Форум >
Друго >
Публикувано на 09-03-2013 20:49 | търся си саквартиран за провинстаун
търся си саквартиран за провинстаун ако някои се интересува да пише на имеила ми asen.ivanov.610@abv.bg или тук
Публикувано на 10-03-2013 11:26 | RE: търся си саквартиран за провинстаун
Защо искаш да имаш съкварирант? По-евтино ли излиза когато сте двама или причината е друга? Какво ще работиш там?
Публикувано на 10-03-2013 12:50 | RE: търся си саквартиран за провинстаун
pkoleva писа:
Защо искаш да имаш съкварирант? По-евтино ли излиза когато сте двама или причината е друга? Какво ще работиш там?
Нещо немога да те разбера теб - имаш над 160 мнения и в тях си задала над 300 въпроса.Знае се за какво е този форум но при теб е системно ти просто да си питаш.Прави ми впечатление от много време и ежедневно.Проблема не е в това че си питаш въпреки че е странно поне според мен, а в това че за щяло и нещяло задаваш въпроси и впрягаш хората да се занимават с глупости.Просто по всяка една тема задаваш въпроси някои от които от абсурдни по-абсурдни.Очевидно е че ти просто си питаш безцелно.Въпроса е защо го правиш и защо впрягаш хората да ти отговарят на въпросите глупави Защо искаш да имаш съкварирант? По-евтино ли излиза когато сте двама или причината е друга? Какво ще работиш там?
Публикувано на 10-03-2013 19:07 | RE: търся си саквартиран за провинстаун
разбира се че е много по евтино и лесно да си намериш нещо ако сте повече хора пак и е по весело
Публикувано на 11-03-2013 08:50 | RE: търся си саквартиран за провинстаун
Дано тогава успееш да си намериш с кого да пътуваш, значи все пак най-вече е за иживяването??? късмет...
Публикувано на 11-03-2013 11:32 | RE: търся си саквартиран за провинстаун
Май с тази Америка ви е превъртял акъла нещо, Валериев ? ... до кога ще ти гледам неграмотния пост ? 'Саквартиран' - то не се иска акъл за Америката да знаеш, като даваш само 'копи/пейст' 'барем' (По Нашенски) вземи Та сложи една 'Ъ' и едно 'Т-ъ'- да може да ти чета правилно малоумния ти както вече забелязвам, тенденциозен 'спам'
Колева ? - hgi e прав, аз го подкрепям с две ръце, с последния си 'тенденциозен' и 'копи-пейст' пост виждам колко почваш вече да се забелязваш - Да бъдеш забелязана и оценена ли искаш ? - сбъркала си адреса и сайта нещо
Всеки един твой коментар е един вид 'няма к'во да пра'аа та съм решила да си питам' .... безкрайно, безсмислени, без замисъл и само догадки - НоооооооН стоп е това
Не ти ли омръзна да пишеш по форума за щяло и не щяло или т'ва на теб ти е хоби,сутрин кафенце, цигарка, форум ... Виж какво миличка, хич не исках да пиша, обаче твоите безразборни, оптимално масивни постове са навсякъде по форума. Компетентна си по всичко най вече на спам-а. Хич не ме е грижа че си била в Масачузец, Калифорния и Антарктида - Просто си понамали 'вдлъбнатите' питанки ! От теб не мога да прочета нормално ни една тема - само не се засягай, защото предполагам, че хората които правим нещо за форума и сме отдавна тук не виждаме какво става, аз съм втория човек който ти прави забележка, може и други да има. Честно да ти кажа, аз няма да ти отвръщам на твой пост, дори съм те един вид игнорирал, но след като видях и последния ти меко казано 'страШно малоумен' пост - аз нямаше как вече да не ти пиша, дори много повече Колева
и аз като теб ще дам един 'copy/paste' - нищо лично, приеми го като съвет: Успех !
Редактирано от Mr-Tokamori на 11-03-2013 11:45
Публикувано на 11-03-2013 11:35 | RE: търся си саквартиран за провинстаун
hgi писа:
pkoleva писа:
Нещо немога да те разбера теб - имаш над 160 мнения и в тях си задала над 300 въпроса.Знае се за какво е този форум но при теб е системно ти просто да си питаш.Прави ми впечатление от много време и ежедневно.Проблема не е в това че си питаш въпреки че е странно поне според мен, а в това че за щяло и нещяло задаваш въпроси и впрягаш хората да се занимават с глупости.Просто по всяка една тема задаваш въпроси някои от които от абсурдни по-абсурдни.Очевидно е че ти просто си питаш безцелно.Въпроса е защо го правиш и защо впрягаш хората да ти отговарят на въпросите глупави Защо искаш да имаш съкварирант? По-евтино ли излиза когато сте двама или причината е друга? Какво ще работиш там?
Абсолютно се присъединявам към горното мнение. Само питаш и се "изумяваш" за какво ли не... и хората ти обясняват ли обясняват...
Редактирано от HarmonyConsult на 11-03-2013 12:22
Публикувано на 11-03-2013 12:30 | RE: търся си саквартиран за провинстаун
Ами много съжелявам, че така ме нападате но си е ваш избор за да ви се оправдая до някъде ще обесня, че не го правя за забавление. До сега не съм била на бригада и си правя планове да се пробвам догодина. Приятел ми каза за този форум и си направих регистрация за да науча повече от тези, които са били и имат опит, ако на вас ви се виждат тъпи и малоумни въпросите за мен са много важни и ми помагат да се ориентирам къде да се пробвам с коя фирма дори и дали е добре да си намеря група примерно с която да пътувам. Тези неща няма от къде да ги науча освен от тук и се радвам, че има такива които ми дават съвети и обеснение кое как се прави. Защото и вие не сте знаели как да постъпите когато ви е било за първи път. Никога не съм целяла да досаждам имам желание да науча повече а това е форум точно за това нали така или и за това не съм права?
Публикувано на 11-03-2013 18:22 | RE: търся си саквартиран за провинстаун
Планове си прави, нямаш грижи обаче някои от въпросите са ти от абсурдни по-абсурдни !!Чак се очудвам че има хора, които могат да ги зададат...Та ти питаш за щяло и нещяло.Има хора които искат да прочетат нещо смислено, някво инфо, да си помогнат с нещо и трябва тия всички хора да видят твоите 170 мнения в които има над 300 въпроса.Та ти дори в последното си мнения завършваш 1 изречение с 2 въпроса Просто има хора които ти е връзват да обясняват уж да помогнат, а се оказва че ти просто си питаш по традиция и енерция.На човек да му се отще да ти даде каквото и да е било инфо....то пък бива бива ама ти съвсем се уля.И хората са прави.Смятай сама щом не само на мен си направила впечатление а и на други
Публикувано на 11-03-2013 18:34 | RE: търся си саквартиран за провинстаун
Мда, то и на мен ми прави впечатление, но пък реално не нарушава правилата.
Задава въпроси повече от нормалното, но пък ще е странно да ограничим питането.
Задава въпроси повече от нормалното, но пък ще е странно да ограничим питането.
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители