Форум >
Друго >
Публикувано на 05-11-2009 21:19 | От luton airport до victoria station как ?
Здравейте, някой знае ли как да стигна от luton до victoria station .
Публикувано на 05-11-2009 21:26 | RE: От luton airport до victoria station как ?
С автобус - мисля, че има на всеки час. 
Другия вариант е с влак, ама повече разправия, пък зависи къде отиваш де.
Що не погледнеш www.nationalexpress.com

Другия вариант е с влак, ама повече разправия, пък зависи къде отиваш де.
Що не погледнеш www.nationalexpress.com
Редактирано от Ivo на 05-11-2009 21:27
Публикувано на 06-11-2009 08:18 | RE: От luton airport до victoria station как ?
как да тигнем от лутън до гара Виктория? С влака естествено. купуаш си направо билетчето от аерогарата до мястото където искаш да стигнеш и се возиш.Имаш прикачване на гара Виктория естествено - за половин час си там, а иначе с автобус ти отнема повече време, но е по-евтино. Ти решашваш
Публикувано на 06-11-2009 10:47 | RE: От luton airport до victoria station как ?
С влака не се ли прекачваш на Kings Cross?
Иначе от летището се качваш на едно Shuffle bus-че и те кара безплатно до жп гарата.
Иначе както казах - кажи си крайната точка, може да се избере по-лесно маршрута.
Иначе от летището се качваш на едно Shuffle bus-че и те кара безплатно до жп гарата.
Иначе както казах - кажи си крайната точка, може да се избере по-лесно маршрута.
Публикувано на 06-11-2009 22:54 | RE: От luton airport до victoria station как ?
ами крайната ми точка е град Херефорд, от виктория искам да хвана автобус за Херефорд.
Публикувано на 12-01-2010 01:44 | RE: От luton airport до victoria station как ?
tarzio ти да не си от нашите дето ще пътуваме на 20-ти 

Публикувано на 31-01-2012 11:36 | RE: От luton airport до victoria station как ?
Здравейте,някой можели да ми каже как и с какво мога да се предвижа от летище Lutan до централната част на Лондон и от същото лeтище до Stafford? Мерси.
Публикувано на 31-01-2012 11:56 | RE: От luton airport до victoria station как ?
Публикувано на 31-01-2012 13:16 | RE: От luton airport до victoria station как ?
Мерси 

Публикувано на 31-01-2012 17:15 | RE: От luton airport до victoria station как ?
тарзио мога да ти дам номер на бг такси койти знае всички ферми в херефорд и ще те закара на място.. в коя ферма отиваш ако не е таина и аз сам в херефорд
Редактирано от pashkata_10 на 31-01-2012 17:20
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители