Форум >
>
Друго >
Тема: Международен паспорт

страница 2 от 2

< 1 2
Публикувано на 04-04-2012 12:42 | RE: Международен паспорт
prodanov
Потребител
pfclevski https://facebook.com/Plamen Prodanov

Лично според мен си извади и паспорт 43 лева къде не са дадени, но ще е за твое спокойствие и сигурност

Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 09-04-2012 16:20 | RE: Международен паспорт
Mr-Tokamori
Потребител

Аз не мога едно да разбера ? - Защо Българите сме такива животни бе ??
- Не си вадете паспорти, после да не си скубите косите " ама аз това, ама аз онова" ...
46 лв ми излезе моя втори паспорт ! 40 такса и 6 лв таксата в банката ... Пестете си парите а после да не съжалявате че не сте дали едни 40 лв и вместо да давате тези пари за паспорт, да не Ви ги искат с глоба и малко по голяма сума и да си - Ваша работа, говоря предимнно за UK wink аз съм си доволен имам си паспорт валиден до 2018-та razz laugh на Българина не може да се налее разум

Публикувано на 09-04-2012 18:52 | RE: Международен паспорт
emilkolev91
Потребител
fr3ak_rs https://facebook.com/Emil Kolev

Внасяйте таксите в пощите,защото по банките ти излиза по солено!
Публикувано на 09-04-2012 19:03 | RE: Международен паспорт
hgi
Потребител

Mr-Tokamori писа:
Аз не мога едно да разбера ? - Защо Българите сме такива животни бе ??
- Не си вадете паспорти, после да не си скубите косите " ама аз това, ама аз онова" ...
46 лв ми излезе моя втори паспорт ! 40 такса и 6 лв таксата в банката ... Пестете си парите а после да не съжалявате че не сте дали едни 40 лв и вместо да давате тези пари за паспорт, да не Ви ги искат с глоба и малко по голяма сума и да си - Ваша работа, говоря предимнно за UK wink аз съм си доволен имам си паспорт валиден до 2018-та razz laugh на Българина не може да се налее разум

Приказваш глупости...личи си че не си ходил май никъде или поне не скоро.На мен също ми бяха казали 'искaраи си какво са 40 лева предимство е да си имаш не се знае къде ще ти потрябва'.....искaрах си и кво?Само дето го мислех да не го изгубя някъде.За целия ми престой никъде не ми потрябва за нищо,нито по летищата ти го искат нито при вадене на документите за тия данъци и такси.Напълно безсмислено е.Дори човек да пътува с рейс през Сърбия пускат от година две само с лична карта въпреки че са извън EU.Така че тва българина що за човек е е нямало смисъл да го пишеш че малко не на място си се исказал а и не слагай под един знаменател всички хора.Който иска да си вади които не иска да не вади а извода е - МОЖЕ И БЕЗ ПАСПОРТ!!!!!Файда от него - НЯМА!!
Редактирано от hgi на 09-04-2012 19:32
Публикувано на 09-04-2012 19:33 | RE: Международен паспорт
Mr-Tokamori
Потребител

Приятелю, не искам да спамя - които иска да си вади, никъде не съм написал "ти, ти , ти ти ти "
Аз съм се застраховал, които иска да си вади - все ми е там ! Само че и никъде не съм казал ЧЕ човек НЕ може да излезе в чужбина без паспорт. Много добре знам кое може и кое НЕ може no

Публикувано на 09-04-2012 19:39 | RE: Международен паспорт
hgi
Потребител

Mr-Tokamori писа:
Пестете си парите а после да не съжалявате че не сте дали едни 40 лв и вместо да давате тези пари за паспорт, да не Ви ги искат с глоба и малко по голяма сума и да си - Ваша работа, говоря предимнно за UK wink

Аз не казвам че говориш конкретно за някои а за българите по принцип.....но поясни ми тогава това написаното за какво става дума,за какво може човек да си блъска главата после и за каква глоба става дума и то особенно за UK????
Публикувано на 09-04-2012 19:41 | RE: Международен паспорт
anastasiys
Потребител

Ако искаш да си направиш дебитна или кредитна карта във банка по-добре със паспорт защото личните карти нямат адрес написан на латиница и повечето английски банки не се наемат да ти направят сметка.
Публикувано на 09-04-2012 19:53 | RE: Международен паспорт
hgi
Потребител

Поредното невярно нещо......имам в 2 банки и не съм давал международен паспорт HSBC и Loyds.При първия случаи от фермата ни дадоха документи с попълнено почти всичко без личните данни които трябваше сами да попълним и съответно после да ги дадем в банката.Адреса написан на латиница беше адреса на фермата защото те се пращаха и по пощата до фермата.Първо пин кода с писмо и след седмица с второ писмо с пластиката.Това е за HSBC а за Loyds си я вадих на място с лична карта.Няма такава простотия банка да не издаде банков акаунт на клиент само защото личната му карта ще е написана на БГ,и между впрочем то само улицата не е на латиница което не е фатално.Били отказвали.....няма такава глупост.И в двата случая не ми е трябвала а за първия случаи личните ми данни са извадка от личната ми карта.Ако някои пише по темата да пише конкретни неща не да подвеждате хората с кой колко платил кой щял да си блъска главата че глоби че глупости.Кви глоби кво чудо кой ще те глоби че нямаш паспорт??Такава глупост не бях чел скоро!!!
Публикувано на 09-04-2012 22:54 | RE: Международен паспорт
Fairy
Модератор
http://www.facebook.com/Fairy.Brigadiri

Дебитна карта се изкарва най-лесно чрез фермата. На места някои клонове на банки НЕ отварят сметка без паспорт. Не са глупости, а факти. За Лондон говоря, понеже съм свидетел. Питам ги защо в един клон може, в друг не - било политика на клона. Казвам им, че нямат право да им изискват паспорт - политиката на клона е такава... Ами клонове колкото искаш. Не е фатално да нямаш паспорт в Англия, аз лично ако нямах паспорт и имах намерение да стоя само в Англия за кратък период от време ( 6 мес. примерно) не бих си изкарвала паспорт.

Публикувано на 10-04-2012 01:24 | RE: Международен паспорт
hgi
Потребител

Карта се вади еднакво лесно и с фермата и без фермата с едната разлика че ако е чрез фермата пристига във фермата а не ходиш до клона да си я търсиш,така бях с едната банка аз HSBC(издадена дебитна карта с лична карта) а на място в другата банка Loyds (отново само с лична карта) нямах никакви проблеми.Там лично аз буква по буква си спомням как диктувах на мадамата адреса ми в България как се пише като ми попълваше бланката защото освен настоящия ми искаха и личния адрес.Едно от изискванията е да има човек постоянен адрес (какъвто е фермата) които разбира се не фигурира в международния паспорт когато човек е в чужбина и в поаспорта пише постоянен в БГ а не в UK примерно както и в личната карта.Ако е имало такива клонове то те са били някакви изключения и то моментни защото малко преди да си извадя въобще карта например Loyds бяха спряли да издават въобще карти на българи и румънци по незнайни какви причини но после нещата се промениха.Отделно пък самия паспорт за което е и темата е абсолютно безсмислено нещо и нямаше по безсмислено нещо от това което колегата е написал че ако някои иска да го глобявали и да си блъскал главата да не си вадел.От това по смешно нещо не бях чел скоро.А той така и не обясни за какво човек може да бъде глобен

страница 2 от 2

< 1 2

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 29 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти