Форум >
Друго >
Публикувано на 13-03-2013 13:09 | RE: търся си саквартиран за провинстаун
asenvaleriev писа:
търся си саквартиран за провинстаун ако някои се интересува да пише на имеила ми asen.ivanov.610@abv.bg или тук
търся си саквартиран за провинстаун ако някои се интересува да пише на имеила ми asen.ivanov.610@abv.bg или тук
кажи ми нещо повече за тази квартира,току що получих оферта за този град и я отколнихк ато видях че квартирата тярбва да си я търся съвсем сама.
Публикувано на 14-03-2013 18:22 | RE: търся си саквартиран за провинстаун
Не ме интересува кой какво мисли за това е форум да се пита. И ако зза теб някои въпроси са ти абсурдни за мен са важни защото наистина тепърва навлизам в тези неща не го правя от скука повярвай ми не искам да ходя някъде да работя само ей тей без причина и винаги има кой да помогне на такива като мен.
Публикувано на 14-03-2013 18:36 | RE: търся си саквартиран за провинстаун
Очевидно е че се чудиш кво да питаш и напишеш.Задаваш от абсурдни по-абсурдни въпроси.Някои са толкова глупави че чак се чудя дали не се базикаш.Гледам как си пишеш нормално, всичко е точно и като почнеш с въпросите и сякаш се ебаваш....казах ти онзи ден за 170 мнения имаш над 300 въпроса.То няма за нещо за което да не си питала, а тепърва още колко ще питаш един Господ знае.Ще има кой да ти помага и аз съм помагал на много хора и стига да мога пак бих помагал на кой с инфо на кой с друго.Каквото мога и аз правя но те хората ти го казаха и то не един двама или трима.Впрягаш ги да се обясняват и просто пишеш май колкото да влезнеш в разговорите
Публикувано на 14-03-2013 21:37 | RE: търся си саквартиран за провинстаун
Каквото искаш това си мисли, не мисля че преча на някого. И да питам за всичко защото ще го повторя за последен път нямам никаква представа дори и за най-тъпите неща за които пишеш. За мен тези въпроси са важни, някой ден когато натрупам опит няма да задавам такива тъпи въпроси. Аз съм младо момиче което има някакви амбиции и не съм си и помисляла да е бъзикам с някой в голяма грешка си не може да преценяваш някой без да си го опознал. Моите уважения не искам да се карам с никой и да влизам в пререкания с който и да е било!!!
Публикувано на 14-03-2013 23:31 | RE: търся си саквартиран за провинстаун
Всъщност в крайна сметка пречиш малко или много, най-малкото защото тази тема например е за човек, който си търси съквартирант в определен град. Ти се намесваш в темата задавайки въпрос до чиито отговор можеш и сама да стигнеш след няколко секундно мислене. Да не говорим, че въпроса ти няма нищо общо с темата. И така ти разводняваш темата излишно. Например в тази тема питаш дали би било по-евтино ако са двама човека вместо един. Ти как смяташ? В крайна сметка това е проблема. Най-добре е да си отвориш тема, в която да си зададеш въпросите вместо да "крадеш" на другите темите с реторични въпроси, които не са свързани с темите на хората и така всички ще са спокойни.
Публикувано на 15-03-2013 12:55 | RE: търся си саквартиран за провинстаун
Щом казваш така да бъде, ами ти защо пишеш до мен в този случай и ти разводняваш темата като се занимаваш с мен. Аз лично се извинявам на човека пуснал тази тема и поради факта, че съм го попитала нещо, което за вас е елементарно а аз не разбирам защото не знам как стоят нещата зад граница, но както и да е. Ако още някой иска да ми обеснява колко съм тъпа или нагла или каквото и да е друго пишете ми лично , за да може човека да не се налага да чете неща които не го интересуват а са в неговата тема.
Публикувано на 15-03-2013 14:32 | RE: търся си саквартиран за провинстаун
pkoleva писа:
Щом казваш така да бъде, ами ти защо пишеш до мен в този случай и ти разводняваш темата като се занимаваш с мен. Аз лично се извинявам на човека пуснал тази тема и поради факта, че съм го попитала нещо, което за вас е елементарно а аз не разбирам защото не знам как стоят нещата зад граница, но както и да е. Ако още някой иска да ми обеснява колко съм тъпа или нагла или каквото и да е друго пишете ми лично , за да може човека да не се налага да чете неща които не го интересуват а са в неговата тема.
Колева престани вече !! Бях се заканил да не пиша
Много бих искал да те познавам лично, за да видя що за личност си - каква жена си
Сигурен съм че няма да ми допаднеш - много лаеш и много пишеш от глупости, по глупости !
СЪВЕТ:...
Виж сега, за ВСЕКИ 1 ТВОЙ -----> ????????? ... си има съответния отговор
Нужното е да четеш а не да питаш - Когато имаш вече сериозни въпроси, тогава може да си ги зададеш - но от началото ми прави впечатление, че ти не си ЧЕЛА изобщо форума, влезна и започна с въпросите си - първо се чете а после се пита, също трябва да знаеш и какво да питаш, как ? и кого !!!!! Обикновено, човек първо се информира, гледа, чете, търси ... и чак после му излизат въпросите, ти четеш но задаваш елементарни въпроси на които можеш и сама да си отговориш .. ааа и имам огромното чувство че ти не си много сигурна в това което питаш, твърдиш, нещо си доста не сигурна. Никой не ти казва, защо четеш това което те интересува, а ти правил забележки че си компетентна и засаждаш във всяка една тема въпрос чииииииииииииито отговор го има написан или е близко до АКЪЛА на човек и се губи смисъла на задаването му - АМА (по селски да кажа думата) ти си знаеш твоето. За това ще ти правят забележки, добре че мен лично 'АМЕРИКАТА' хич не ме ******** Ако си мислиш, че там ще прокопсаш - Заминавай 'Хамериканко'
СЪВЕТ 2:
Престани, нямам никакви намерения да се заяждам ... просто ме послушай и ще видиш, че никой няма за нищо да те закача
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители