Форум >
Друго >
Публикувано на 08-02-2011 16:26 | RE: С добра професия в БГ или цигански живот в Англия...
Спести ли нещо?
Публикувано на 08-02-2011 16:33 | RE: С добра професия в БГ или цигански живот в Англия...
абе спестих ама: месец 4–ти,работа така и не се откриваше а парите ми от Англия се топяха като "поизостанал пролетен сняг"
Публикувано на 08-02-2011 16:54 | RE: С добра професия в БГ или цигански живот в Англия...
По добре циганин в англия отколкото циганин в българия .Аз имам трудов стаж като счетоводител 8 години от които 4 главен от 9 месеца не съм вземал заплата и напуснах в малък град не дават по вече от 400 -500 лева
имаш жена кредит ток вода и остават 2.50 за храна интернет кабелна и дете искаме аз съм българин националист и искам да имам циганче в англия от колкото българче в българия
имаш жена кредит ток вода и остават 2.50 за храна интернет кабелна и дете искаме аз съм българин националист и искам да имам циганче в англия от колкото българче в българия
Публикувано на 08-02-2011 18:19 | RE: С добра професия в БГ или цигански живот в Англия...
Хубчев, жалко но факт мн си прав
Публикувано на 09-02-2011 11:03 | RE: С добра професия в БГ или цигански живот в Англия...
Май не съм единствената, която мисли, че по добре циганче в Англия отколкото българче тук. Ние с моят приятел сме мислили и за сватба и за дете но как да стане, когато не можем да вържем двата края за да можем да живеем двамата що годе добре, а камо ли да успеем да включим и това малко същество в и без друго ниския ни бюджет. Да и аз съм в групата на хората с образование-имам две висши образования и магистратура на едното, но какво от това.... тук в 90% от случаите не ти обръщат внимание на образованието така че и ние сме в групата на искащите да се махнат от "милата" ни родина.
Публикувано на 09-02-2011 11:32 | RE: С добра професия в БГ или цигански живот в Англия...
хах,точно,всеки си мисли че като иде там и хоп,всичко се нареди ,само че те4зи бригади са типичен пример за това колко "мамини" дечица има ,така че на такива места всеки е смел и кадърен и работлив и оправен ,само че истината е далеч далеч друга.в България говорят-ей само да ида на друго място,и като им се даде шанс...... така че крайно време е да излязат от черупките си и да осъзнаят суровата действителност
и ние българите сме такива че сами си "затриваме" главите......
и ние българите сме такива че сами си "затриваме" главите......
Публикувано на 09-02-2011 12:05 | RE: С добра професия в БГ или цигански живот в Англия...
Напълно съм съгласен с горният пост написан от LUDIQ
Публикувано на 09-02-2011 12:07 | RE: С добра професия в БГ или цигански живот в Англия...
Работа и доказване се иска навсякъде.Ние сме силни на приказки и на маса.Равни нямаме.Всичко друго е изключение ,но ако всеки се опита да промени това,то и общата картинка ще е друга.Млади хора,вземайте се в ръце и работете където и да сте .А като се връщаме от бригада знайте,че няма срамна работа.Може да е за малко пари,но така се трупа опит и се правят контакти.А иначе всеки сам решава какъв и къде да бъде и за колко време.Имам познати,които след няколко бригади в Англия сега развиват успешен бизнес в България.
Публикувано на 09-02-2011 12:24 | RE: С добра професия в БГ или цигански живот в Англия...
Не става ли с добра професия и с нормален живот в Англия?
Публикувано на 09-02-2011 12:27 | RE: С добра професия в БГ или цигански живот в Англия...
Според мен е кой както си го направи
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители