Форум >
Друго >
Публикувано на 08-03-2013 18:07 | Wizz Air online check-in
Някой наясно ли е колко време след резервацията ти пращат бордната карта на емайла за да си я принтираш? Защото ние си направихме резервация преди 2 дни, а оше не е дошла?
Публикувано на 08-03-2013 18:16 | RE: Wizz Air online check-in
бордната карта ще ви излезе мисля че беше 1 или 2 седмици преди полета,гледайте си резервацията и мисля че беше 1 седмица преди полета ще ти излезе поле за попълване на бордната карта,след което се разпечатва.
Публикувано на 08-03-2013 18:16 | RE: Wizz Air online check-in
Бордната карта ти я пращат, след като се чекираш онлайн. А чекирането е възможно чак като стане една седмица преди датата на полета ти.
Публикувано на 08-03-2013 18:17 | RE: Wizz Air online check-in
Благодаря
Публикувано на 08-03-2013 23:25 | RE: Wizz Air online check-in
Онлайн чекиране се отваря за попълване точно 7 дена преди датата на полета. След успешно чекиране ще имаш възможност да си свалиш на носител (ако нямаш принтер на място) бордната карта, хубаво чети инструкциите в сайта, след чекирането няма да ти излезе веднага отпечатване на бордната карта, за това като си завършиш чекинга, си презареди страницата, а ето какво представлява, за да си имаш представа:
Няма по-рано да се направи това. Бордната карта заедно със документ за самоличност или международен паспорт се дават на съответното гише при оставяне на багажа.
Няма по-рано да се направи това. Бордната карта заедно със документ за самоличност или международен паспорт се дават на съответното гише при оставяне на багажа.
Редактирано от Mr-Tokamori на 08-03-2013 23:27
Публикувано на 31-03-2013 19:28 | RE: Wizz Air online check-in
Здравейте имам въпрос купих си билет за май месец с Wizz Air когато им вляза на сайта за уеб чек-ин ми изписва под име на пътник (моите имена )изходящи София-Лондон
"На това летище не е възможна онлайн регистрация"
Ще лятя от Терминал 1,да се надявам ли ,че когато ми остане по малко от 14 или 7 дни преди полета няма да имам проблеми и ще мога да се чекирам на сайта и да си принтирам бордната карта или Трябва да дам 20 лв.защото нямат тази услуга на този терминал ? Моля някой кокто е запознат да ми помогне ,Благодаря ви предварително
"На това летище не е възможна онлайн регистрация"
Ще лятя от Терминал 1,да се надявам ли ,че когато ми остане по малко от 14 или 7 дни преди полета няма да имам проблеми и ще мога да се чекирам на сайта и да си принтирам бордната карта или Трябва да дам 20 лв.защото нямат тази услуга на този терминал ? Моля някой кокто е запознат да ми помогне ,Благодаря ви предварително
Публикувано на 31-03-2013 19:34 | RE: Wizz Air online check-in
Най-рано 2 седмици преди полета можеш да направиш онлайн чекиране.
Редактирано от Ivo на 31-03-2013 21:06
Публикувано на 31-03-2013 19:35 | RE: Wizz Air online check-in
онлайн чекирането е възможно 24 часа преди полета, мисля че за всички авиокомпании е така
Публикувано на 31-03-2013 21:05 | RE: Wizz Air online check-in
Впрочем сега реших да проверя и:
"Чек-ин на Уебсайта може да направите от 14 дни до 3 часа преди заминаването на полета Ви по разписание. "
"Чек-ин на Уебсайта може да направите от 14 дни до 3 часа преди заминаването на полета Ви по разписание. "
Публикувано на 31-03-2013 21:42 | RE: Wizz Air online check-in
Предварително се извинявам за невежеството,НО при онлайн резервация на билета ми избрах опцията чекиране на летището, която опция струваше още 20 лева.Какво ще каже това - че багажа си трябва да чекирам в деня на полета в летището ли? И някой знае ли какво трябва да принтирам от мейла да удостоверя автентичност на билета ми...
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители