 2 стека за самолет, а 1 ако пътуваш с автомобилл, автобус или камион...
Редактирано от mita4eto на 06-04-2012 20:46
Публикувано на 06-04-2012 20:53 | RE: Тютюнец...
200 къса, това е. Четох го из някви закони и наредби миналата година и отделно на летището на безмитната зона съм питала. Няма да ви кажа, ако не е така, спокич
Публикувано на 06-04-2012 22:31 | RE: Тютюнец...
Публикувано на 11-04-2012 19:04 | RE: Тютюнец...
Здравейте!Искам да попитам последно колко цигари и колко алкохол мога да взема към Англия? Ако някой знае колко точно разрешават на летище София и на Лондон Лутън?
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители