Форум >
Друго >
Публикувано на 24-11-2009 18:13 | С добра професия в БГ или цигански живот в Англия...
Докога ще бягате за по няколко месеца в Англия и после отново без пари,,,,,,,,,Има ли смисъл и до кога може да се изкарва така,,,,,,,,до пенсия ли....
Публикувано на 24-11-2009 18:20 | RE: С добра професия в БГ или цигански живот в Англия...
Аз мисля да изкарам нужния стаж (15 години) и после за пенсиониране да ми платят накуп парите за 3 бригади.
И ще си купя ферма.
И ще си купя ферма.
Публикувано на 25-11-2009 23:59 | RE: С добра професия в БГ или цигански живот в Англия...
Ми аз бях в Англия и сьм супер доволен от всичко,изкарах си доста добри кинти видях доста,и сега бате си живея супер яко в БГ.Ходим си напред- назад и не праим нищо по цял ден,само релакс,кафенца и прочие.И по добре за няколко месеца в Англия и с пари отколкото цял живот в Бьлгария без пари.И да ти кажа батеее ''kals'' и аз като Иво кретам си 15 годинки и си цакам ферма
Публикувано на 26-11-2009 10:41 | RE: С добра професия в БГ или цигански живот в Англия...
tava e poro4en krug Angliq -bulgariq moje da izkara6 pari ma 6te gi i pohar4i6.............no tuk nqma da ima6 ni6to.......
Публикувано на 26-11-2009 10:58 | RE: С добра професия в БГ или цигански живот в Англия...
Абсолятно подкрепям! И с 10000 да се приберат , ще ги иэхарчат эа отрицателно време.То няма лошо , нали са эа това , ама после пак с праэни джобове и беэ перспектива.Аэ опуках 2000 за месец , а почти нищо не съм си купил кой знае какво.А съм от най- пестеливите по принцип.Така , че това , че имаш много пари е нож с две остриета- губиш реална представа и не уважаваш парите , както ако работиш эа 500 лв на месец в България.Абе парите раэвалят , затова се отървам бързо от тях
Редактирано от HenryII на 26-11-2009 11:01
Публикувано на 26-11-2009 11:22 | RE: С добра професия в БГ или цигански живот в Англия...
kals, я кажи твоята професия каква е, че в сравнение с нея живота в Англия е цигански.
Публикувано на 26-11-2009 11:25 | RE: С добра професия в БГ или цигански живот в Англия...
nali tova se ma4a da im obqsnq 4e sas 6 meseza na brigada ne si re6ava6 problemite idva6 si s pari i gi har4i6 za nqkolko meseza i posle pak si na 0 ....pak i nqma6 rabota tuk ............dokoga moje taka da kara6........kato razberat 4e si bil i v 4ujbina hepten nikoi ne te iska,,,,,,,,,te gotovite pari se har4at lesno.....
Публикувано на 26-11-2009 11:27 | RE: С добра професия в БГ или цигански живот в Англия...
do Vlado............nqma zna4enie kakva mi e profesiqta no si vzimam dostatu4no pari i rabotq na normalna rabotna sedmiza a ne po 14 4asa na den i po 20 dena bez po4ivka kakto sam rabotil V angliq...........
Публикувано на 26-11-2009 11:27 | RE: С добра професия в БГ или цигански живот в Англия...
Абе кви са тея тъпите мнения цигански живот било тука какъв е?Не се ли продаваме и тука само че за жълти стотинки има хора които заминават защотото трябва да плащат заеми или за жилище на мен ми трябват за операция която струва 2500евро кога ще ги спестиш тез пари в бг?Не всички отиват за да си купят коли лаптоп и т.н.
Жорж Ганчев:малък народ но изключително прост!
Жорж Ганчев:малък народ но изключително прост!
Публикувано на 26-11-2009 11:52 | RE: С добра професия в БГ или цигански живот в Англия...
Калс, никой не казва, че това е начина на живот ... тук - там.
Важното е, че за няколко месеца можеш да спестиш пари, които тук няма как да спестиш...
А, че се харчат...харчат се.
Важното е, че за няколко месеца можеш да спестиш пари, които тук няма как да спестиш...
А, че се харчат...харчат се.
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители