Форум >
Друго >
Публикувано на 11-01-2013 09:49 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
Каква награда ще спечеля 
Аз съм за комбинация от двете
Всеки един празник си има своето очарование. Въпреки, че съм на мнения, че не е нужно да е Свети Валентин или не знам си какъв ден за да отпразнуваш с половинката си или да й покажеш по някакъв начин, че държиш на нея. Това може и трябва да става всеки един ден. Но пък ние българите обичаме да има поводи за празници, та в такъв аспект няма лошо. По същият начин и за Трифон Зарезан - пак повод за събиране с приятели, какъвто ден са и много други от календара. Та, ако се сечетаят голяма приятелка компания по двойки гарнирана с много вино, май ще е най-добрия вариант 

Аз съм за комбинация от двете

Публикувано на 11-01-2013 15:43 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
Elektra писа:
Каква награда ще спечеля
Каква награда ще спечеля

Танцът е вертикално положение за хоризонтални намерения.
Редактирано от stiliqnestiq на 11-01-2013 15:44
Публикувано на 14-02-2013 17:22 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
ооо точно за днес е много подходяща тази тема. е какво да празнуваме който каквото иска само да има мир- в краина сметка трифон зарезан си е наш празник национален,а свети валентин сега навлиза и е малко трудно да се приеме.но в крайна сметка предлагам нека изпием по чаша вино а след това да сме влюбени...няма нищо лошо
Публикувано на 12-02-2014 18:48 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!

Публикувано на 14-02-2014 15:29 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!

Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители