Форум >
Друго >
Публикувано на 11-04-2014 12:39 | RE: Май загазих..
Brigadir4e писа:
Е как да не могат. Разговаряте с английската нали така? Питахте ги за трансфер? Ако не сте пак нахалствайте! Иначе gumtree.com . Ако имате още как тръгнете из градчето и автомивки, ресторанти и т.н. разпитайте на място търсят ли си персонал.
Е как да не могат. Разговаряте с английската нали така? Питахте ги за трансфер? Ако не сте пак нахалствайте! Иначе gumtree.com . Ако имате още как тръгнете из градчето и автомивки, ресторанти и т.н. разпитайте на място търсят ли си персонал.
Да питах ги и ми отказаха.. а да попитам какво ще се случи с моя Nino преди 3 седмици ни водиха да ни вадят и ни казаха,че след месец ще пристигне по пощата, но няма да съм тук.. ще важи ли или не щото тука една приятелка ми казва че ще важи, но не е сигурна.. а и нямам никакви документи а глед за ам по обявите искат.. мога да почна да мия коли ма съм чувал че се изкарват по 10-15 паунда на ден след като си платиш разходите..
Публикувано на 13-04-2014 13:11 | RE: Май загазих..

Fish Whisperer писа:
Ами те хората са ви преценили , че не ставате. Защо си мислиш , че дори и да си намериш работа ще те изтърпят и там. Много сте ми интересни българите с вашето сбъркано мислене.Вас в България ви мързи да работите , където работата е детска песен в сравнение с тая в чужбина , а сте се юрнали в белите държави , където има строга дисциплина и правила за всичко. Не разбрахте ли , че не сте на такова еволюционно ниво да работите в чужбина, там е за съвестни и интелигентни хора.
Ами те хората са ви преценили , че не ставате. Защо си мислиш , че дори и да си намериш работа ще те изтърпят и там. Много сте ми интересни българите с вашето сбъркано мислене.Вас в България ви мързи да работите , където работата е детска песен в сравнение с тая в чужбина , а сте се юрнали в белите държави , където има строга дисциплина и правила за всичко. Не разбрахте ли , че не сте на такова еволюционно ниво да работите в чужбина, там е за съвестни и интелигентни хора.
Публикувано на 16-04-2015 09:35 | RE: Май загазих..
Тази тема немога да я коментирам,защото незнам кой крив ,кой прав!Никой не е застрахован от изгонване за съжаление 
Немога да съдя автора на темата,че е мързелив без да го познавам!
Не го съдете и вие!

Немога да съдя автора на темата,че е мързелив без да го познавам!
Не го съдете и вие!
Публикувано на 17-04-2015 08:17 | RE: Май загазих..
ЕЕЕЕЕ,тоя Фиш-миш ли е ,къв си там-Много си прост бе,тъпанар селски!Кой те знае и тебе кви л?йна ядеш и задници целуваш да не те изгонят,седнал да казва кой струва и кой не.От коя септична яма изпълзя бе,торен червей такъв?
Ми смо си Ми
Публикувано на 17-04-2015 14:25 | RE: Май загазих..
nikolino30 писа:
ЕЕЕЕЕ,тоя Фиш-миш ли е ,къв си там-Много си прост бе,тъпанар селски!Кой те знае и тебе кви л?йна ядеш и задници целуваш да не те изгонят,седнал да казва кой струва и кой не.От коя септична яма изпълзя бе,торен червей такъв?
Мале,мале!

Кво става тука?Къде попаднах???
Права си или прав немога да преценя от Ника жена или мъж си,НО ....Стига бе хораааааа....!!!Къде попаднах?

Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители