Форум >
>
Друго >
Тема: Квартирите в САЩ?

страница 2 от 2

< 1 2
Публикувано на 05-03-2013 13:04 | RE: Квартирите в САЩ?
pkoleva
Потребител

Paradise писа:
Тук са събрани най-богатите каунтита. Няма как да е евтино.

Е да ,но все пак 1000 си е доста особено ако толкова заработваш долу горе....иначе няма ли и нещо по-народно както се казва???

Публикувано на 09-03-2013 20:45 | RE: Квартирите в САЩ?
asenvaleriev
Потребител

търся си саквартиран за провинстаун ако някои се интересува да пише на имеила ми asen.ivanov.610@abv.bg
Публикувано на 10-03-2013 11:27 | RE: Квартирите в САЩ?
pkoleva
Потребител

asenvaleriev писа:
търся си саквартиран за провинстаун ако някои се интересува да пише на имеила ми asen.ivanov.610@abv.bg

Хах смяташ, че на две места ако напишеш е по- сигурно ли? Успех ти желая в намирането на съквартирант!!!
Публикувано на 10-03-2013 17:55 | RE: Квартирите в САЩ?
sniperbg
Потребител

pkoleva писа:
asenvaleriev писа:

Хах смяташ, че на две места ако напишеш е по- сигурно ли? Успех ти желая в намирането на съквартирант!!!

А ти па и на двете трябва да отговориш ... Защо трябва във всяка тема да пишеш безцелни коментари ?
Публикувано на 11-03-2013 10:06 | RE: Квартирите в САЩ?
pkoleva
Потребител

sniperbg писа:
pkoleva писа:
asenvaleriev писа:

А ти па и на двете трябва да отговориш ... Защо трябва във всяка тема да пишеш безцелни коментари ?

Защо преча ли ти? laugh Аз не смятам, че са безцелни, но всеки си ма мнение. Задавам въпроси на други от форума които ме интересуват и получавам отговори.
Публикувано на 11-03-2013 11:35 | RE: Квартирите в САЩ?
Mr-Tokamori
Потребител

pkoleva писа:
sniperbg писа:
pkoleva писа:
asenvaleriev писа:

Защо преча ли ти? laugh Аз не смятам, че са безцелни, но всеки си ма мнение. Задавам въпроси на други от форума които ме интересуват и получавам отговори.

Май с тази Америка ви е превъртял акъла нещо, Валериев ? ... до кога ще ти гледам неграмотния пост ? 'Саквартиран' - то не се иска акъл за Америката да знаеш, като даваш само 'копи/пейст' 'барем' (По Нашенски) вземи Та сложи една 'Ъ' и едно 'Т-ъ'- да може да ти чета правилно малоумния ти както вече забелязвам, тенденциозен 'спам'
Колева ? - hgi e прав, аз го подкрепям с две ръце, с последния си 'тенденциозен' и 'копи-пейст' пост виждам колко почваш вече да се забелязваш - Да бъдеш забелязана и оценена ли искаш ? laugh - сбъркала си адреса и сайта нещо
Всеки един твой коментар е един вид 'няма к'во да пра'аа та съм решила да си питам' .... безкрайно, безсмислени, без замисъл и само догадки - НоооооооН стоп е това
Не ти ли омръзна да пишеш по форума за щяло и не щяло или т'ва на теб ти е хоби,сутрин кафенце, цигарка, форум ... Виж какво миличка, хич не исках да пиша, обаче твоите безразборни, оптимално масивни постове са навсякъде по форума. Компетентна си по всичко най вече на спам-а. Хич не ме е грижа че си била в Масачузец, Калифорния и Антарктида - Просто си понамали 'вдлъбнатите' питанки ! От теб не мога да прочета нормално ни една тема - само не се засягай, защото предполагам, че хората които правим нещо за форума и сме отдавна тук не виждаме какво става, аз съм втория човек който ти прави забележка, може и други да има. Честно да ти кажа, аз няма да ти отвръщам на твой пост, дори съм те един вид игнорирал, но след като видях и последния ти меко казано 'страШно малоумен' пост - аз нямаше как вече да не ти пиша, дори много повече Колева
и аз като теб ще дам един 'copy/paste' - нищо лично, приеми го като съвет: Успех !

Редактирано от Mr-Tokamori на 11-03-2013 11:45

страница 2 от 2

< 1 2

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 29 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти