Форум >
Друго >
Публикувано на 11-03-2014 01:37 | RE: Какъв интернет да си купя?
Абе, къвто и интернет да си вземеш ще е супер боклук сравнение с българския...така че, не ми говорете тука в БГ за 8 паунда нет-а е 200 пъти по-бърз от тоя каде го имат за 70 паунда в УК ... пък да не говорим, ако искаш да играеш онлайн игри които, искат стабилна връзка...НЕВЪЗМОЖНО по принцип имат някви УЖ по-добри оферти за нет, но надали да ви свържат в караваната...пристрастен съм защото докато бях там нямаше начин да се сдобия с качествен интернет, дори и да си платиш нестааа!
Редактирано от skresh на 11-03-2014 01:42
Публикувано на 12-03-2014 21:37 | RE: Какъв интернет да си купя?
Здравейте на мен ми предстой пътуване към УК как е по - добре от БГ да си включа роуминг или от там да си купя карта с ваучер?
Благодаря!
Благодаря!
Публикувано на 16-03-2014 02:49 | RE: Какъв интернет да си купя?
не се набутвай с роуминг.. има едни Лайка мобайл Lyca mobile за 15 паунда взимаш 1 гб нет и 200 мин към БГ всички оператори 

Публикувано на 04-04-2014 18:11 | RE: Какъв интернет да си купя?
galinna писа:
Здравейте на мен ми предстой пътуване към УК как е по - добре от БГ да си включа роуминг или от там да си купя карта с ваучер?
Благодаря!
Благодаря!
Skypephone пак на 3-ката - с 0.00 кредит говориш безплатно в скайп

Публикувано на 18-04-2015 03:51 | RE: Какъв интернет да си купя?
hriska92 писа:
не се набутвай с роуминг.. има едни Лайка мобайл Lyca mobile за 15 паунда взимаш 1 гб нет и 200 мин към БГ всички оператори
lyca mobile интернет и минути към българия za 15 pounda без договор ли е и как се казва за да я намеря офертата?не се набутвай с роуминг.. има едни Лайка мобайл Lyca mobile за 15 паунда взимаш 1 гб нет и 200 мин към БГ всички оператори

Публикувано на 13-05-2015 13:39 | RE: Какъв интернет да си купя?
И мен ме интересува нещо повече за тази оферта от Лайка, която е за 15 паунда. Някой може ли да даде малко по-подробна информация като например как се казва този план?
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители