Форум >
Друго >
Публикувано на 05-04-2010 21:09 | RE: Вицове :)
ЗАЩО пилотите-камикадзе носят каски?
ЗАЩО перем хавлиите за баня, не се ли предполага, че сме чисти, когато ги използваме?
ЗАЩО натискаме бутоните на дистанционното по-силно, когато батериите са почти празни?
ЗАЩО овцете не се смаляват когато вали?
ЗАЩО заведенията и магазините, които са отворени 24 часа в денонощието, имат ключалки?
ЗАЩО доставчикът на пици пристига по-бързо от линейката на Бърза помощ?
ЗАЩО хората си поръчват двоен хамбургер, голяма порция пържени картофки и след това диетична кола?
ЗАЩО жените не могат да си слагат очна спирала със затворена уста?
ЗАЩО думата СЪКРАЩЕНИЕ е толкова дълга?
ЗАЩО трябва да кликнеш Start, за да затвориш Windows?
ЗАЩО лимоновият сок съдържа изкуствени ароматизатори, а таблетките за миялната машина – натурален лимонов сок?
ЗАЩО не произвеждат храна за котки с вкус на мишки?
ЗАЩО стерилизират иглите, които ще бъдат използвани за евтаназия?
Всеки e чувaл за неразрушимата черна кутия в самолета…ЗАЩО не направят целия самолет от този материал?
В спешното.
- Докторе, ранен мъж с бейзболна бухалка, твърди че извънземни са отвлекли сестра му!
- Защо ме занимавате с глупости!? Водете го в психиатричното..
След малко.
- Докторе, група пребити извънземни искат да връщат нечия сестра ..
Двама си говорят за жени. Единият пита:
- Какво ще кажеш ако срещнеш жена, която те обича, разбира те, прощава ти всичко…
- Ще кажа "Здравей, мамо!".
Една жена починала и отишла при Господ и му казала:
- Господи, цял живот съм била примерна жена. Не съм пушила, не съм пила, не съм ходила по мъже. Кажи ми сега къде ще ме пратиш в Рая или в Ада.
Господ извикал два ангела и им заръчал да и сложат криле, при което жената го попитала:
-Господи, ще ме правиш ангел ли?
-Не, патка.
ЗАЩО перем хавлиите за баня, не се ли предполага, че сме чисти, когато ги използваме?
ЗАЩО натискаме бутоните на дистанционното по-силно, когато батериите са почти празни?
ЗАЩО овцете не се смаляват когато вали?
ЗАЩО заведенията и магазините, които са отворени 24 часа в денонощието, имат ключалки?
ЗАЩО доставчикът на пици пристига по-бързо от линейката на Бърза помощ?
ЗАЩО хората си поръчват двоен хамбургер, голяма порция пържени картофки и след това диетична кола?
ЗАЩО жените не могат да си слагат очна спирала със затворена уста?
ЗАЩО думата СЪКРАЩЕНИЕ е толкова дълга?
ЗАЩО трябва да кликнеш Start, за да затвориш Windows?
ЗАЩО лимоновият сок съдържа изкуствени ароматизатори, а таблетките за миялната машина – натурален лимонов сок?
ЗАЩО не произвеждат храна за котки с вкус на мишки?
ЗАЩО стерилизират иглите, които ще бъдат използвани за евтаназия?
Всеки e чувaл за неразрушимата черна кутия в самолета…ЗАЩО не направят целия самолет от този материал?
В спешното.
- Докторе, ранен мъж с бейзболна бухалка, твърди че извънземни са отвлекли сестра му!
- Защо ме занимавате с глупости!? Водете го в психиатричното..
След малко.
- Докторе, група пребити извънземни искат да връщат нечия сестра ..
Двама си говорят за жени. Единият пита:
- Какво ще кажеш ако срещнеш жена, която те обича, разбира те, прощава ти всичко…
- Ще кажа "Здравей, мамо!".
Една жена починала и отишла при Господ и му казала:
- Господи, цял живот съм била примерна жена. Не съм пушила, не съм пила, не съм ходила по мъже. Кажи ми сега къде ще ме пратиш в Рая или в Ада.
Господ извикал два ангела и им заръчал да и сложат криле, при което жената го попитала:
-Господи, ще ме правиш ангел ли?
-Не, патка.
Народ който изтрезнява с бира има какво да покаже на народ който се напива с бира...
Публикувано на 05-04-2010 21:43 | RE: Вицове :)
АЗГОВОР УЛОВЕН НА КАНАЛ ЧЕСТОТА 106 ОТ БРЕГОВАТА ОХРАНА МЕЖДУ АМЕРИКАНЦИ И РАДИОПРЕДАВАТЕЛ ОТ ГАЛИСИЯ
Галисия (звуков фон)
Тук А-853, моля да отклоните курса си с 15 градуса юг, за да избегнете сблъскване. Движите се право към нас. Разстояние 25 морски мили.
Американци (звуков фон)
Препоръчваме вие да отклоните курса си с 15 градуса север, за да избегнете сблъскване.
Галисия (звуков фон)
Отказ! Повтаряме: отклонете курса си с 15 градуса юг, за да избегнете сблъскване.
Американци (глас различен от първия)
Говори капитанът! Капитанът на кораб на Съединените Американски Щати. Настояваме: отклонете курса си с 15 градуса север, за да избегнете
сблъскване!
Галисия
Отказ! Не смятаме, че тази алтернатива е подходяща. Следователно предлагаме да отклоните курса си с 15 градуса юг, за да избегнете сблъскване.
Американци (силно раздразнен глас)
Говори капитан Ричард Джеймс Хауърд, командващ самолетоносач USS LINCOLN от националната флота на Съединените Американски Щати, вторият по големина военен съд от американската флота! Ескортирани сме от 2 броненосеца, 6 ескадрени миненосеца, 6 крайцера, 4 подводници и други военни съдове в подкрепление. Движим се към водите на Персийския залив за провеждане на военни маневри в перспективата на евентуална офанзива срещу Ирак. Ние не предлагаме, ние ви нареждаме да отклоните пътя си с 15 градуса север! В противен случай ще бъдем принудени да вземем съответните мерки, за да гарантираме сигурността на флотата и силата на коалицията. Вие принадлежите към съюзническа страна, членка на НАТО и на коалицията, затова моля да се подчините незабавно и да напуснете нашата траектория!
Галисия
Говори Хуан Мануел Салас Алкантара. Ние сме двама. Ескортирани сме от нашето куче, от нашата манджа, от две бири и от едно канарче, което в
момента спи. Подкрепени сме от Радио Коруня и от канал 106 на Бреговата охрана. Ние не се движим наникъде, тъй като говорим от сушата. Намираме се във фар А-853, във Финистер, на брега на Галисия. И хабер си нямаме каква е нашата позиция съобразно класацията на испанските фарове. Можете да вземете всички мерки, които смятате за подходящи и ви оставяме скапаната грижа да гарантирате сигурността на вашата лай**на флота, която ще си размаже физиономията в скалите! Затова настояваме отново и ви припомняме, че най-доброто, най-логичното и най-разумното, което можете да направите е да отклоните курса си с 15 градуса юг, за да избегнете да се нахакате в каманяка!
Американци
Прието. Благодарим..
Галисия (звуков фон)
Тук А-853, моля да отклоните курса си с 15 градуса юг, за да избегнете сблъскване. Движите се право към нас. Разстояние 25 морски мили.
Американци (звуков фон)
Препоръчваме вие да отклоните курса си с 15 градуса север, за да избегнете сблъскване.
Галисия (звуков фон)
Отказ! Повтаряме: отклонете курса си с 15 градуса юг, за да избегнете сблъскване.
Американци (глас различен от първия)
Говори капитанът! Капитанът на кораб на Съединените Американски Щати. Настояваме: отклонете курса си с 15 градуса север, за да избегнете
сблъскване!
Галисия
Отказ! Не смятаме, че тази алтернатива е подходяща. Следователно предлагаме да отклоните курса си с 15 градуса юг, за да избегнете сблъскване.
Американци (силно раздразнен глас)
Говори капитан Ричард Джеймс Хауърд, командващ самолетоносач USS LINCOLN от националната флота на Съединените Американски Щати, вторият по големина военен съд от американската флота! Ескортирани сме от 2 броненосеца, 6 ескадрени миненосеца, 6 крайцера, 4 подводници и други военни съдове в подкрепление. Движим се към водите на Персийския залив за провеждане на военни маневри в перспективата на евентуална офанзива срещу Ирак. Ние не предлагаме, ние ви нареждаме да отклоните пътя си с 15 градуса север! В противен случай ще бъдем принудени да вземем съответните мерки, за да гарантираме сигурността на флотата и силата на коалицията. Вие принадлежите към съюзническа страна, членка на НАТО и на коалицията, затова моля да се подчините незабавно и да напуснете нашата траектория!
Галисия
Говори Хуан Мануел Салас Алкантара. Ние сме двама. Ескортирани сме от нашето куче, от нашата манджа, от две бири и от едно канарче, което в
момента спи. Подкрепени сме от Радио Коруня и от канал 106 на Бреговата охрана. Ние не се движим наникъде, тъй като говорим от сушата. Намираме се във фар А-853, във Финистер, на брега на Галисия. И хабер си нямаме каква е нашата позиция съобразно класацията на испанските фарове. Можете да вземете всички мерки, които смятате за подходящи и ви оставяме скапаната грижа да гарантирате сигурността на вашата лай**на флота, която ще си размаже физиономията в скалите! Затова настояваме отново и ви припомняме, че най-доброто, най-логичното и най-разумното, което можете да направите е да отклоните курса си с 15 градуса юг, за да избегнете да се нахакате в каманяка!
Американци
Прието. Благодарим..
Народ който изтрезнява с бира има какво да покаже на народ който се напива с бира...
Публикувано на 05-04-2010 23:13 | RE: Вицове :)

Публикувано на 06-04-2010 16:04 | RE: Вицове :)
Осемгодишно момче вижда на прозореца две мухи в сексуално положение..
- Мамо, има ли мухи от мъжки род?
- Разбира се, че да – отговорила майката.
Момчето отново пита:
- Мамо, а има ли мухи от женски род?
Майката разбира, че ще я попита нещо неприлично и затова отговаря:
- Няма, мойто момче…
Тогава момчето удря с палката и вика:
- Педераси такива, смърт за вас…
- Ставайте! Ставайте! Ставайте!
- Ти кой си?
- "Виагра".
Един скинар хваща златната рибка. Тя проговаря:
- Моля те, моля те, пусни ме а аз ще ти изпълня три желания!
Скинарът я хвърлил на земята и стъпил отгоре с кубинката:
- Не може! Ти си жълта! - и я размазал.
- Мамо, има ли мухи от мъжки род?
- Разбира се, че да – отговорила майката.
Момчето отново пита:
- Мамо, а има ли мухи от женски род?
Майката разбира, че ще я попита нещо неприлично и затова отговаря:
- Няма, мойто момче…
Тогава момчето удря с палката и вика:
- Педераси такива, смърт за вас…
- Ставайте! Ставайте! Ставайте!
- Ти кой си?
- "Виагра".
Един скинар хваща златната рибка. Тя проговаря:
- Моля те, моля те, пусни ме а аз ще ти изпълня три желания!
Скинарът я хвърлил на земята и стъпил отгоре с кубинката:
- Не може! Ти си жълта! - и я размазал.
Публикувано на 07-04-2010 21:59 | RE: Вицове :)
От какво се оплакват националите на България:
- Пием само стари вина, возим се в коли без покрив и ядем мухлясало сирене...
Из отчет на полицаи след обиск в нелегална спиртоварна:
"След извършеният обиск, аз и сержант Михайлов изпитахме известни трудности да намерим вратата. Тъй като той заспа в тоалетната, се принудих да го оставя там и да се прибера сам.
Защо обаче съм донесъл със себе си въпросната врата нямам спомен..."
Последните научни изследвания са доказали, че бирата съдържа женски хормони. Защо?
Като изпиете три чаши, почвате по-лошо да карате кола.
След шест бири почвате да се хилите на всяка дивотия.
След десетата бира се налага да пикаете седнал.
- Пием само стари вина, возим се в коли без покрив и ядем мухлясало сирене...
Из отчет на полицаи след обиск в нелегална спиртоварна:
"След извършеният обиск, аз и сержант Михайлов изпитахме известни трудности да намерим вратата. Тъй като той заспа в тоалетната, се принудих да го оставя там и да се прибера сам.
Защо обаче съм донесъл със себе си въпросната врата нямам спомен..."
Последните научни изследвания са доказали, че бирата съдържа женски хормони. Защо?
Като изпиете три чаши, почвате по-лошо да карате кола.
След шест бири почвате да се хилите на всяка дивотия.
След десетата бира се налага да пикаете седнал.
Публикувано на 07-04-2010 22:32 | RE: Вицове :)
Srejtat se dvama djentalmeni s avtomobilite si na tesen most.
Patqt bil tolkova tesen 4e ne sa mogli da se razminat,no i nikoi ot dvamata ne daval na zaden za da se razminat.,
Stoqli taka 4as i nikoi ne dava predimstvo na drugiq.
Togava ediniq izvadil vestnik i zapo4nal da 4ete.Drugiq go po4akal taka i oti6al pri nego, po4ukal mu na stakloto i sled kato toi go e svalil mu kazal:
-izvinete sir,jte moje li sled kato pro4etete vestnika da mi go dadete i az da go pregledam.
Patqt bil tolkova tesen 4e ne sa mogli da se razminat,no i nikoi ot dvamata ne daval na zaden za da se razminat.,
Stoqli taka 4as i nikoi ne dava predimstvo na drugiq.
Togava ediniq izvadil vestnik i zapo4nal da 4ete.Drugiq go po4akal taka i oti6al pri nego, po4ukal mu na stakloto i sled kato toi go e svalil mu kazal:
-izvinete sir,jte moje li sled kato pro4etete vestnika da mi go dadete i az da go pregledam.
Публикувано на 07-04-2010 22:34 | RE: Вицове :)
Varvi si edin 4uk4a i psuva:
-mamkavi i bednqcite,mamkavi i bednqcite
Srejtnal go drug i go popital:
-kakvo e stanalo,zajto psuva6 i koi?
-Kak kogo!Amerikancite.Zna4i za alqska mojaha da namerqt pari a za 4ukotka ne
-mamkavi i bednqcite,mamkavi i bednqcite
Srejtnal go drug i go popital:
-kakvo e stanalo,zajto psuva6 i koi?
-Kak kogo!Amerikancite.Zna4i za alqska mojaha da namerqt pari a za 4ukotka ne
Публикувано на 07-04-2010 22:39 | RE: Вицове :)
Kogato sadbata ti obarne grab,prosto q iz4akai da se navede!!!
Публикувано на 09-04-2010 19:23 | RE: Вицове :)
На урок в пети клас учителят пита:
- Деца, кое е това нещо, което възбужда най-много човека?
От първия чин се обажда Иванчо:
- Нищо не възбужда повече човека от голата жена!
- Иванчо, веднага напусни часа и утре да дойдеш с баща си!
На следващия ден учителят влиза отново в пети клас и гледа, Иванчо седи на последния чин, а от баща му ни следа.
- Иванчо, ти защо не си на първия чин, бе? И къде е баща ти?!
- Баща ми каза, че ако Вас не ви възбужда вида на гола жена, то тогава сте педераст и съм длъжен да стоя по-далече от Вас, Господине.
Windows: Сигурни ли сте, че искате да изтриете избраните файлове?
Потребител:Не.
Windows: Късно...
- Преуспял е онзи мъж, който изкарва повече пари, отколкото жена му може да похарчи.
- А преуспяла е онази жена, която се е оженила за такъв мъж.
- Деца, кое е това нещо, което възбужда най-много човека?
От първия чин се обажда Иванчо:
- Нищо не възбужда повече човека от голата жена!
- Иванчо, веднага напусни часа и утре да дойдеш с баща си!
На следващия ден учителят влиза отново в пети клас и гледа, Иванчо седи на последния чин, а от баща му ни следа.
- Иванчо, ти защо не си на първия чин, бе? И къде е баща ти?!
- Баща ми каза, че ако Вас не ви възбужда вида на гола жена, то тогава сте педераст и съм длъжен да стоя по-далече от Вас, Господине.
Windows: Сигурни ли сте, че искате да изтриете избраните файлове?
Потребител:Не.
Windows: Късно...
- Преуспял е онзи мъж, който изкарва повече пари, отколкото жена му може да похарчи.
- А преуспяла е онази жена, която се е оженила за такъв мъж.
Публикувано на 12-04-2010 00:23 | RE: Вицове :)
Японците направили секс робот. Решили да му изпробват качествата на практика,с три жени-французойка,испанка и българка.Влезнала първа французойката.Минали двадесет минути,излязла и казала:-Няма език! Влезнала испанката.Минали десетина минути и излезнала:-Няма страст!Влезнала българката.Минал час,два, роботът излезнал и тръгнал да бяга.Показала се българката и сърдито викналa:-Нямаш батерии, а можеш да бягаш..
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители