Форум >
>
Друго >
Тема: Въпрос относно визово интервю
Публикувано на 11-04-2014 01:18 | Въпрос относно визово интервю
staystrong8
Потребител

Здравейте, интервютата вече започнаха аз все още чакам моята дата, но ми се иска да попитам нещо,което ме притеснява.
Студентка съм 2ра година ( на 20 год. съм. ) , бях на бригада миналото лято за първи път, но за съжаление не успях да изкарам добри пари по стечения на обстоятелствата. sad Въпроса ми е такъв, понеже мои приятели, които вече бяха на виза интервю и имаха възможност да обиколят различни дестинации като Маями,Ню Йорк и т.н , ми казаха че консулите питат въпроси от типа на - какво си работил/а , пътувал/а ли си някъде , какво ще работиш сега? ( и т.н въпроси от този тип ) Как да постъпя, ако ме питат дали съм ходила някъде? Да им кажа, ли че съм нямала възможност да отида някъде или да кажа,че съм ходила например в Ню Йорк, до колкото знам те нямат достъп до такава информация, но все пак ми се иска да не лъжа, но и не искам това, че не съм ходила никъде да бъде пречка.. А и имам 2 не взети изпита от миналата година, мислите ли че биха могли да се хванат и за това?
Ако някой от вас може да ми даде съвет или просто мнение ,ще съм много благодарна.

Редактирано от staystrong8 на 11-04-2014 01:19
Публикувано на 11-04-2014 08:27 | RE: Въпрос относно визово интервю
Stoilov93
Потребител

staystrong8 писа:
Здравейте, интервютата вече започнаха аз все още чакам моята дата, но ми се иска да попитам нещо,което ме притеснява.
Студентка съм 2ра година ( на 20 год. съм. ) , бях на бригада миналото лято за първи път, но за съжаление не успях да изкарам добри пари по стечения на обстоятелствата. sad Въпроса ми е такъв, понеже мои приятели, които вече бяха на виза интервю и имаха възможност да обиколят различни дестинации като Маями,Ню Йорк и т.н , ми казаха че консулите питат въпроси от типа на - какво си работил/а , пътувал/а ли си някъде , какво ще работиш сега? ( и т.н въпроси от този тип ) Как да постъпя, ако ме питат дали съм ходила някъде? Да им кажа, ли че съм нямала възможност да отида някъде или да кажа,че съм ходила например в Ню Йорк, до колкото знам те нямат достъп до такава информация, но все пак ми се иска да не лъжа, но и не искам това, че не съм ходила никъде да бъде пречка.. А и имам 2 не взети изпита от миналата година, мислите ли че биха могли да се хванат и за това?
Ако някой от вас може да ми даде съвет или просто мнение ,ще съм много благодарна.

Здравей по-добре не лъжи с нищо като те питат нещо си отговарай всичко как си е а относно изпитите които не си взела еми аз имах приятел който замина със 10 не взети изпита и то имаше още от 1-ви курс изпити така че не мисля че ще е проблем да заминеш със само 2 wink
Публикувано на 11-04-2014 14:11 | RE: Въпрос относно визово интервю
staystrong8
Потребител

Stoilov93 писа:
staystrong8 писа:

Здравей по-добре не лъжи с нищо като те питат нещо си отговарай всичко как си е а относно изпитите които не си взела еми аз имах приятел който замина със 10 не взети изпита и то имаше още от 1-ви курс изпити така че не мисля че ще е проблем да заминеш със само 2 wink

Благодаря за бързия отговор, както и за съвета ти
Публикувано на 13-04-2014 20:44 | RE: Въпрос относно визово интервю
Pepper
Потребител

Можеш да отговориш, че си искала да отделиш време за почивка преди началото на учебната година, да се видиш с приятели и да им разкажеш как си прекарала Това едва ли е лъжа, нали?
Публикувано на 14-04-2014 15:46 | RE: Въпрос относно визово интервю
svetoslaw
Потребител
svetoslav.danche https://www.facebook.com/Danchevv

Случая ти е идентичен с моя, само където аз бях една седмица в Чикаго, кажи че си се разходила в някой град (не толкова голям и понаучи малко за него - места,забележителности)! Никакви проблеми! Недей да казваш че не си ходила никъде, в твой минус е ! Успех
Публикувано на 15-04-2014 21:58 | RE: Въпрос относно визово интервю
ninitka
Потребител
https://facebook.com/Нина Янева

Аз бях в почти същото положение, миналата година бях за 1ви път .. не изкарах много пари, даже си се върнах на минус, но все пак реших поне Ню Йорк да видя за 2 дни. На интервюто за виза, казах че не съм ходила почти никъде.. и това ми е една от предпоставките да замина отново, защото искам тази година да пътувам повече не мисля, че ще е проблем да си кажеш истината, все пак това е програма освен за работа, така и за да можеш да посетиш местата, които искаш. 1вата година не си имала възможност, но за това отиваш отново
Публикувано на 16-04-2014 19:28 | RE: Въпрос относно визово интервю
staystrong8
Потребител

Много благодаря за всички съвети, интервюто ми е на 24.04 , следващия четвъртък, реших да не лъжа,тъй като лъжа би била по скоро в мой минус от колкото в плюс. Обмислям да кажа, че не съм имала възможност миналата година , за това тази искам да отида пак, за да имам възможността да посетя някоя дестинация. Стискайте палци
А някой , който вече е бил на виза, може да сподели как е преминало ( макар,че почти на всички,които отиват за 2ри , 3ти път ни е ясно, но пак си е изнервящо.. )
Публикувано на 10-05-2014 22:19 | RE: Въпрос относно визово интервю
mich_92
Потребител

Здрасти и мен ме очаква виза на 13.05. Как мина интервюто ти и каза ли си, че не си ходила никъде laugh
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23847 | Форумни мнения 29813 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 40 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: ivanivanov85
Бригадири в момента или преди малко във форума:
mitko55 miro75 da4katakn Mitre stelichka Ivo borko75 fisher_99 plamen365 Bulgaria_ emo-ivanov jordasha shushoni83 bambi12345 karamfila puhinio bLqsuchko minkoV milkras venelinabg cepeur Min4ev83 sissi_vt pacho mihailova80

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2023 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти