Форум >
Друго >
Публикувано на 09-02-2011 18:50 | Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
14 февруари наближава. Та кой какво ще прави?
Аз лично Свети Валентин не го броя за празник. Ужасен е и като замисъл и като изпълнение
. Имам предвид тъпите символи - олицетворение на любовта ( сърчица, мърчица) и хипер настроение, щото видиш ли съм влюбен(а) и само днес е деня да го покажа... Пълен комерс. Вино пия в много редки случаи, но на 14 може да пийна в името на традициите...

Аз лично Свети Валентин не го броя за празник. Ужасен е и като замисъл и като изпълнение

Публикувано на 09-02-2011 19:11 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
Всеки ден си обичам жената, а вино не пропускам да пия ..почти всяка вечер. 
А за другото - ние българите май само "повод" си търсим и сме винаги "за".
Говоря за празника.

Говоря за празника.
Редактирано от Ivo на 09-02-2011 19:12
Публикувано на 09-02-2011 19:20 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
Разбира се че Трифон

Да пишеш на български с латиница е все едно да пишеш с лайна на стената - чете се, но не е красиво !
Публикувано на 10-02-2011 16:00 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
Може да сме безделници ,ама не сме без празници.Наздраве по случай празника,без значение Свети Валентин или Трифон Зарезан.Наздраве и весело изкарване

Публикувано на 10-02-2011 16:19 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
По-добре пиян на Трифон Зарезан, отколкото със СПИН на Свети Валентин 
А тези, които не пият и не са влюбени кво да правят?

А тези, които не пият и не са влюбени кво да правят?

Танцът е вертикално положение за хоризонтални намерения.
Публикувано на 10-02-2011 16:22 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
Вица на Слави Трифонов знаеш ли го? 

Публикувано на 10-02-2011 16:25 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
Dvete i RD

Публикувано на 10-02-2011 16:34 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
На мен лично тотално ми е писнало от тъпи изпълнения.....само се чудят как да вземат парите на хората. Ако решиш да излезеш на тая дата по-добре да си си направил резервация още от миналата година. Още от миналия месец по всички Варненски магазини и сергии някакви сърца наслагали и цените им са по-скъпи от вечеря в пет звезден ресторант. Хората тотално са откачили
Един колега миналата седмица се изръси към 100лв за цветя за да ги доставят на приятелката му в офиса
Най-лошото е, че не можем и да се съберем да се напием подобаващо тая година защото се пада в понеделник и на другия ден всички сме на работа
Е то това какъв празник е 

Публикувано на 10-02-2011 19:21 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
Ivo писа:
Говоря за празника.

Говоря за празника.
Браво на теб, Иво!

Публикувано на 14-02-2011 12:25 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
Айде да кажа едно наздраве на всички!

Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители