Форум >
>
Друго >
Тема: Май загазих..

страница 2 от 2

< 1 2
Публикувано на 11-04-2014 12:39 | RE: Май загазих..
destorm
Потребител

Brigadir4e писа:
Е как да не могат. Разговаряте с английската нали така? Питахте ги за трансфер? Ако не сте пак нахалствайте! Иначе gumtree.com . Ако имате още как тръгнете из градчето и автомивки, ресторанти и т.н. разпитайте на място търсят ли си персонал.

Да питах ги и ми отказаха.. а да попитам какво ще се случи с моя Nino преди 3 седмици ни водиха да ни вадят и ни казаха,че след месец ще пристигне по пощата, но няма да съм тук.. ще важи ли или не щото тука една приятелка ми казва че ще важи, но не е сигурна.. а и нямам никакви документи а глед за ам по обявите искат.. мога да почна да мия коли ма съм чувал че се изкарват по 10-15 паунда на ден след като си платиш разходите..

Публикувано на 13-04-2014 13:11 | RE: Май загазих..
zlobcho_kz
Потребител
https://www.facebook.com/ahmet.kral2

coolcoolcoolcoolcool
Fish Whisperer писа:
Ами те хората са ви преценили , че не ставате. Защо си мислиш , че дори и да си намериш работа ще те изтърпят и там. Много сте ми интересни българите с вашето сбъркано мислене.Вас в България ви мързи да работите , където работата е детска песен в сравнение с тая в чужбина , а сте се юрнали в белите държави , където има строга дисциплина и правила за всичко. Не разбрахте ли , че не сте на такова еволюционно ниво да работите в чужбина, там е за съвестни и интелигентни хора.
Публикувано на 16-04-2015 09:35 | RE: Май загазих..
Maria_1982
Потребител
https://m.facebook.com/Duchess.Mary.Bulgaria?ref=bookmark

Тази тема немога да я коментирам,защото незнам кой крив ,кой прав!Никой не е застрахован от изгонване за съжаление sad
Немога да съдя автора на темата,че е мързелив без да го познавам!
Не го съдете и вие!

Публикувано на 17-04-2015 08:17 | RE: Май загазих..
nikolino30
Потребител

ЕЕЕЕЕ,тоя Фиш-миш ли е ,къв си там-Много си прост бе,тъпанар селски!Кой те знае и тебе кви л?йна ядеш и задници целуваш да не те изгонят,седнал да казва кой струва и кой не.От коя септична яма изпълзя бе,торен червей такъв?

Ми смо си Ми
Публикувано на 17-04-2015 14:25 | RE: Май загазих..
Maria_1982
Потребител
https://m.facebook.com/Duchess.Mary.Bulgaria?ref=bookmark

nikolino30 писа:
ЕЕЕЕЕ,тоя Фиш-миш ли е ,къв си там-Много си прост бе,тъпанар селски!Кой те знае и тебе кви л?йна ядеш и задници целуваш да не те изгонят,седнал да казва кой струва и кой не.От коя септична яма изпълзя бе,торен червей такъв?

Мале,мале!
Кво става тука?Къде попаднах???
Права си или прав немога да преценя от Ника жена или мъж си,НО ....Стига бе хораааааа....!!!Къде попаднах?

страница 2 от 2

< 1 2

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23866 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 65 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: sonq1984
Бригадири в момента или преди малко във форума:
sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти