Форум >
>
Друго >
Тема: почивни дни
Публикувано на 18-02-2016 22:58 | почивни дни
norbit
Потребител

искам да попитам след като някои казват че работят по много и имат само един ден почивка кога успявате да си напазарувате, да си наготвите и как става работата с готвенето, смисъл изчаквате ли се или има за всички нужните готварски уреди.

Публикувано на 19-02-2016 01:12 | RE: почивни дни
Heart
Потребител

norbit писа:
искам да попитам след като някои казват че работят по много и имат само един ден почивка кога успявате да си напазарувате, да си наготвите и как става работата с готвенето, смисъл изчаквате ли се или има за всички нужните готварски уреди.

laughlaughlaugh
Това е смешен въпрос. Аз за 4 месеца съм имала максимум 2 почивни дена. Пазаруваш когато се прибереш по рано или когато ти се налага дори и да е по късничко. Готвиш след работа. А дали ще се изчаквате, това вече зависи от това доколко се разбираш със съквартирантите.
Публикувано на 19-02-2016 01:37 | RE: почивни дни
norbit
Потребител

ами виж сега изобщо нз как стоят нещата за това се интересувам а то във всяка каравана ли има кухня? аз исках да знам дали има общи кухни какво е положението там
Публикувано на 19-02-2016 10:31 | RE: почивни дни
Elektra
Модератор

Когато аз ходех по бригади, също нямаше почивни дни, особено първите 1-2 месеца, когато е пик. Работеше се от понеделник до неделя. Някъде в края на втория месец започнахме да почиваме по 1 ден и така..., но нещата са много относителни, зависи от политиката на фермата, както и от самата работа. По принцип ходихме да пазаруваме след работа, понякога в късния следобед, понякога и вечерта (зависи кога сме свършили работа). Готви се на същия принцип. Аз съм била в каравани, в които има кухни и не е било проблем никога готвенето, но там където са общи може би има момент, в който се изчаква да се освободи печка. Но пък съм чувала от приятели, че в общите кухни има достатъчно печки...,но пак е относително.
Спокойно, гладен няма да останеш.

Публикувано на 19-02-2016 17:47 | RE: почивни дни
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Навсякъде е различно. Поради тази причина питаш или четеш, когато знаеш мястото, в което отиваш.

norbit писа:
ами виж сега изобщо нз как стоят нещата за това се интересувам а то във всяка каравана ли има кухня? аз исках да знам дали има общи кухни какво е положението там

Публикувано на 22-02-2016 14:57 | RE: почивни дни
l9th
Потребител

Както ти казаха, гладен няма да останеш - време има за всичко.

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23906 | Форумни мнения 29921 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 66 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: smmsmrtn
Бригадири в момента или преди малко във форума:
UrbanNomad smmsmrtn ReeseCameron AllieBrady enyar zazz2 Ternence Ephraim jhb66 Jacubov JeansKeyzhu Lilidala Adrianayng koreandr Rodrigo Taylorlly MirabelConnell Ivo Hartmann846 luissuraez798 Andrew736 Damnmy Seraphinang Kongyawen nataliana

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2026 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти