Форум >
Друго >
Публикувано на 11-04-2014 01:18 | Въпрос относно визово интервю
Здравейте, интервютата вече започнаха аз все още чакам моята дата, но ми се иска да попитам нещо,което ме притеснява.
Студентка съм 2ра година ( на 20 год. съм. ) , бях на бригада миналото лято за първи път, но за съжаление не успях да изкарам добри пари по стечения на обстоятелствата.
Въпроса ми е такъв, понеже мои приятели, които вече бяха на виза интервю и имаха възможност да обиколят различни дестинации като Маями,Ню Йорк и т.н , ми казаха че консулите питат въпроси от типа на - какво си работил/а , пътувал/а ли си някъде , какво ще работиш сега? ( и т.н въпроси от този тип ) Как да постъпя, ако ме питат дали съм ходила някъде? Да им кажа, ли че съм нямала възможност да отида някъде или да кажа,че съм ходила например в Ню Йорк, до колкото знам те нямат достъп до такава информация, но все пак ми се иска да не лъжа, но и не искам това, че не съм ходила никъде да бъде пречка.. А и имам 2 не взети изпита от миналата година, мислите ли че биха могли да се хванат и за това? 
Ако някой от вас може да ми даде съвет или просто мнение ,ще съм много благодарна.
Студентка съм 2ра година ( на 20 год. съм. ) , бях на бригада миналото лято за първи път, но за съжаление не успях да изкарам добри пари по стечения на обстоятелствата.

Ако някой от вас може да ми даде съвет или просто мнение ,ще съм много благодарна.
Редактирано от staystrong8 на 11-04-2014 01:19
Публикувано на 11-04-2014 08:27 | RE: Въпрос относно визово интервю
staystrong8 писа:
Здравейте, интервютата вече започнаха аз все още чакам моята дата, но ми се иска да попитам нещо,което ме притеснява.
Въпроса ми е такъв, понеже мои приятели, които вече бяха на виза интервю и имаха възможност да обиколят различни дестинации като Маями,Ню Йорк и т.н , ми казаха че консулите питат въпроси от типа на - какво си работил/а , пътувал/а ли си някъде , какво ще работиш сега? ( и т.н въпроси от този тип ) Как да постъпя, ако ме питат дали съм ходила някъде? Да им кажа, ли че съм нямала възможност да отида някъде или да кажа,че съм ходила например в Ню Йорк, до колкото знам те нямат достъп до такава информация, но все пак ми се иска да не лъжа, но и не искам това, че не съм ходила никъде да бъде пречка.. А и имам 2 не взети изпита от миналата година, мислите ли че биха могли да се хванат и за това? 

Здравей по-добре не лъжи с нищо като те питат нещо си отговарай всичко как си е а относно изпитите които не си взела еми аз имах приятел който замина със 10 не взети изпита и то имаше още от 1-ви курс изпити така че не мисля че ще е проблем да заминеш със само 2

Публикувано на 11-04-2014 14:11 | RE: Въпрос относно визово интервю
Stoilov93 писа:
Здравей по-добре не лъжи с нищо като те питат нещо си отговарай всичко как си е а относно изпитите които не си взела еми аз имах приятел който замина със 10 не взети изпита и то имаше още от 1-ви курс изпити така че не мисля че ще е проблем да заминеш със само 2
staystrong8 писа:

Благодаря за бързия отговор, както и за съвета ти

Публикувано на 13-04-2014 20:44 | RE: Въпрос относно визово интервю
Можеш да отговориш, че си искала да отделиш време за почивка преди началото на учебната година, да се видиш с приятели и да им разкажеш как си прекарала
Това едва ли е лъжа, нали? 

Публикувано на 14-04-2014 15:46 | RE: Въпрос относно визово интервю
Случая ти е идентичен с моя, само където аз бях една седмица в Чикаго, кажи че си се разходила в някой град (не толкова голям и понаучи малко за него - места,забележителности)! Никакви проблеми!
Недей да казваш че не си ходила никъде, в твой минус е ! Успех 

Публикувано на 15-04-2014 21:58 | RE: Въпрос относно визово интервю
Аз бях в почти същото положение, миналата година бях за 1ви път .. не изкарах много пари, даже си се върнах на минус, но все пак реших поне Ню Йорк да видя за 2 дни. На интервюто за виза, казах че не съм ходила почти никъде.. и това ми е една от предпоставките да замина отново, защото искам тази година да пътувам повече
не мисля, че ще е проблем да си кажеш истината, все пак това е програма освен за работа, така и за да можеш да посетиш местата, които искаш. 1вата година не си имала възможност, но за това отиваш отново 

Публикувано на 16-04-2014 19:28 | RE: Въпрос относно визово интервю
Много благодаря за всички съвети, интервюто ми е на 24.04 , следващия четвъртък, реших да не лъжа,тъй като лъжа би била по скоро в мой минус от колкото в плюс. Обмислям да кажа, че не съм имала възможност миналата година , за това тази искам да отида пак, за да имам възможността да посетя някоя дестинация. Стискайте палци 

А някой , който вече е бил на виза, може да сподели как е преминало ( макар,че почти на всички,които отиват за 2ри , 3ти път ни е ясно, но пак си е изнервящо.. )

А някой , който вече е бил на виза, може да сподели как е преминало ( макар,че почти на всички,които отиват за 2ри , 3ти път ни е ясно, но пак си е изнервящо.. )
Публикувано на 10-05-2014 22:19 | RE: Въпрос относно визово интервю
Здрасти и мен ме очаква виза на 13.05. Как мина интервюто ти и каза ли си, че не си ходила никъде

Прехвърли се към форум:
Вход за потребители