Форум >
Друго >
Публикувано на 31-03-2013 22:03 | RE: Wizz Air online check-in
gergana90 писа:
онлайн чекирането е възможно 24 часа преди полета, мисля че за всички авиокомпании е така
онлайн чекирането е възможно 24 часа преди полета, мисля че за всички авиокомпании е така
Миналата година не бе така, при завръщането ми в Б-я си бе точно 7 дена !
Сега вече може да има промени, а това за 24ч. не е така навсякъде !
Публикувано на 31-03-2013 22:32 | RE: Wizz Air online check-in
emsi23 писа:
да се надявам ли ,че когато ми остане по малко от 14 или 7 дни преди полета няма да имам проблеми и ще мога да се чекирам на сайта и да си принтирам бордната карта или Трябва да дам 20 лв.защото нямат тази услуга на този терминал ? Моля някой кокто е запознат да ми помогне ,Благодаря ви предварително
да се надявам ли ,че когато ми остане по малко от 14 или 7 дни преди полета няма да имам проблеми и ще мога да се чекирам на сайта и да си принтирам бордната карта или Трябва да дам 20 лв.защото нямат тази услуга на този терминал ? Моля някой кокто е запознат да ми помогне ,Благодаря ви предварително
Като ти се отвори 'Online Check-in' правиш го в сайта, принтираш бордната карта от сайта и няма даваш 20 лв освен ако си отметнал <вид чек-ин> 'Летище 20,00 лв', аз няма как да видя, но ето направих пробно за 10.05 (София Лондон) от София, WizzAir тръгват само от Т1, ето ти скрийншот от това което ми излезе на мен:
В случая, ако си отметнал на <вид чек-ин> си дала 'Уеб 0,00 лв' няма ти се вземат никакви пари, ако нямаше услугата за този Терминал 1, нямаше да пише вид чек-ин: уеб check-in (0,00лв) ! В случая аз тръгнах да правя резервация и опцията си я имаше. Просто си чакаш отваряне на чек-ин и готово. Както вече стана ясно това е достъпно от 14 дни до 3 часа преди насрочения час на заминаване на полета.
За повече неясности по онлайн резервация, посетете 'Често задавани въпроси' тук: http://wizzair.com/bg-BG/useful_information/faq
Сега, освен ако аз не съм те разбрал, може и да греша. Но ако говорим за срока за отваряне на чек-ин миналата 2012-та ( септември ) беше точно 7 дена. Аз си резервирах билета 1 месец по-рано и се прибрах на 13.10 ... освен ако има промяна, която вече прочетох !
Това е от мен, надявам се да съм ти бил от полза !
Редактирано от Mr-Tokamori на 31-03-2013 23:39
Публикувано на 31-03-2013 22:33 | RE: Wizz Air online check-in
От 7 дни до 24 часа преди полета се прави чекиране аз поне доколкото знам е така на всички авиокомпании аз специално съм летял със Wizzair, Airberlin, LOT, Turkishairlines, Lufthansa, Finair като при всички беше така и съм си правил чекинг ден-два преди тръгване.Бордната карта никога не ми е била разпечатвана с изключение на първия път при Wizzair но след като момичето на гишето дори не ми я погледна не си направих труда втори път да се занимавам с глупости.При всичките тия авиокомпании съм летял многократно и никога не съм бил с разпечатана бордна карта и чекинг правен повече от ден два преди полета.Никога не съм плащал пари отгоре така че всеки да си прави извода сам за себе си
Публикувано на 31-03-2013 22:41 | RE: Wizz Air online check-in
hgi - съгласен съм с теб, миналата година доста българи от моята ферма, си заминаха за по-евтино с WizzAir и уеб чеки-ина им се отвори точно 7 дена преди датата на полета, така, аз пътувах с мой приятел, пак същото беше, пътувах обратно за Б-я на 13.10, точно на 06.10 ми беше отворен уеб чек-ина, а преди тази дата 06.10 не бе възможен чек-ин. Сега вече явно има промяна, за която бе хубаво да се съобщи тук ! А това с бордната карта, не ми се ще да го пробвам, знам ли хахах
Редактирано от Mr-Tokamori на 31-03-2013 22:42
Публикувано на 31-03-2013 22:49 | RE: Wizz Air online check-in
Ами просто първия път не ми обарна внимание момичето на гишето че имах такава в ръката и ми поиска лична карта само.След гишето я изхвърлих в първия кош а тя си ми беше дала стандрартната бордна карта.След тоя случай викам си няма да печатам пак.Но така се случи втория път че нямах принтер и викам си то и без тва никой не гледа и си минах и така до ден днешен.Имам над 20 полета с различни авиокомпании и винаги без такива разпечатки.Скоро пак заминавам и пак ще съм без такива глупости.Просто няма смисъл пък ти както си решиш.Като имаш принтер печатай кво...
Публикувано на 31-03-2013 23:35 | RE: Wizz Air online check-in
Благодаря на Всички и на "Mr-Tokamori" да отбелязъл съм,че искам Уеб чек-ин при закупуването на билет и просто се притесних когато видях,че на това летище(София Т1) "не предлагали такава усуга " но може би щом ми наближи времето за полета всичко ще се оправи Благодаря Ви отново,все пак са нискотарифна компания и много вяра им нямам,летял съм с тях но всеки път съм си плащал за чекиране на летище е винаги има и първи път извинявам се ако питането ми е било неуместно
Публикувано на 22-04-2013 11:13 | RE: Wizz Air online check-in
Здравейте отново,този път ще споделя нещо ново ако някой не е разбрал Wizz Air Check-in се отваря на сайта им вече 14 дни преди полета за регистрация,наистина е уверих се с моята резервация,успех на всички бригадири
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители