Форум >
Друго >
Публикувано на 02-04-2014 21:30 | Вадене на пълномощно
Здравейте, искам да попитам някой запознат ли е как може да се извади пълномощно в Англия за някого в България?
Публикувано на 03-04-2014 08:22 | RE: Вадене на пълномощно
Най-добре питай на място при нотариус....защото не съм сигурна, че може.
Аз като съм си вадила искат и двамата човека лично да присъстват и срещу личен документ.
Дано да се отзове някой в темата
Аз като съм си вадила искат и двамата човека лично да присъстват и срещу личен документ.
Дано да се отзове някой в темата
Публикувано на 03-04-2014 10:43 | RE: Вадене на пълномощно
Мисля, че няма проблем да се направи и без присъствието на упълномощавания човек, все пак това е твоя лична воля кого да упълномощиш да те представлява пред някаква институция и да действа съобразно желанието ти , по- трудно е да се каже как ще се легализира документа в България - трябва да се преведе и завери от легализиран заклет преводач, който с подпис и печат да удостовери, че превода е верен с оригинала. Направете справка и тук при нотариус, той трябва да е запознат с процедурата в детайли, възможно е да изиска и копие от паспорт/ лична карта на упълномощителя.
Публикувано на 03-04-2014 15:16 | RE: Вадене на пълномощно
kaka_draka писа:
по- трудно е да се каже как ще се легализира документа в България - трябва да се преведе и завери от легализиран заклет преводач, който с подпис и печат да удостовери, че превода е верен с оригинала.
по- трудно е да се каже как ще се легализира документа в България - трябва да се преведе и завери от легализиран заклет преводач, който с подпис и печат да удостовери, че превода е верен с оригинала.
Не вярвам с това да има проблем. Вече има доста фирми за легализация и за по-тясно специализирана. Само че доколкото съм запозната, когато има подписи и печати излиза малко по-късно, защото всяко едно такова нещо се описва и съответно се плаща.
Не забравяй да ни информираш по развитието на случая
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители