Форум >
Друго >
Публикувано на 04-03-2010 12:15 | RE: Защо се връщате в БГ след като в Англия е толкова хубаво .........
ne sum protiv nikoi prosto tova e tema...........a diplomite koito si imame sa samo za tuk tam nqma da ni poglednat...........

Публикувано на 04-03-2010 13:07 | RE: Защо се връщате в БГ след като в Англия е толкова хубаво .........
Ами ще си изкараме дипломи и от Англия и ще ги погледнат... Междувременно - дерзай в Плевен

Публикувано на 05-03-2010 17:14 | RE: Защо се връщате в БГ след като в Англия е толкова хубаво .........
6te si izkara6 drug pat............gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
Публикувано на 12-03-2010 21:56 | RE: Защо се връщате в БГ след като в Англия е толкова хубаво .........
haide na brigada,,,,,,,,,,,,

Публикувано на 12-03-2010 23:10 | RE: Защо се връщате в БГ след като в Англия е толкова хубаво .........
Батка ма ти верно си луд
ко пишеш некви тъпизми само да си дигаш темите

Публикувано на 12-03-2010 23:16 | RE: Защо се връщате в БГ след като в Англия е толкова хубаво .........
abe Ceka-govori za sebe si.Az primerno ne sam se varnal v bg.
Публикувано на 12-03-2010 23:31 | RE: Защо се връщате в БГ след като в Англия е толкова хубаво .........
lik79 писа:
abe Ceka-govori za sebe si.Az primerno ne sam se varnal v bg.
Незнам точно какво искаш да кажешп с това но и аз съм временно тук и при пурва възможност духвам,просто сега изчаквам удобен момент за работа имам хора в Англия и разчитам на тях понеже от Конкордия явно тази година няма да я бъде,..Просто имах впредвид безсмислените коментари на този (ФЕН) Калс нищо друго...''Айде батка лека и доходна,цветя и рози''abe Ceka-govori za sebe si.Az primerno ne sam se varnal v bg.

Публикувано на 13-03-2010 23:50 | RE: Защо се връщате в БГ след като в Англия е толкова хубаво .........
tiq hora v angliq nema da ti pomognat mnogo.............

Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители