Форум >
Друго >
Публикувано на 02-02-2011 14:19 | Онлайн преброяване на населението
Вчера започна преброяването на населението и учудващо за първи ден 250 000 са се преброили.
Вие ще се преброите ли по интернет или ще чакате преброител да дойде на гости?
Хубавото на това онлайн преброяване е, че масово хората ще бъдат задължени да пишат на кирилица.
Току виж им хареса.
Или тези, които се дърпат няма се броят онлайн.
Вие ще се преброите ли по интернет или ще чакате преброител да дойде на гости?
Хубавото на това онлайн преброяване е, че масово хората ще бъдат задължени да пишат на кирилица.
Току виж им хареса.
Или тези, които се дърпат няма се броят онлайн.
Публикувано на 02-02-2011 14:25 | RE: Онлайн преброяване на населението
по добре online,че напоследното преброяване след това имаше бум на гражби,все пак се вижда кой с кви възможности е
Публикувано на 02-02-2011 14:28 | RE: Онлайн преброяване на населението
аз вече се преброих и ще чакам преброителката да и дам номера и да ми се маха от главата ако решите да чакате преброител може и на вратата да ви преброи не сте длъжни да я каните на кафенце или на пуканки и кола
Санкцията е 120 лева, ако гражданин откаже да даде информация на преброителя
Санкцията е 120 лева, ако гражданин откаже да даде информация на преброителя
Танцът е вертикално положение за хоризонтални намерения.
Редактирано от stiliqnestiq на 02-02-2011 14:59
Публикувано на 02-02-2011 14:38 | RE: Онлайн преброяване на населението
а това с данните който вземат е много странно,нали и в мвр имат данни неможе ли от там да ни преброят аз нейскам да си давам данните в нета или на някой който е дошъл вкъщи.българите са опасни и всичко може да се случи
Публикувано на 02-02-2011 14:51 | RE: Онлайн преброяване на населението
Това не е преброяване, това е описване на имуществото, както и странични въпроси описващи социалния статус и прочие ГЛУПОСТИ!!!
"Грамотен ли сте? (можете ли да четете и пишете)"
Това е интересен въпрос, само че преди да стигнете до него трябва да отговорите на още 20
"Грамотен ли сте? (можете ли да четете и пишете)"
Това е интересен въпрос, само че преди да стигнете до него трябва да отговорите на още 20
Публикувано на 02-02-2011 14:59 | RE: Онлайн преброяване на населението
Хаха, да..има доста странични въпроси и явно някой иска доста интересни статистически данни.
Иначе за грамотността - то се очаква, че има доста сериозен процент неграмотни (някой друг ще им попълва данните естествено), обаче дали тези ще си кажат, че са неграмотни... оттук следва, че е излишно да се пита.
Иначе Бойко Борисов сякаш каза, че ще се искат пари от ЕС за саниране на сградите - като се видят от данните от преброяването.
Иначе за грамотността - то се очаква, че има доста сериозен процент неграмотни (някой друг ще им попълва данните естествено), обаче дали тези ще си кажат, че са неграмотни... оттук следва, че е излишно да се пита.
Иначе Бойко Борисов сякаш каза, че ще се искат пари от ЕС за саниране на сградите - като се видят от данните от преброяването.
Редактирано от Ivo на 02-02-2011 15:04
Публикувано на 02-02-2011 15:02 | RE: Онлайн преброяване на населението
Според мен срокът който са дали за онлайн преброяването е малък.Трябваше поне две седмици да е.
Публикувано на 02-02-2011 15:07 | RE: Онлайн преброяване на населението
А..то не е до срока. Който иска онлайн ще намери време.
Публикувано на 02-02-2011 15:44 | RE: Онлайн преброяване на населението
Ми аз трябва ли да "преброявам" . ( постоянно пребиваваща в чужбина май се водя)
Публикувано на 02-02-2011 16:16 | RE: Онлайн преброяване на населението
Аз доколкото знам за "чужденците" сайта не се отваря и трябва там да се броите...ама как и къде не знам.
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители