Форум >
Друго >
Публикувано на 28-03-2012 22:57 | USA 2012 - Кога, с кой и на къде ще пътуваме?
Здравейте, за 2-ра година се очертава отново да пътувам сам ( ако ми дадът виза
) и от личен опит знам,че кисненето по летищата и дългите полети са си скучно преживяване 
Също така за хората, който отиват за 1-ва година няма да им е в излишък другарче, което "да им държи" ръчичката
Все пак колкото повече, толкова по весело 
Нека всеки, който вече е сигурен,че ще лети да напише датата, полета и дестинацията за която се е запътил

Също така за хората, който отиват за 1-ва година няма да им е в излишък другарче, което "да им държи" ръчичката

Нека всеки, който вече е сигурен,че ще лети да напише датата, полета и дестинацията за която се е запътил

Редактирано от Ivo на 29-03-2012 13:44
Публикувано на 28-03-2012 23:31 | RE: Кога, с кой и на къде ще пътуваме ? 2012
Здрасти!! накратко и при мен остана визата като спънка,а иначе ми звънаха вчера,да ме питат за коя дата ще ми е удобно да летя.И се разбрахме за 29-ти Май,до кое летище точно не знам, но принципно ще бачкам в Ocean city, Meryland.Надявам се, че ще има с кого да завържем една седянка, защото иначе тези 13-14 часа ще са доста тежки.Пожелавам успех на всички който все още не са взели визи, и най-вече на себе си.

Публикувано на 29-03-2012 00:23 | RE: Кога, с кой и на къде ще пътуваме ? 2012
ЗДРАВЕЙТЕ,ИМА ЛИ НЯКОЙ ДА ЛЕТИ НА 7-МИ АПРИЛ ЗА АНГЛИЯ ОТ ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ??

Публикувано на 29-03-2012 09:36 | RE: Кога, с кой и на къде ще пътуваме ? 2012
Здравейте! Дали има някои ще лети от София за Единбург на 19.05.
Публикувано на 29-03-2012 10:10 | RE: Кога, с кой и на къде ще пътуваме ? 2012
14.05 за Лондон от там за Стафорд, за сега сме двама ! Ако има някой за тази дата или за тази ферма (TW Busby & Son) ... да пише
естествено 

Редактирано от Mr-Tokamori на 29-03-2012 10:11
Публикувано на 29-03-2012 10:19 | RE: Кога, с кой и на къде ще пътуваме ? 2012
Пичове, първите двама пишат за САЩ.
Следващите от толкова теми за Англия тук ли намерихте да се "хвалите"?
Следващите от толкова теми за Англия тук ли намерихте да се "хвалите"?

Публикувано на 29-03-2012 10:22 | RE: Кога, с кой и на къде ще пътуваме ? 2012
Ми гледам че темата е кой за къде и кога с кого ... и реших да пиша, аз си имам тема в "Аз отивам, Ти отиваш"
Публикувано на 29-03-2012 11:58 | RE: Кога, с кой и на къде ще пътуваме ? 2012
Здравейте. Аз заминавам на 14.05 за Дънди. Адреса на фермата е DD96UA
Публикувано на 29-03-2012 13:00 | RE: Кога, с кой и на къде ще пътуваме ? 2012
Момчета и момичета моя е грешката,че не сложих едно USA на заглавието, но мислех, че като я пусна ТУК: Форум > Бригади в САЩ > Друго > Тема: Кога, с кой и на къде ще пътуваме ? 2012
ще е ясно, че става въпрос за бригадири в щатите.
Имате толкова темички за UK, не завладявайте и малкото дял за бъдещите US работяги
Ivo: готово.
)
п.п. При следващото обновяване на дизайна ще подобря и тези неща да са по-видими.
ще е ясно, че става въпрос за бригадири в щатите.
Имате толкова темички за UK, не завладявайте и малкото дял за бъдещите US работяги
Ivo: готово.

п.п. При следващото обновяване на дизайна ще подобря и тези неща да са по-видими.
Редактирано от Ivo на 29-03-2012 13:44
Публикувано на 30-03-2012 00:27 | RE: USA 2012 - Кога, с кой и на къде ще пътуваме?
Найстина форума е пълен с теми за Англия/Шотландия... Такива за САЩ почти липсват да не кажа, че направо си няма,моля да пишат само хора които евентуално ще патуват за USA.

Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители