Форум >
Друго >
Публикувано на 11-01-2013 09:49 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
Каква награда ще спечеля 
Аз съм за комбинация от двете
Всеки един празник си има своето очарование. Въпреки, че съм на мнения, че не е нужно да е Свети Валентин или не знам си какъв ден за да отпразнуваш с половинката си или да й покажеш по някакъв начин, че държиш на нея. Това може и трябва да става всеки един ден. Но пък ние българите обичаме да има поводи за празници, та в такъв аспект няма лошо. По същият начин и за Трифон Зарезан - пак повод за събиране с приятели, какъвто ден са и много други от календара. Та, ако се сечетаят голяма приятелка компания по двойки гарнирана с много вино, май ще е най-добрия вариант 

Аз съм за комбинация от двете

Публикувано на 11-01-2013 15:43 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
Elektra писа:
Каква награда ще спечеля
Каква награда ще спечеля

Танцът е вертикално положение за хоризонтални намерения.
Редактирано от stiliqnestiq на 11-01-2013 15:44
Публикувано на 14-02-2013 17:22 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
ооо точно за днес е много подходяща тази тема. е какво да празнуваме който каквото иска само да има мир- в краина сметка трифон зарезан си е наш празник национален,а свети валентин сега навлиза и е малко трудно да се приеме.но в крайна сметка предлагам нека изпием по чаша вино а след това да сме влюбени...няма нищо лошо
Публикувано на 12-02-2014 18:48 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!

Публикувано на 14-02-2014 15:29 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!

Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители