Форум >
>
Друго >
Тема: Гурбетчиите внесли у нас около 1 млрд. евро
Публикувано на 28-05-2011 18:07 | Гурбетчиите внесли у нас около 1 млрд. евро
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Гурбетчиите са внесли над 700 млн. евро през 2010 година, но финансовите експерти считат, че цифрите надхвърлят дори 1 млрд. евро.

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3846811

Що пара се налива в тая България, ей!

Публикувано на 28-05-2011 18:54 | RE: Гурбетчиите внесли у нас около 1 млрд. евро
Tatko Barba
Потребител

Последният път когато четох подобна статия бяха написали 1.6 млрд долара.Наливат хората ,наливат,ама онези гладни политици крадат ли ,крадат Божеееееее.Нема спасение.

Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 28-05-2011 19:02 | RE: Гурбетчиите внесли у нас около 1 млрд. евро
Anita1
Потребител

Tatko Barba писа:
Последният път когато четох подобна статия бяха написали 1.6 млрд долара.Наливат хората ,наливат,ама онези гладни политици крадат ли ,крадат Божеееееее.Нема спасение.

И политици и фирмаджии.В БГ е АД под небето.Това е антидържава вече.sad
Публикувано на 28-05-2011 19:39 | RE: Гурбетчиите внесли у нас около 1 млрд. евро
Tatko Barba
Потребител

Anita1 писа:
Tatko Barba писа:

И политици и фирмаджии.В БГ е АД под небето.Това е антидържава вече.sad

Крумови закони си иска Управата на нашата Родина.Пусто нема как да стане.

БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 28-05-2011 21:07 | RE: Гурбетчиите внесли у нас около 1 млрд. евро
Anita1
Потребител

Нищо нема да стане и с тия Крумови закони.В България само намеса на Господ ще оправи нещата-обаче стигне ли се до там майка ни жална.Като Содом и Гомер е в БГ-всеки краде и лъже, простотии и мърсотии.Изродил се е бг народ-морал и свян са непонятни неща.
Публикувано на 29-05-2011 10:19 | RE: Гурбетчиите внесли у нас около 1 млрд. евро
Tatko Barba
Потребител

Съгласен съм ,но и Господ няма как да ни помогне.Единственият вариант е да повикаме неволята и да се вземе изтормозеният български народ в ръце.Няма друга опция ,просто няма.

БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 29-05-2011 13:08 | RE: Гурбетчиите внесли у нас около 1 млрд. евро
Anita1
Потребител

Нищо не става от българин-просто НИЩО!!Един ако иска нещо да направи друг ще го спре по някакъв начин-просто ще завиди.В мисленето е проблема.А и българина е задружен само при някакво бедствие иначе НИЩООО, НИЩО!
Публикувано на 29-05-2011 14:21 | RE: Гурбетчиите внесли у нас около 1 млрд. евро
Tatko Barba
Потребител

Значи какво излиза-ще си чакаме докато дойде някой да ни ОПРАВИ пак и за пореден път.Как ще ни оправи ли-Анално разбира се.

БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 29-05-2011 15:22 | RE: Гурбетчиите внесли у нас около 1 млрд. евро
Anita1
Потребител

Ние сами сме си виновни че ни оправят по всякакъв начин.Българина е с робски дух и неправилно мислене!Алчността е в основана на всичко-заради малко хора страдат много...
А бат Бойко тия дни се изцепи че за 3 год щял да върне гурбетчиите....То като гледам вече това е 90% от хората.
България е АНТИдържави и КРИВОразбрана цивилизация!
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 65 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти