Форум >
Друго >
Публикувано на 06-12-2011 18:22 | RE: 10 000 регистрирани в brigadiri.com! :)
Ами преди пусках лични съобщения, сега вече пускам имейли. 
Веднъж съм пускал имейли де, скоро пак - за празниците.
Но това нищо не помага, тъй като тези, които вече не ходят по бригади - вече не се интересуват от тях, пък ако става въпрос само да се помага - малко са хората, които го правят.
И те си посещават сайта.

Веднъж съм пускал имейли де, скоро пак - за празниците.

Но това нищо не помага, тъй като тези, които вече не ходят по бригади - вече не се интересуват от тях, пък ако става въпрос само да се помага - малко са хората, които го правят.

И те си посещават сайта.

Публикувано на 08-12-2011 00:10 | RE: 10 000 регистрирани в brigadiri.com! :)

Публикувано на 15-12-2011 01:20 | RE: 10 000 регистрирани в brigadiri.com! :)
dodo писа:
10000 регистрирани, ама колко от тях са активни?

това е защото много от хората имат по 2, 3 профила аз лично миналата година имах 3 профила от които Ivo собственоръчно изтри 2 защото на единя му бях забравил паролата а другия аз го помолих да го изтрие
Публикувано на 21-12-2011 00:24 | RE: 10 000 регистрирани в brigadiri.com! :)
dodo писа:

tiger_20 писа:
това е защото много от хората имат по 2, 3 профила аз лично миналата година имах 3 профила от които Ivo собственоръчно изтри 2 защото на единя му бях забравил паролата а другия аз го помолих да го изтрие
Изтрити или със сменени имена и така бройката не се намаля
. И аз имах друг профил ама не е изтрит... но както и да е 
Ivo писа:
пък ако става въпрос само да се помага - малко са хората, които го правят.
пък ако става въпрос само да се помага - малко са хората, които го правят.
То е хубаво да се помага, ама като си видиш коментара изтрит, някак си ти се отщява да помагаш
.gif)
Редактирано от dodo на 21-12-2011 00:29
Публикувано на 21-12-2011 00:50 | RE: 10 000 регистрирани в brigadiri.com! :)
Брей, тъкмо се чудех кой ще да е този сърдития пък то било Vaio.
По спомени се сещам, че искаше да ти изтрия профила, пък тогава не ги триех, просто променях данните и ми беше странно какво толко им пречи на хората да не посещават форума като не искат.
В случая какво ти е било изтрито и се чувстваш засегнат?
п.п. и след като не искаше да посещаваш форума, защо си се регнал пак? Не че е лошо, просто ми е странно.
По спомени се сещам, че искаше да ти изтрия профила, пък тогава не ги триех, просто променях данните и ми беше странно какво толко им пречи на хората да не посещават форума като не искат.

В случая какво ти е било изтрито и се чувстваш засегнат?

п.п. и след като не искаше да посещаваш форума, защо си се регнал пак? Не че е лошо, просто ми е странно.

Публикувано на 21-12-2011 01:50 | RE: 10 000 регистрирани в brigadiri.com! :)
Както винаги бърз във отговора
.
Искам да вметна един коментар относно първото изречение от мнението ти:
Правила, които трябва да се спазват в страницата www.brigadiri.com:
10. Не разкривайте самоличноста на другите потребители (освен ако не става въпрос за измама). Никак не е
17. При неспазване на горните условия - мнения и теми ще бъдат изтривани. Е не е ли
Относно триенето то май и сега не ги триеш
, пък и като те помоли някой за изтриване не означва непременно че не иска да посещава форума, но явно ти така ги разбираш нещата. Що ли ми се струва че това което пишем тук е за ЛС....
.Искам да вметна един коментар относно първото изречение от мнението ти:
Правила, които трябва да се спазват в страницата www.brigadiri.com:
10. Не разкривайте самоличноста на другите потребители (освен ако не става въпрос за измама). Никак не е

17. При неспазване на горните условия - мнения и теми ще бъдат изтривани. Е не е ли

Относно триенето то май и сега не ги триеш
, пък и като те помоли някой за изтриване не означва непременно че не иска да посещава форума, но явно ти така ги разбираш нещата. Що ли ми се струва че това което пишем тук е за ЛС....
Публикувано на 21-12-2011 09:11 | RE: 10 000 регистрирани в brigadiri.com! :)
Другото ти потребителско име във форума е всичко друго, но не и самоличност. 
Ако не си разбрал какво се има предвид под "разкриване на самоличност" мога да го обясня и по-добре, но се надявам, че не е нужно.
Относно триенето - трия ги.
Въпреки че съм на мнение, че всеки трябва да пише, така че да не се срамува от мненията си после.
Ако има нещо - ЛС.

Ако не си разбрал какво се има предвид под "разкриване на самоличност" мога да го обясня и по-добре, но се надявам, че не е нужно.
Относно триенето - трия ги.
Въпреки че съм на мнение, че всеки трябва да пише, така че да не се срамува от мненията си после.
Ако има нещо - ЛС.

Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД