Форум >
Друго >
Публикувано на 01-01-2014 11:19 | Българите вече могат да работят свободно в целия ЕС
Българите и румънците вече нямат нужда от разрешително за работа в друга страна членка на ЕС.
http://www.vesti.bg/bulgaria/bylgarite-veche-mogat-da-rabotiat-svobodno-v-celiia-es-6001897
http://dnes.dir.bg/news/dubi-15851679?nt=4
Честита Нова 2014 Година на всички българи и честито падане на ограниченията ! Good luck in your journey outside your homeland !
http://youtu.be/ddGzqO255PI - Fireworks in Dubai за който е пропуснал за Гинес !
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254 - За всеки начинаещ човек интересуващ се от бригади !
Редактирано от bloodyroot на 01-01-2014 12:20
Публикувано на 01-01-2014 11:43 | RE: Българите вече могат да работят свободно в целия ЕС
Честита дълго чакана година на всички! Здраве и успех където и да сте !
Публикувано на 01-01-2014 12:01 | RE: Българите вече могат да работят свободно в целия ЕС
За много години на всички и успехи по-всички краища на света.
Публикувано на 01-01-2014 17:47 | RE: Българите вече могат да работят свободно в целия ЕС
Живи, здрави и работоспособни!
Публикувано на 02-01-2014 10:18 | RE: Българите вече могат да работят свободно в целия ЕС
Късмет на всички
Публикувано на 05-01-2014 17:18 | RE: Българите вече могат да работят свободно в целия ЕС
Имам въпрос понеже имам информация , че са спрели да дават нин . А без нин може ли да бъдеш назначен на работа или това е за хора само които са успели да извадят НИН ?
Публикувано на 06-01-2014 09:47 | RE: Българите вече могат да работят свободно в целия ЕС
Мисля че са те излъгали поне аз знам че няма проблем със нин
Публикувано на 06-01-2014 12:32 | RE: Българите вече могат да работят свободно в целия ЕС
Tanya83 писа:
Имам въпрос понеже имам информация , че са спрели да дават нин . А без нин може ли да бъдеш назначен на работа или това е за хора само които са успели да извадят НИН ?
Без НИН до колкото знам не може да работиш освен ако не си на черна работа.Законно ако искаш да работиш задължително ти трябва НИН , Банкова сметка в някоя Английска банка
I'm not here, I live in the future?
Публикувано на 06-01-2014 13:46 | RE: Българите вече могат да работят свободно в целия ЕС
Здравейте и от мен, за много години Иво ! Успех на всички онези, които мислят да заминат да си търсят реализация или просто да по спестят някой лев
(За Англия) - Относно НИН, струва ми се това е 'фейк' (не вярна) новина която се залива нарочно заради вълната от емигранти, поредната конспирация
Иначе, без Иншуранс Номер, много работодатели не биха те наели за работа. Изключения са доста рядко срещани, където работодателя ти дава време да си извадиш такъва, имаше нещо за временен НИН или УТР не помня. Но без НИН и бакова карта (Bank Acc) няма да си намериш работа, преди всичко се мисли и за квартира, не само за работа.
Успех колеги !
Tanya83 писа:
...имам информация , че са спрели да дават нин....
...имам информация , че са спрели да дават нин....
(За Англия) - Относно НИН, струва ми се това е 'фейк' (не вярна) новина която се залива нарочно заради вълната от емигранти, поредната конспирация
Иначе, без Иншуранс Номер, много работодатели не биха те наели за работа. Изключения са доста рядко срещани, където работодателя ти дава време да си извадиш такъва, имаше нещо за временен НИН или УТР не помня. Но без НИН и бакова карта (Bank Acc) няма да си намериш работа, преди всичко се мисли и за квартира, не само за работа.
Успех колеги !
Редактирано от Mr-Tokamori на 06-01-2014 13:48
Публикувано на 07-01-2014 17:29 | RE: Българите вече могат да работят свободно в целия ЕС
Благодаря за информацията дадохте ми глътка надежда успех на всички
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители