Форум >
Друго >
Публикувано на 19-05-2009 07:42 | Колан и наколенки
Здрвейте, малко закъснявам но да попитам какви наколенки и колан ще препоръчате да си взема за бране на ягоди. Също така и ако знаете в София от къде.....
П.П. Ако те хванат с повече цигари какво стазва? Нека отговори някой който знае, че имам вече 2 мнения а именно "глобяват те при всички положения с доста парички" и "само ще ти ги вземат/това от форума го видях/"
П.П. Ако те хванат с повече цигари какво стазва? Нека отговори някой който знае, че имам вече 2 мнения а именно "глобяват те при всички положения с доста парички" и "само ще ти ги вземат/това от форума го видях/"
Публикувано на 19-05-2009 13:55 | RE: Колан и наколенки
zna4i ako si vzeme6 cigari rokets te sa po 40 v kutiq i vkarva6 4 steka za 2 tezi gi ostavq6 v golemiq baga6 sled tva kato si 4ekira6 baga6a ot freshopa na leti6teto kupuva6 o6te 3 4 i tva e veroqtnostta da te proverqt v london kato kacne6 e po4ti 0 ako vavrvi6 uvereno i ne se ogle6da6 i nesi stranen ne izgle6da6 razli4no nesi bradqsal nqma problem vkarval sam po dosta .
Публикувано на 19-05-2009 19:54 | RE: Колан и наколенки
Е, де...има тема за цигарите.
За колан и наколенки можеш да си купиш и в Англия. Примерно в Argos.
За колан и наколенки можеш да си купиш и в Англия. Примерно в Argos.
Публикувано на 20-05-2009 02:31 | RE: Колан и наколенки
Преди година и аз брах ягоди ...отврат! Колан си вземи от някоя аптека,такъв за "отслабване" ми държеше кръста добре.Направо бях загубена без него и ако се случеше да го забравя , търчах да го взема на първата почивка.А наколенките също са задължителни, ако не искаш кожата на коленете ти да замяза на кора.Да са възможно най-дебели и здрави.И не забравяй да си вземеш нещо обезболяващо за мазане, както и мазила за РЪЦЕТЕ,защото с ракавици почти не може да се работи.Успех !
Публикувано на 20-05-2009 02:41 | RE: Колан и наколенки
По въпроса с цигарите: Аз не пуша, но направих услуга на колежката, с която заминавах и й прибрах 2 стека цигари в куфара.Който може да се уреди по подобен начин.Щом свършиха цигарите мойте пушачи,поянаха да получават пратки от България.Номера е цигарите да са сложени в кутия с фолио , примерно от натурален сок.Слагате вътре и едно малко пакетче сок, да се чува течност и така минава.Инъче си получавате колетчето разпечатано от граничните с блежка , че са ви конфискували забранените вещи и ако искате - идете се оплаквайте.Така беше с пушачите около мен.Най-доброто обаче е да поспрете табака - хем изгодно , хем полезно!
Публикувано на 15-04-2012 01:59 | RE: Колан и наколенки
Къде във Велико Търново или въобще от къде могат да се закупят подходящи наколенки за селскостопански труд? Гледах едни в практикер, за стротелни цели, удобни са много, но отпред имат две дупки на пластмасата, които ще се пълнят с кал , не стават (предназначени са за строежи, за твърда повърхност). Кажете кой откакъв магазин си е купил наколенките и какви са най-добре да се вземат, с твърда кора, с дунапрен... Много съм ви благодарна предварително.
Публикувано на 18-03-2014 17:44 | RE: Колан и наколенки
Дайте да повдигнем малко тази стара тема - какви наколенки ползвате ? Такива от аптека за 2 лева чифта ?
А колан ползвали ли сте и има ли полза от него ?
Говорим за бране на ягоди...
А колан ползвали ли сте и има ли полза от него ?
Говорим за бране на ягоди...
Публикувано на 18-03-2014 18:17 | RE: Колан и наколенки
Някои ако си купувал колан за кръст нека да сподели какъв или да даде някакъв линк. като модел и цена
Публикувано на 18-03-2014 18:25 | RE: Колан и наколенки
От аптеката - търсиш ластичен колан, те са на размери, в зависимост от обиколката на талията, не са повече от 10 лв. Наколенки...ако отиваш на ягоди, не си вземай ластични, а от тези, които са като кори и с дунапрен от вътрешната страна
Публикувано на 18-03-2014 21:18 | RE: Колан и наколенки
Ако ще си купуваш колан, моят съвет е дай повече пари, но си купи медицински колан. Ластичният е отбий номера.
Наколенки по същия начин - някой издутички, както кака драка ти е написала.
Наколенки по същия начин - някой издутички, както кака драка ти е написала.
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители