Форум >
Друго >
Публикувано на 28-05-2011 18:07 | Гурбетчиите внесли у нас около 1 млрд. евро
Гурбетчиите са внесли над 700 млн. евро през 2010 година, но финансовите експерти считат, че цифрите надхвърлят дори 1 млрд. евро.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3846811
Що пара се налива в тая България, ей!
Публикувано на 28-05-2011 18:54 | RE: Гурбетчиите внесли у нас около 1 млрд. евро
Последният път когато четох подобна статия бяха написали 1.6 млрд долара.Наливат хората ,наливат,ама онези гладни политици крадат ли ,крадат Божеееееее.Нема спасение.
Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 28-05-2011 19:02 | RE: Гурбетчиите внесли у нас около 1 млрд. евро
Tatko Barba писа:
Последният път когато четох подобна статия бяха написали 1.6 млрд долара.Наливат хората ,наливат,ама онези гладни политици крадат ли ,крадат Божеееееее.Нема спасение.
И политици и фирмаджии.В БГ е АД под небето.Това е антидържава вече.
Публикувано на 28-05-2011 19:39 | RE: Гурбетчиите внесли у нас около 1 млрд. евро
Anita1 писа:
Tatko Barba писа:
Крумови закони си иска Управата на нашата Родина.Пусто нема как да стане.
БЕБО ИМА ПИШКА
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 28-05-2011 21:07 | RE: Гурбетчиите внесли у нас около 1 млрд. евро
Нищо нема да стане и с тия Крумови закони.В България само намеса на Господ ще оправи нещата-обаче стигне ли се до там майка ни жална.Като Содом и Гомер е в БГ-всеки краде и лъже, простотии и мърсотии.Изродил се е бг народ-морал и свян са непонятни неща.
Публикувано на 29-05-2011 10:19 | RE: Гурбетчиите внесли у нас около 1 млрд. евро
Съгласен съм ,но и Господ няма как да ни помогне.Единственият вариант е да повикаме неволята и да се вземе изтормозеният български народ в ръце.Няма друга опция ,просто няма.
БЕБО ИМА ПИШКА
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 29-05-2011 13:08 | RE: Гурбетчиите внесли у нас около 1 млрд. евро
Нищо не става от българин-просто НИЩО!!Един ако иска нещо да направи друг ще го спре по някакъв начин-просто ще завиди.В мисленето е проблема.А и българина е задружен само при някакво бедствие иначе НИЩООО, НИЩО!
Публикувано на 29-05-2011 14:21 | RE: Гурбетчиите внесли у нас около 1 млрд. евро
Значи какво излиза-ще си чакаме докато дойде някой да ни ОПРАВИ пак и за пореден път.Как ще ни оправи ли-Анално разбира се.
БЕБО ИМА ПИШКА
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 29-05-2011 15:22 | RE: Гурбетчиите внесли у нас около 1 млрд. евро
Ние сами сме си виновни че ни оправят по всякакъв начин.Българина е с робски дух и неправилно мислене!Алчността е в основана на всичко-заради малко хора страдат много...
А бат Бойко тия дни се изцепи че за 3 год щял да върне гурбетчиите....То като гледам вече това е 90% от хората.
България е АНТИдържави и КРИВОразбрана цивилизация!
А бат Бойко тия дни се изцепи че за 3 год щял да върне гурбетчиите....То като гледам вече това е 90% от хората.
България е АНТИдържави и КРИВОразбрана цивилизация!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители