Форум >
Друго >
Публикувано на 13-02-2014 17:20 | Наводненията В Англия.
Съобщиха че доста ферми са били наводнени по южната част.
Публикувано на 13-02-2014 17:43 | RE: Наводненията В Англия.
Като гледах по новините.. със сигурност положението не е много цветущо.
Публикувано на 13-02-2014 17:48 | RE: Наводненията В Англия.
дааа многооо жалкооо аз ще сам в западната част за радост тамм все ощее наводнението не е стигналоо и се моля дано и да не отива към там.... много гадно за хората за които уфертите им са за южната сиг. няма да има много реколта. казаха че много ферми били наводнени
Публикувано на 13-02-2014 17:57 | RE: Наводненията В Англия.
Много ви моля,кажете какво знаете за фермите около Лондон...Благодаря ви предварително!
Публикувано на 13-02-2014 18:27 | RE: Наводненията В Англия.
Happy idiot писа:
Никакви наводнения и потопи няма да ме спрат да емигрирам , мърши!!! Ще си направя кану и пак ще живея в Англия.Казах!
Никакви наводнения и потопи няма да ме спрат да емигрирам , мърши!!! Ще си направя кану и пак ще живея в Англия.Казах!
xaxaxa само така
Публикувано на 13-02-2014 18:31 | RE: Наводненията В Англия.
desimilkova писа:
дааа многооо жалкооо аз ще сам в западната част за радост тамм все ощее наводнението не е стигналоо и се моля дано и да не отива към там.... много гадно за хората за които уфертите им са за южната сиг. няма да има много реколта. казаха че много ферми били наводнени
Деско, много пишеш
Не отговарям на лични запитвания, написани на маймуница и такива с непроявено уважение!
Публикувано на 13-02-2014 18:41 | RE: Наводненията В Англия.
desimilkova писа:
Публикувано на 14-02-2014 16:28 | RE: Наводненията В Англия.
Happy idiot писа:
Евала пичага
Публикувано на 25-02-2014 07:41 | RE: Наводненията В Англия.
някой да е там сега или да се връща
как е там
да пътува на 06,04,2014
как е там
да пътува на 06,04,2014
Публикувано на 27-02-2014 10:08 | RE: Наводненията В Англия.
Абе хора,Кобрито вида не е потънало,че пишете в тази тема?
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители