Форум >
Друго >
Публикувано на 26-11-2008 14:03 | RE: финансовата криза и Work&Travel 2008 ?!
да но за да работиш на 2 места, 2рата работа трябва да си я търсиш сам нали... ? И то за да комбинираш 2 работи, най-вероятно трябва да си сервитьор на 2 места, или да бачкаш като 2ра работа в Макдоналдс...
Може би ако си намериш работа, като пиколо в някой скъп хотел може да направищ пари и от 1 работа, защото там дават бакшиш постоянно, не че като си сервитьор недават ама съм чувал че по-малко. Една приятелка, ми разказва как сестра и работела в увеселителен парк и се върнала с много пари... как става нз. А като цяло трябва ли ти добро ниво на англ. ако трябва да работиш като сервитьор примерно, защото гледам от тва usitcolors по улиците имаше плакати за Калифорния 10-12 долара някаде + бакшиш... което не е зле, ама сигорно е сервитьор, но просто и идеята да видиш Калифорния е много привлекателна
Може би ако си намериш работа, като пиколо в някой скъп хотел може да направищ пари и от 1 работа, защото там дават бакшиш постоянно, не че като си сервитьор недават ама съм чувал че по-малко. Една приятелка, ми разказва как сестра и работела в увеселителен парк и се върнала с много пари... как става нз. А като цяло трябва ли ти добро ниво на англ. ако трябва да работиш като сервитьор примерно, защото гледам от тва usitcolors по улиците имаше плакати за Калифорния 10-12 долара някаде + бакшиш... което не е зле, ама сигорно е сервитьор, но просто и идеята да видиш Калифорния е много привлекателна

Публикувано на 26-11-2008 14:06 | RE: финансовата криза и Work&Travel 2008 ?!
Така е.
Единственото нещо, което може би компенсира заработените пари е да видиш живота в САЩ... и това, че не работиш на полето, както в Англия.
Единственото нещо, което може би компенсира заработените пари е да видиш живота в САЩ... и това, че не работиш на полето, както в Англия.

Публикувано на 29-01-2009 13:33 | RE: финансовата криза и Work&Travel 2008 ?!
Аз мисля да подавам документите за H2B за 8 месеца сега ама се двоумя заради Криза там да ли ще могда си избия програмата(4263 лева заедно с пътни и Джобни) Пиши ми че Ще работя за 8 $ на час минимум 40 работни часа на седмица + overtime $ 11.25 и Housing $350 на месец.Да не стане така да ида там и да няма РАбота? Моля пишете ми вашето мнение мoже и на e-mail : [email protected]

Публикувано на 29-01-2009 14:40 | RE: финансовата криза и Work&Travel 2008 ?!
За работата и за избиването на парите не мисля, че трябва да се притесняваш, особено за 8 месеца. Работа по увеселителните паркове и басейните винаги има, а и ти предполагам ще заминеш с подписан договор с работодател, така че той ще ти плаща, къде ще отиде
) Това което трябва да те притеснява е кандидатстването за H2B виза, защото когато пуснаха първите 33 хил. за първите 6 месеца на 2009, бяха просто разграбени и много малко хора успяха да се уредят. Сега ще пуснат и о6те 33 хил. за вторите 6 месеца на 2009 и предполагам ще стане по същия начин. Мисълта ми е да не се набуташ да си платиш за програмата и после да не успеят да ти уредят виза и да ти удържат напразно $200-$300 като ти връщат парите, за това че кандидатурата ти е била неуспешна

Публикувано на 29-01-2009 15:09 | RE: финансовата криза и Work&Travel 2008 ?!
Ами незнам мина през главата и тоя момент Казаха ми в Фирмата:
1 Дадам $ 200, CV, снимки да пуснат документи за DS и два дена преди интервюто да дадам останалата част от парите $ 1400 ако ме скъсат интервюто ми ги Връштат тияя $1400. Да не би всичко да се прави за да ми Вземат $ 200
1 Дадам $ 200, CV, снимки да пуснат документи за DS и два дена преди интервюто да дадам останалата част от парите $ 1400 ако ме скъсат интервюто ми ги Връштат тияя $1400. Да не би всичко да се прави за да ми Вземат $ 200

Публикувано на 02-02-2009 11:11 | RE: финансовата криза и Work&Travel 2008 ?!
Ами има я тази възможност, даже е доста голяма. Защо не направиш един Work&Travel, поне няма да имаш проблеми

Публикувано на 02-02-2009 11:25 | RE: финансовата криза и Work&Travel 2008 ?!
a puk na men za 6tatite v zip travel mi iskaha mai 200 leva, ne pomnq to4no, za da se zapi6a i za da otida na interviu. i ako me skusat ne pla6tam programata natatuk. demek mai 200 lv guvi6 ako ne go iskara6, ne6to podobno ....:?
Публикувано на 03-02-2009 10:07 | RE: финансовата криза и Work&Travel 2008 ?!
Незнам, аз подадох с Велвет, www.velvetbg.com не ми искаха пари за регистрация, само за програмата, пристигна ми и DS-a вече и си 4акам само датата за интервюто, заминавам за Калифорния

Редактирано от GeorgiL на 03-02-2009 13:47
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители