Форум >
Друго >
Публикувано на 14-02-2011 13:54 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
Айде наздраве и от мен 

Публикувано на 14-02-2011 14:01 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
Хъ-хъ
Скъпи съфорумчета...пожелавам на всички ви да плувате в море от.... винооооооо

Скъпи съфорумчета...пожелавам на всички ви да плувате в море от.... винооооооо

Редактирано от Fairy на 14-02-2011 14:02
Публикувано на 14-02-2011 14:23 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ.ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА КОЙТО СИ ПРАЗНИК ИЗБЕРЕТЕ ДНЕС !
Публикувано на 14-02-2011 17:12 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
И двете 

Публикувано на 14-02-2011 18:12 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
няма значение кой какво празднува,важното е да има любов и разбирателство,а за това си заслужава да пием!Наздраве!!!
Публикувано на 01-02-2012 15:49 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
Пожелавам 12 месеца наздраве, 53 седмици с вино, 365 дни щастие и приятни изживявания!
Наздраве!!!
Честит Трифон Зарезан!Да се роди много грозде,да има много вино и да сме живи и здрави да го пием по весели поводи !
.gif)

Наздраве!!!

Честит Трифон Зарезан!Да се роди много грозде,да има много вино и да сме живи и здрави да го пием по весели поводи !

.gif)

Публикувано на 01-02-2012 16:27 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
Наздраве!!!

Публикувано на 01-02-2012 17:40 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
In vino veritas 

Публикувано на 04-02-2012 21:54 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
оф и двата празника си ги уважавам всяка година и то подобаващо, но тази точно на този ден ми е интервюто за SWEP и след него ще разбера каква ще ми е съдбата в Англия , но ако го взема ще уважа много стабилно Трифон Зарезан
Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 10-01-2013 21:48 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!

Танцът е вертикално положение за хоризонтални намерения.
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители