Форум >
>
Друго >
Тема: как се вращат парите от NI от Векикобритания
Публикувано на 02-04-2014 19:52 | как се вращат парите от NI от Векикобритания
Tarikat_666
Потребител

някои знае ли как се вращат парите от националния осигурителен номер от Векикобритания защото тарсих в интернет и нищо не намирам а ми казаха преди година че могат да се вазтоновяват.И сащо така ми казаха че ако си ги варнеш си губиш НИ : номера но това не ме притеснява ако случаино накои знае нещо по вапроса да пише че не намирам информация никаква.

Публикувано на 03-04-2014 08:32 | RE: как се вращат парите от NI от Векикобритания
Elektra
Модератор

Не съм убедена, че може да си ги върнеш. Нали говорим за тези осигуровки, които ти приспадат седмично от пейслипа?
И кой ти го каза това, че ако ги върнеш, губиш НИН?

Публикувано на 03-04-2014 13:32 | RE: как се вращат парите от NI от Векикобритания
Tarikat_666
Потребител

Ами казаха ми много познати и приятели от Англия и Кипар естествено са чували за това и никои не знае точно как става вчера говорих с един приятел които и тои като мен работихме с години и тои сащо ми каза че е чувал че могат да се вращат но не знае как точо става. А иначе ако си варнеш всичкия си НИ през години които си работел с две дъми губиш номера си защот си изтеглил всичките си вноски през годините и все едно не си се осигурявал през това време , и ако се варнеш след тази прецедура пак в ук ще трябва да ходиш пак на интерву за НИ номер което е логично но това всичко е на практика и все още нямам сто процентова информация ка точо става.Ще разпитвам още докато намеря отговор но за момента са само приказки и нищо конкретно
Публикувано на 03-04-2014 21:57 | RE: как се вращат парите от NI от Векикобритания
t1sh0
Потребител
facebook.com/t1sh0

Здравей Колега ... Връщат се отдържаните пари за PAY TAXЕ ... тези за осигуровките не се връщат... Прати поздрави за познатите и приятелите си ...
Публикувано на 03-04-2014 23:45 | RE: как се вращат парите от NI от Векикобритания
skresh
Потребител
shugavvv https://facebook.com/Georgi Georgiev

t1sh0 писа:
Здравей Колега ... Връщат се отдържаните пари за PAY TAXЕ ... тези за осигуровките не се връщат... Прати поздрави за познатите и приятелите си ...

мда няма друг вариант...някои селчо му е наговорил някви глупости :Д
Редактирано от skresh на 03-04-2014 23:46
Публикувано на 07-04-2014 11:02 | RE: как се вращат парите от NI от Векикобритания
Tarikat_666
Потребител

ясно значи мерси за информацията
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 24 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти