Форум >
Друго >
Публикувано на 12-04-2013 21:24 | British airways
здравейте, на 11 май летя за Лондон до Хитроу с тях и по план трябва да кацна в 16:00,
после трябва да стигна до Victoria Coach station и видях че има автобус в 17:05 (National Express) и искам да попитам дали ще мога да го хвана?
гледах варианта и метро, но ми се иска да хвана този автобус. ако някой предложи друг вариат ......
после трябва да стигна до Victoria Coach station и видях че има автобус в 17:05 (National Express) и искам да попитам дали ще мога да го хвана?
гледах варианта и метро, но ми се иска да хвана този автобус. ако някой предложи друг вариат ......
Публикувано на 12-04-2013 21:31 | RE: British airways
Виж тук, прочети какво е писал Иво: (Дано да ти е полезно)
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=18&thread_id=1353
Миналата година им ползвах услугите и съм много доволен. Това, обаче естествено ако ти се занимава, аз не бих тръгнал по автобуси, по влакове и каруци евентуално виж таксита, за да си навреме за автобуса си. Но варианта, който ти дадох може и да не ти е удобен, а до там където ще пътуваш, май ще ти излезе скъпо ако си сама. Но за всеки случай ..
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=18&thread_id=1353
Миналата година им ползвах услугите и съм много доволен. Това, обаче естествено ако ти се занимава, аз не бих тръгнал по автобуси, по влакове и каруци евентуално виж таксита, за да си навреме за автобуса си. Но варианта, който ти дадох може и да не ти е удобен, а до там където ще пътуваш, май ще ти излезе скъпо ако си сама. Но за всеки случай ..
Редактирано от Mr-Tokamori на 12-04-2013 21:48
Публикувано на 12-04-2013 21:48 | RE: British airways
е аз съм си свикнала с автобусите, а това сиг няма да ми свърши работа че ще ми излезе малко соленко, че съм сама, но благодаря все пак
Публикувано на 12-04-2013 21:51 | RE: British airways
Ами миналата година помня, че на Терминал 4 имаше много таксита и от там хващаш едно до Виктория Стейшън, а предполагам че и на Т5 има таксита. Виж и други предложения
Публикувано на 12-04-2013 21:58 | RE: British airways
ее с такси ще е пак солено все пак гледам тънко да мина, та ако успея да хвана този автобус 17:05 ще е супер и ако си взема сега билета 6 паунда перфектно , но нз дали да взимам билета , ако не хвана ще изгорят
Публикувано на 23-04-2013 22:45 | RE: British airways
Аз искам да попитам като кацнем на терминал 5,от там ли си взимаме багажа,защото трябва де се предвижим до терминал 1 или 3 че някой е писал във един форм в крайната дестинация се взема багажа?Имали някой информация ...
Публикувано на 23-04-2013 22:51 | RE: British airways
Е ти уж беше ходила по тия бригади а незнаеш от каде се взима багажа......В крайна дестинация се взима ако правиш прекачвания т.е.смени и летиш през някоя друга държава тогава не търсиш багаж а когато пристигнеш до последната си точка.А когато е директен полета си го взимаш когато кацнеш пак от същия терминал то още като влезнеш във фоаето и са наблизо лентите с багажа
Публикувано на 23-04-2013 22:55 | RE: British airways
Данеби само да има едно летище и един терминал в Англия,че да знам всичките как са що са
Публикувано на 23-04-2013 23:00 | RE: British airways
Вместо да кажеш - мерси, ти се звериш Тва е типичната простота на много хора с БГ лична карта....и 100 да са и 1 да е процедурата е една и съща.Ако летиш през Англия за Шотландия или Уелс се взима на последната крайна точка.Въобще за кадето и да летиш правиш ли прекачане багаж не се търси но както и да е смятам си разбрала.Можеш сега пак да се позвериш
Публикувано на 23-04-2013 23:11 | RE: British airways
Понякога човек трябва да се звери,ако ме питаш защо и ти също можеше да обясниш без подробности дали съм ходила или не нали така...Мерси
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители