Форум >
Друго >
Публикувано на 02-02-2011 16:21 | RE: Онлайн преброяване на населението
Ами така като чета тук някои изказвания очевидно глупашки и се сещам преди години как пропищяха сума народ с предните преброявания.Сега ще поясня...преди 5-6 години имаше преброяване на земеделските стопанства.Тогава лично аз работех към мин.на земеделие и гори и участвах в едно такова преброяване.Доста народ имаше които едно че излагаха че нямат било то животни било то земи или си намаляха бройки на животни и декари земи просто с цел за да се знае че имат по малко дали от страх от данъци дали от страх от кражби незнам но изрично се казваше че инфото е изцяло с друга цел.А тя беше нещо като условие едно от стотиците които трябваше да се изпълни преди влизането ни в евро съюза.След като влезнахме същият този евросъюз започна да отпуска пари за земеделските стопанства ( това и беше целта) но знаете ли колко от тези хора в бг НЕ получиха пари заради това че скриха или излагаха????Ами аз ще ви кажа-МНОГО!!!!Мога много неща да ви разказвам тука но не ми се пише с часове,а на хората които по горе са казали че имало бум на кражби след тия преброявания или да не пускаме в нас хората анкетьори мога само да им се изсмея че не ми се убижда сега.Хорската невежест и простотия е безгранична.Българите цял живот си патим и сега пак и очевидно и за вбъдеще ще сме така докато има ей такива умници.... 

Публикувано на 02-02-2011 16:22 | RE: Онлайн преброяване на населението
доколкото чух по новините постоянно пребиваващите в чужбина се преброяват в посолството на България в дадената страна в която сте

Танцът е вертикално положение за хоризонтални намерения.
Публикувано на 02-02-2011 16:25 | RE: Онлайн преброяване на населението
А, вярно че не се отваря страницата. Значи тук ще ме броят март месец...
Публикувано на 02-02-2011 16:44 | RE: Онлайн преброяване на населението
НАпълно съм съгласен с написаното от h123!!
Ние българите все да не се минем или все да не ни гледат в паницата другите.
Все някой нас щял да ни окраде или измами и всичко подчиняваме на това да не се минем или някой да не ни мине.Този наш форум в живо доказателство и за младите хора че разсъждават като нашите родители,баби,дядовци.Това е най-жалкото!
МНОГО СИ ПАТИМ ОТ ТАКИВА РАЗСЪЖДЕНИЯ И ОЧЕВИДНО ЩЕ СИ ПАТИМ ДЪЛГО ВРЕМЕ!!!
Ние българите все да не се минем или все да не ни гледат в паницата другите.
Все някой нас щял да ни окраде или измами и всичко подчиняваме на това да не се минем или някой да не ни мине.Този наш форум в живо доказателство и за младите хора че разсъждават като нашите родители,баби,дядовци.Това е най-жалкото!
МНОГО СИ ПАТИМ ОТ ТАКИВА РАЗСЪЖДЕНИЯ И ОЧЕВИДНО ЩЕ СИ ПАТИМ ДЪЛГО ВРЕМЕ!!!
Редактирано от Oli_K на 02-02-2011 16:47
Публикувано на 02-02-2011 17:03 | RE: Онлайн преброяване на населението
Oli_K писа:
...
Все някой нас щял да ни окраде или измами и всичко подчиняваме на това да не се минем или някой да не ни мине...
...
Все някой нас щял да ни окраде или измами и всичко подчиняваме на това да не се минем или някой да не ни мине...
А защо мислиш сме (или са повечето) с такова мислене? Има си логично обяснение. Парен каша духа. Само дето има каша и каша, ама защитната реакция води до такова мислене...
Публикувано на 02-02-2011 18:23 | RE: Онлайн преброяване на населението
Младежиииииииииииииии ......... ! Младежи ! Живях през социализма , живея (ако може това да се нарече живот) и през бленуваната демокрация ! Крайният резултат е : Искам да се махна с цялото си семейство , колкото се може по-далече от тук ! ! ! Срам ме е , че съм българин ! ! ! И не бързайте да ме обвинявате в предателство ! Народ , който се вълнува повече да не му спрат ,,пърцуцата ,,(ракията от селските казани) , а в същото време нехае , че близо 500 000 българи ще могат да вземат пенсия чак когато навършат 70 години ! А Вие се вълнувате кога , къде и как ще бъде преброяването на овцете ! Запомнете ! Все едно е къде ще Ви преброят ! Важното е държавата в , която живеете да се отнася с необходимото уважение и да спазва Вашите права , а не само да Ви притиска с данъци и задължения ! Колкото до измамите свързани с преброяването - те са плод на нехайството на млади и не чак толкова млади българи за това до кога ще търпим да ни управляват червени, сини , оранжави , зелени или рязани мекотели !
P.S. Да не се обиждат хората , които изповядват ислям Те са също толкова потърпевши , колкото и християните !
P.S. Да не се обиждат хората , които изповядват ислям Те са също толкова потърпевши , колкото и християните !
Публикувано на 02-02-2011 18:38 | RE: Онлайн преброяване на населението
Fairy писа:
А защо мислиш сме (или са повечето) с такова мислене? Има си логично обяснение. Парен каша духа. Само дето има каша и каша, ама защитната реакция води до такова мислене...
Oli_K писа:
...
...
Не не не !!Не защото е парен а защото НЯКОЙ му е казал или чул от познат или съсед.Или още по точно го е написал колегата след теб.Зашото сме оФце и действаме на стадният принцип.Един като се сурне и другите след него-просто казано ДОБИТЪК!!!

Публикувано на 02-02-2011 18:45 | RE: Онлайн преброяване на населението
Под парен каша духа нямах предвид, че някой е бил парен след преброяването, а че на народа му е писнало да го лъжат, мамят, да го "минават", и какво ли още не. Само до преброяване им е на повечето, дет се чудят как да свържат двата края. И без тва не ги броят за живи. НЕ искам да навлизам в полемики за неща от които по принцип не разбирам, просто така си мисля

Публикувано на 02-02-2011 18:47 | RE: Онлайн преброяване на населението
h123 прав си така е,аз неисках да кава,че няма да ги допусна вкъщи,напротив аз се доверявам на тези хора,че данните ни нямат да идат другаде но проблема е там,че българина е алчен,българите са студен народ ,неказвам че преброяващия ще дойде после да ни обере скромните жилища,но не изключвам,че ще има и такива хора.вече неможе да се има доверие на никой,държавата си прави с нас каквото си поиска.мислиме така,защото така ни принудиха да мислим.този въпрос е много обширен всеки има мнение,но от това което сам видяла в моя живот малко са хората който са добри.българина е на мнение на мене мие зле ама и натебе да не тие добре
Публикувано на 02-02-2011 19:06 | RE: Онлайн преброяване на населението
Ами не се оставяйте да ви манипулират ! Управляващите се ,,хранят,, от нашето бездушие ! И не всички българи гледат на другия да му е зле ! Много е просто - направи дори и на непознат добро , ако можеш , ако ли не - не му причинявай зло ! И нещата ще се променят , макар и бавно !
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители