Форум >
Друго >
Публикувано на 02-11-2010 09:17 | RE: С добра професия в БГ или цигански живот в Англия...
Има,ама ако чакаш някой да дойде у вас и да те покани с кафе и бонбони,има доста да чакаш.
Публикувано на 10-12-2010 11:37 | RE: С добра професия в БГ или цигански живот в Англия...

Публикувано на 08-02-2011 14:11 | RE: С добра професия в БГ или цигански живот в Англия...
еми останете си в англия бре... несе прибираите.... 

Публикувано на 08-02-2011 15:20 | RE: С добра професия в БГ или цигански живот в Англия...
SmOkEyY,много си краен,не така!
Публикувано на 08-02-2011 15:29 | RE: С добра професия в БГ или цигански живот в Англия...
Да се включа и аз малко в тази тема да ви кажа по добре циганин в Англия от колото добра професия в българия аз работя специалист ПТО - "Проекнто технически отдел" във стройтелна фирма която може би е една от най големата в България дори може да се каже най голяматта, но какво е от това като имах период 8-9 месеца без заплата и какво като взимам хубава заплата следкато не си е взимам редовно и за това се записах на бригада и скоро живи и здрави месец Май отивам в Англия но не като циганин, а като човек който иска да работи и най вече ще знае за какво работи ще знае че ще успее да си спести някой страничен лев за по тежките периоди от този скапан живот който живеем част от нас Българите
Редактирано от Ryahov на 08-02-2011 15:33
Публикувано на 08-02-2011 15:44 | RE: С добра професия в БГ или цигански живот в Англия...
И аз ще взема да драсна някой ред
Идея нямам как е живота в Англия, но ще разбера тази година. И аз като всички останали отивам да си изкарам някой лев. Тука в Б-я имам доста прилична работа (IT специалист) и заплатата ми не е чак толкова лоша. Има едно голямо ОБАЧЕ - близо 3 години живея самостоятелно и като си платя наема, тока, водата, интернета, разходите да дойда до работа и после да се прибера, да има какво да ям цял месец и заплатата ми се стапя. Тука нямам абсолютно никакъв шанс да спестя каквито и да било пари. И там нямам гаранция, че ще успея, обаче поне за сватба ако си събера ми стига, защото тука и цяла година да бачкам пак няма да ги събера тия пари. Нямам никакъв проблем с това да бачкам тежка и мръсна работа и да ме псува някой прост вайзер стига да знам за какво го правя. А на края на годината като имам база за сравнение, ще пиша пак да споделя къде за мен е по-добре
Успех на всички 

Публикувано на 08-02-2011 15:57 | RE: С добра професия в БГ или цигански живот в Англия...
И аз съм специалист . И какво от това ?! Плащат ми като на обикновен работник . Една трета от трудовия ми стаж липсва , щото не са ми внасяни осигуровки , осигуровката ми сега е върху 290 лв. , а не си и заслужава сам да се осигурявам на повече ( пенсия ще мога по новите разпоредби да взема чак на 70 г. ) , щото няма да имам 40 г. стаж ! И в това положение са около 500 000 българи ! Трябва да съм луд за да искам да стоя тук при тези обстоятелства . Само да си намеря каквато и да е работа - изчезвам !
Публикувано на 08-02-2011 16:04 | RE: С добра професия в БГ или цигански живот в Англия...
всичко си има и добра и лоша страна.докато бях студент и ходих беше мнооого яко ,щото кат се прибереш- имаш всичко от дрешките му,техника и кинти в джобчето.то не бяха дискотечки,от колата не се слиза и хоп кинтите свършиха.....ама всеки си вика-ЩЕ ИДА ПАК
само че лакомията не води на добро.заминах и след като завърших 4 курс,само че си отложих държ.изпит,не карах стаж и като се прибрах ноември месец бях за боклука
.вярно е че се икзарват мнооого добри кинти,а за спестените просто в БГ 10 години не мойш спестиш 10 000лв. обаче сега НЯМА работа
, а и не може се намери.според мен е хубаво докато си студент,ама после.....тва си е мое мнение все пак

Публикувано на 08-02-2011 16:22 | RE: С добра професия в БГ или цигански живот в Англия...
Правиш 3 бригади и после някоя сладка работа в България, колкото да има за кръчми. Като ти свършат спестените пари си хващаш чукалата и се махаш от България. 

Публикувано на 08-02-2011 16:25 | RE: С добра професия в БГ или цигански живот в Англия...
хахаха, ОК, трите бригади ги имам вече,а работа НЕ,ше почакам още малко и дърпам за някой самотен остров

Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители