Форум >
>
Друго >
Тема: Самолетни билет - цени ?

страница 2 от 3

< 1 2 3 >
Публикувано на 08-03-2012 18:49 | RE: Самолетни билет - цени ?
emilkolev91
Потребител
fr3ak_rs https://facebook.com/Emil Kolev

Аз ще пътувам на 29.05 за Чикаго с Air France, като ще има прикачване в Париж.Връщане на 2.10 пак през Париж.Цената е 1250лв.

Публикувано на 09-03-2012 21:10 | RE: Самолетни билет - цени ?
mit4o
Потребител

Кажете фирми или сайт с най-евтините билети до САЩ, за източното крайбрежие. Някой пътувал ли е до Вашингтон да каже колко му е излезнал билета.
Благодаря предварително.
Публикувано на 18-03-2012 19:52 | RE: Самолетни билет - цени ?
FazI
Потребител

Ако тепърва ще взимате билет по думи на Юзит-а цените са 700-750 евро до източното крайбрежие. Предните 2 години AirFrance подбиваше цените и можеха да се намерят по-евтини, но сега се изравнили.
mit4o не купуваш ти сам билета, а фирмата чрез, която заминаваш( нали и те трябва да си сложат процента) има опция ти да си закупиш билета, но трябва да плащаш неустойка.

ankali с AirFranc: София-Париж около 3 часа, за "ядене" получаваш нещо нещо средно между кроасан, бутерка и масленка, нещо като кисело мляко и някакво сокче или вода, за алкохол не мога да кажа не съм си поръчвал през този полет.
Париж-Вашингтон е около 8-9 часа тук е голямата маднжа !!! Имаше 2-3 избора за ястие, храната не ми допадна меко казано, грамажа е нищожен, но 100% мога да кажа,че има алкохол бира,вино, и твърд, както и сокчета, водичка за разредител
Успех и ако имате евро си вземете нещо и хапнете на летището в Париж wink
Публикувано на 18-03-2012 19:55 | RE: Самолетни билет - цени ?
emilkolev91
Потребител

Не е ли скъпичко на летището в Париж?
Публикувано на 18-03-2012 19:55 | RE: Самолетни билет - цени ?
emilkolev91
Потребител

Не е ли скъпичко на летището в Париж от към хапване?
Публикувано на 26-03-2012 19:14 | RE: Самолетни билет - цени ?
luni4ka
Потребител

Аз си купих билет до Ню Йорк за 667 евро с полската компания. Това беше най-изгодния вариант като цена... дано и като обслужване да са добри
Публикувано на 01-04-2012 22:59 | RE: Самолетни билет - цени ?
magy_gr
Потребител

695 евро ми е билета с АлИталия: София-Рим-Маями
Публикувано на 05-04-2012 00:02 | RE: Самолетни билет - цени ?
Daniel kirov
Потребител

Моят билет ще струва 660 евро с Dutch Airlines .Дестинацията е следната:София-Амстердам-Вашингтон.Все още не съм го платил,но цената ми се вижда доста изгодна и началото на идната седмица смятам да го платя.
Публикувано на 05-04-2012 21:15 | RE: Самолетни билет - цени ?
ABSOLUT
Потребител

Аз за сега съм най-доволна от Бритиш . Иначе като цени за източното крайбрежие са най-ниски . Аз миналата година пътувах до възможно най-далечния край -София-Лондон , Лондон -Сан Диего и ми излезна 752евро , но извадих късмет с някаква промоция ,защото иначе билетите за там вървяха от 1000 нагоре . Тази година ще летя за Лос Анджелис ,но засега немога да намеря билет за под 900евро sad
Пък и трябва билета да е WAT , тоест да имате право на безплатна смяна на датата ,защото иначе може да се наложи да тръгнете доста по-рано или да трябва да платите 200евро отгоре за смяната и то ако има свободни места .
Публикувано на 22-08-2012 02:00 | RE: Самолетни билет - цени ?
Sabbath
Потребител

Здравейте. Ние пътувахме по следния маршрут ( и ни предстои да пътуваме по същия, само, че на обратно на 3.10) - София- Амстердам- Минеаполис- Бозмън (Монтана), откъдето ни взеха с микробус за Йелоустоун (Yellowstone national park). Билетите ни излязоха по 983 евро, но ги купихме и малко късно, пък и нямаше много свободни места, защото пътувахме на 31 май. Все пак, изключвайки Аляска, смятам, че дори за Западното крайбрежие цените ще са по-изгодни, за Източното да не говорим, ако са купени от по- рано

страница 2 от 3

< 1 2 3 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23906 | Форумни мнения 29920 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 45 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: smmsmrtn
Бригадири в момента или преди малко във форума:
smmsmrtn ReeseCameron UrbanNomad AllieBrady enyar zazz2 Ternence Ephraim jhb66 Jacubov JeansKeyzhu Lilidala Adrianayng koreandr Rodrigo Taylorlly MirabelConnell Ivo Hartmann846 luissuraez798 Andrew736 Damnmy Seraphinang Kongyawen nataliana

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2026 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти