Форум >
Друго >
Публикувано на 28-01-2014 17:15 | Ваучер за О2 на летище Лутън
Въпроса ми е дали има на летище Лутън или в близост О2,целта е да се закупи ваучер за разговори.Ако пък има друг вариант нека някой сподели.Не открих информация и затова пускам нова тема
Благодаря,предварително на отзовалите се
Благодаря,предварително на отзовалите се
Публикувано на 28-01-2014 17:31 | RE: Ваучер за О2 на летище Лутън
Ти как мислиш ? - на всякъде има ваучери, има и предостатъчно 'shop'-ове на летището, бил съм там два пъти. Ти какво очакваш ? - някой да ти каже, къде какво се продава на летището ли, на коя бутка и в коя посока се намира ? - има ако щеш и покер машинки. Намираш 'Duty-Free Shops' и си готов. Ето нещо което може да помогне: http://www.london-luton.co.uk/en/content/6/201/aelia---duty-free.html
Редактирано от Mr-Tokamori на 28-01-2014 17:34
Публикувано на 28-01-2014 17:32 | RE: Ваучер за О2 на летище Лутън
Не съм бил на Лутън, но на Гетуик имаше доста места, на които да си заредиш картата на О2, така че не го мисли, няма начин да няма и там.
Скъсай си задника от бачкане и живей скромно, това е пътя към щастието!
Публикувано на 28-01-2014 17:33 | RE: Ваучер за О2 на летище Лутън
Да,след като си вземеш багажа и тръгнеш да излизаш има автомат за мобилни услуги и от там можеш да си закупиш всичко необходимо,има ги всички или почти всички оператори,а ваучер можеш да закупиш от всеки магазин,хранителен,за вестници и от летището също
Публикувано на 28-01-2014 17:36 | RE: Ваучер за О2 на летище Лутън
Темата не е точна, ама става и за моето въпросче. Дадоха ми карт на О2, когато бях през 2008 имаше 500 минути към България или нещо такова. Чух, че миналата или по-миналата година са спрели тази услуга, та да ви питам сега как е?
Скъсай си задника от бачкане и живей скромно, това е пътя към щастието!
Публикувано на 28-01-2014 18:18 | RE: Ваучер за О2 на летище Лутън
norulesforme писа:
Темата не е точна, ама става и за моето въпросче. Дадоха ми карт на О2, когато бях през 2008 имаше 500 минути към България или нещо такова. Чух, че миналата или по-миналата година са спрели тази услуга, та да ви питам сега как е?
Сега, не знам, точно днес и след Януари 2014 - не съм в Англия ! Но никоя мобилна компания нямаха до миналата година никакви безплатни минути към Б-я, не знам 'Lebara' дали имат. Така, че за 2014 не знам как е, но е логично да няма никакви безплатни нито на Orange, o2,T-mobile, Three etc... Провери по всики мобилни оператори и техните сайтове, може да откриеш нещо. Ето и да си провериш, цените на разговорите на O2: http://international.o2.co.uk/internationaltariffs/calling_abroad_from_uk
Но ето какво пише в сайта на О2:
Free minutes currently exclude calls to Afghanistan, Algeria, Angola, Antarctica, Ascension Island, Azerbaijan, Benin, Botswana, Bulgaria, Burkina Faso, Cameroon, Cape Verde Islands, Central African Republic, Chad, Chad, Comoros, Republic of Congo and the Democratic Republic of Congo, Cook Islands, Cuba, Djibouti, Ecuador, Eritrea, Ethiopia, Equatorial, Falkland Islands, French Guiana Gabon, Gambia, Ghana, Guinea, Guinea-Bissau, Haiti, Ivory Coast, Kiribati, Lesotho, Liberia, Libya, Macedonia, Madagascar, Malawi, Maldives, Mali Republic, Mauritania, Monaco, Morocco, Mozambique, Myanmar, Namibia, Nauru, Nicaragua, Norfolk Island, Papua New Guinea, Rwanda, Sao Tome and Principe, Senegal, Sierra Leone, Somalia, the Solomon Islands, South Africa, St. Helena, Syria, Sudan, Swaziland, East Timor, Togo, Tunisia, Vanuatu and Zimbabwe, which are charged at the international Caller Bolt On rates, also excludes calls made by or to satellite phones (i.e Thuraya).
You can still call these countries but you will be charged the international caller bolt on rate.
Редактирано от Mr-Tokamori на 28-01-2014 18:28
Публикувано на 28-01-2014 19:33 | RE: Ваучер за О2 на летище Лутън
Моята карта е от 2008 година на О2 и миналата година отидох в офис на компанията и си смених плана като ми дадоха план за безлимитни безплатни разговори с О2 в UK и sms, а с Б-я говоря на 5 п за домашен,19 за мобилен.Няма проблем откога ти е картата,можеш да си смениш плана с най-удобния за теб.
Публикувано на 28-01-2014 20:37 | RE: Ваучер за О2 на летище Лутън
Благодаря за отзивите
Публикувано на 29-01-2014 12:45 | RE: Ваучер за О2 на летище Лутън
На О2 ако заредиш 10£ имаш 30 мин за 20£ имаш 100 мин безплатни към бг поне така беше преди 2014 сега незнам
Публикувано на 29-01-2014 14:31 | RE: Ваучер за О2 на летище Лутън
sandanski писа:
На О2 ако заредиш 10£ имаш 30 мин за 20£ имаш 100 мин безплатни към бг поне така беше преди 2014 сега незнам
Не знам такова нещо, но веднага мога да попитам, едно момче от моята каравана беше с о2 карта, аз такова нещо не знам да има, още през 2013 вече си нямаше. Плюс това, считам информацията в сайта на о2 да е вярна, както съм я постнал по-горе !! Kъде в сайта видя това нещо ? Ако има минути то същите важат за Англия, а не за България.
Картите които обикновенно дават от посредниците са:
International Sim / Pay & Go Call abroad from 1p a minute
£10.00 - Unlimited UK O2-to-O2 texts, 50MB of data
£15.00 - Unlimited UK O2-to-O2 calls and texts, 100MB of data
Make UK calls to international mobiles and landlines from just 1p per minute. Text anywhere in the world from the UK for just 10p per message. Plus get UK minutes, texts and data.
и според зависимост каква карта имаш, гледаш в сайта и съответно тарифата си.
Редактирано от Mr-Tokamori на 29-01-2014 14:33
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители