Форум >
>
Друго >
Тема: Ако Доналд Тръмп победи, край със студентските бригади
Публикувано на 05-11-2016 16:29 | Ако Доналд Тръмп победи, край със студентските бригади
Yana10
Потребител
Аватар на потребителя

Мнения: 26
Регистриран на: 27.10.16
За пръв път в историята на Америка, която е създадена от имигранти, кандидат за президент прави такова негативно изявление за хората, които искат да търсят работа в Америка. Доналд Тръмп иска да сложи края на американската мечта и се заканва, че ако спечели изборите за президент , ще изгради стена на границата с Мексико и ще прекрати завинаги J-1 програмите. За българските студенти това означава край на бригадите в САЩ и ученето там.
В същото време Боб Уфър, генерален мениджър на "Евелин Хил Инк“, похвали българските студенти като едни от най-добрите и старателни работници и посъветва господин Тръмп да остане в бизнеса, а не в политиката.
Лятната работа в Америка за много студенти носи невероятни емоции, досег с непознати места и култури, които не могат да бъдат докоснати по друг начин. Самият Боб Уфър помага на българин да предложи брак на приятелката си в короната на Статуята на свободата, което не се е случвало в близките години, заради събитията станали на 11 септември.
Много български студенти харесват американския начин на живот и остават да живеят в Америка. Други пък, нямат търпение да се приберат, осъзнали за себе си, че животът на емигранта не е тяхната съдба. Каквото и да решите, никой няма право да ви спира.Публикувано на 07-11-2016 14:14 | RE: Ако Доналд Тръмп победи, край със студентските бригади
samodiva92
Потребител
Аватар на потребителя

Мнения: 8
Регистриран на: 07.11.16
Ох, той Доналд Тръмп мноооого неща казва и обещава, но това не значи, че ще ги изпълни. laugh Кой може да е сигурен, че утре няма да реши нещо друго и да си промени мнението...wink Няма да му е за първи път.
Публикувано на 09-11-2016 11:01 | RE: Ако Доналд Тръмп победи, край със студентските бригади
Ivo
Админ
Аватар на потребителя
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Мнения: 2,636
Регистриран на: 05.09.08
Да видим сега какво ще изпълни от предизборните си обещания.

Публикувано на 24-12-2016 14:40 | RE: Ако Доналд Тръмп победи, край със студентските бригади
casual
Потребител
Аватар на потребителя

Мнения: 6
Регистриран на: 24.12.16
Много много малка е вероятността да се премахнат J1 програмите. Първо за самите американски работодатели е по-изгодно, тъй като J1 студентите са по-ефективни работници от местните и същевременно получават по-малко заплащане. Второ "младите американци", на които Тръмп иска да даде шанс, а и повечето местни не желаят тази сезонна и нископлатена работа. Също така ваканцията на американските учащи е по-кратка от периода, за който са необходими сезонни работници, така че без тези обменни програми ще им е доста трудно да си намерят работна ръка. Дори само административните такси, които се плащат от участниците по програмите към Държавния департамент на САЩ са солидна сума, която няма да се пренебрегне с лека ръка, друг е въпроса, че тези програми съществуват от 70 години.
Публикувано на 11-02-2017 15:00 | RE: Ако Доналд Тръмп победи, край със студентските бригади
vizizausa
Потребител
Аватар на потребителя

Мнения: 2
Регистриран на: 11.02.17
Помагам за одобрението на визи H2B за сезонна работа в САЩ.
Мога да помогна на определен брой хора, тъй като квотата тази година (2017) за H2B е много малка.
Офертата важи за всички които ще се яват на интервю, одобрението за виза е гарантирано.

Документът, който дава право на сезонния работник с H2B виза да работи в САЩ е формуляр I-129 PETITION FOR A NONIMIGRANT WORKER или за кратко - Петиция.
Издава се от US Department Of Labor (Щатско Бюро По Труда) и USCIS (US Citizenship and Immigration Services) по молба на американски работодател, който желае да наеме чуждестранни сезонни раборници.


За контакти: h2bvizi@india.com
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23850 | Форумни мнения 29814 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 40 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: YordankaAleksieva87
Бригадири в момента или преди малко във форума:
YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308 sitalk2004 emma76 junek Geri1 bloodyroot jordasha

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти