Форум >
Друго >
Публикувано на 17-04-2009 20:07 | ЗЪБОЛЕКАР В АНГЛИЯ
Колко струва?Какво покрива застраховката от конкордия?Изобщо покрива ли нещо?Това зъбите са голем голем ташак ?Ако някой се е сблъсквал с проблем от този род нека сподели!

Редактирано от Silver Fox на 17-04-2009 20:13
Публикувано на 17-04-2009 20:19 | RE: ЗЪБОЛЕКАР В АНГЛИЯ
ха 80 не е нищо .да не са 200 300 казаха ,че само да говориш с зъбара и ти зимат 45 пандура.
Редактирано от Silver Fox на 17-04-2009 20:36
Публикувано на 17-04-2009 20:36 | RE: ЗЪБОЛЕКАР В АНГЛИЯ
Ще споделя моя опит - аз имах проблем с един зъб миналата година и за
един ден така ми се поду, че едва говорех, а за болката няма да споменавам. И как стана при мен. Отидох до офиса на фермата и от там ми записаха час за зъболекър на следващия ден. Когато доктора ме прегледа ми каза, че зъба е много зле и имам два варианта на действие- или да го извадим веднага или ще се наложи да ходя още доста пъти, ще ми вади корени...Въобще дълга и широка.
Как става плащането там- ами на посещение. Което ще рече, не се плаща за извършена услуга. Няма значение какво ви е правено, първия път се плаща една сума, втория по-висока и така цената расте правопропорционално на броя посещения. Така на мен ми извадиха зъба за 25 паунда.

един ден така ми се поду, че едва говорех, а за болката няма да споменавам. И как стана при мен. Отидох до офиса на фермата и от там ми записаха час за зъболекър на следващия ден. Когато доктора ме прегледа ми каза, че зъба е много зле и имам два варианта на действие- или да го извадим веднага или ще се наложи да ходя още доста пъти, ще ми вади корени...Въобще дълга и широка.
Как става плащането там- ами на посещение. Което ще рече, не се плаща за извършена услуга. Няма значение какво ви е правено, първия път се плаща една сума, втория по-висока и така цената расте правопропорционално на броя посещения. Така на мен ми извадиха зъба за 25 паунда.

Публикувано на 17-04-2009 22:48 | RE: ЗЪБОЛЕКАР В АНГЛИЯ
В апликейшъните ви не пише ли, че всяка дентална намеса биля тя и само преглед се заплаща във Великобритания? Ако не знаете езика... можете да помолите някой да ви преведе по-важните неща!
Публикувано на 18-04-2009 20:21 | RE: ЗЪБОЛЕКАР В АНГЛИЯ
На една съквартирантка и извадиха зъба безплатно в Шотландия в университетска болница.
Публикувано на 22-04-2009 19:13 | RE: ЗЪБОЛЕКАР В АНГЛИЯ
Днес ми се наложи да посетя зъболекар (късметлийка съм, а
) ... за прегледа ми взе 35 паунда, антибиотик 5, и ако искам да си лекувам зъба (да ми чистят каналите) ми искат към 500 паунда
... 

Публикувано на 22-04-2009 21:14 | RE: ЗЪБОЛЕКАР В АНГЛИЯ
Фермерката,ако си в Лондон или близо до там,мога да ти кажа къде да ти излекуват зъба напълно безплатно!
Редактирано от sepuko на 22-04-2009 21:34
Публикувано на 22-04-2009 21:22 | RE: ЗЪБОЛЕКАР В АНГЛИЯ
сепуко, за лондон и аз знам поне 2 места... ама съм доста по- насевер ..
Благодаря все пак
Благодаря все пак
Публикувано на 25-04-2009 23:09 | RE: ЗЪБОЛЕКАР В АНГЛИЯ
в университетите в Англия, където се преподава стоматология, може да отидете да си прегледате и лекувате зъбите. студенти, които са последни години и то под наблюдение на преподавателите си извършват съответните манипулации и затова е безплатно.
само, че се работи малко по-бавно и ако трябва да плащате, за да пътувате да съответния град и не сте много близо, плюс времето, през което няма да работите, за да посещавате зъболекарите и не знам дали всеки ще може да си позволи дори такова безплатно лечение..
затова най-добре е преди да заминете на бригада да си направите преглед и лечение тук.. със сигурност по-евтино ще излезе и много главоболия може да си спестите.
в следните градове има университети, в които се преподава стоматология:
Лондон - King's College е единият университет, другият е Queen Mary
Бристол
Ливърпул
Лийдс
Глазгоу - Шотландия
Дънди - Шотландия
Шефилд
Манчестър
Бирмингам
Кардиф - Уелс
Нюкасъл
Белфаст - Ирландия, университета е Queen's Belfast
само, че се работи малко по-бавно и ако трябва да плащате, за да пътувате да съответния град и не сте много близо, плюс времето, през което няма да работите, за да посещавате зъболекарите и не знам дали всеки ще може да си позволи дори такова безплатно лечение..
затова най-добре е преди да заминете на бригада да си направите преглед и лечение тук.. със сигурност по-евтино ще излезе и много главоболия може да си спестите.
в следните градове има университети, в които се преподава стоматология:
Лондон - King's College е единият университет, другият е Queen Mary
Бристол
Ливърпул
Лийдс
Глазгоу - Шотландия
Дънди - Шотландия
Шефилд
Манчестър
Бирмингам
Кардиф - Уелс
Нюкасъл
Белфаст - Ирландия, университета е Queen's Belfast
Редактирано от Trixy на 25-04-2009 23:11
Публикувано на 17-05-2009 17:58 | RE: ЗЪБОЛЕКАР В АНГЛИЯ
eto tova e telefona ako nekoi ima nyjda free dental treatment02071889282
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители