Форум >
Друго >
Публикувано на 01-04-2012 09:25 | Вирус и Злонамерен Софт в сайта ...
Днес за първи път при отварянето на сайта ми се случи това което може да видите на снимката по долу !!
За по голямо изображение тук: http://tinypic.com/r/n2ljc6/5
Интернет браузъра ми е Google Chrome а антивирусна Avast! Антивирусната нищо не е засичала поради предупреждението за вирус или злонамерен софтуер от браузъра.
На вниманието на всички потребители и най вече на Администратора Иво - поправете тази грешка във вашия html редактор. Помня че имаше и други които се оплакваха от това Според мен нищо сериозно, но нека поне хората не се стряскат, мен не ме вълнува чак толкова ...
Още Инфо:
... Какво е текущото състояние за delivery.usermedia.net?
Сайтът е посочен като подозрителен – посещението му може да навреди на компютъра Ви.
Какво се случи, когато Google посети този сайт?
От общо 206 страници, които тествахме на сайта през последните 90 дни, без съгласието на потребителя злонамерен софтуер бе изтеглен и инсталиран в резултат на 0 от тях. Предишното посещение на Google на сайта бе на 2012-03-31 и за последен път там бе намерено подозрително съдържание на 2012-03-31.
Злонамереният софтуер включва 381 trojan(s), 2 exploit(s).
Броят мрежи, на които този сайт е хостван, е 1, включително AS34224 (NETERRA).
Сайтът действал ли е като посредник, което да е довело до допълнително разпространяване на злонамерен софтуер?
През последните 90 дни delivery.usermedia.net изглежда, че е функционирал като посредник за заразяването на 2 сайт/а, включително basketball-bg.com/, uni-sofia.bg/.
На този сайт хостван ли е злонамерен софтуер?
Да, на този сайт е хостван злонамерен софтуер през последните 90 дни. Броят заразени от него домейни е 6, включително basketball-bg.com/, pomagalo.com/, uni-sofia.bg/.
Как се случи това?
В някои случаи трети страни могат да добавят злонамерен код в легитимни сайтове, което ни принуждава да показваме предупредителното съобщение.
За по голямо изображение тук: http://tinypic.com/r/n2ljc6/5
Интернет браузъра ми е Google Chrome а антивирусна Avast! Антивирусната нищо не е засичала поради предупреждението за вирус или злонамерен софтуер от браузъра.
На вниманието на всички потребители и най вече на Администратора Иво - поправете тази грешка във вашия html редактор. Помня че имаше и други които се оплакваха от това Според мен нищо сериозно, но нека поне хората не се стряскат, мен не ме вълнува чак толкова ...
Още Инфо:
... Какво е текущото състояние за delivery.usermedia.net?
Сайтът е посочен като подозрителен – посещението му може да навреди на компютъра Ви.
Какво се случи, когато Google посети този сайт?
От общо 206 страници, които тествахме на сайта през последните 90 дни, без съгласието на потребителя злонамерен софтуер бе изтеглен и инсталиран в резултат на 0 от тях. Предишното посещение на Google на сайта бе на 2012-03-31 и за последен път там бе намерено подозрително съдържание на 2012-03-31.
Злонамереният софтуер включва 381 trojan(s), 2 exploit(s).
Броят мрежи, на които този сайт е хостван, е 1, включително AS34224 (NETERRA).
Сайтът действал ли е като посредник, което да е довело до допълнително разпространяване на злонамерен софтуер?
През последните 90 дни delivery.usermedia.net изглежда, че е функционирал като посредник за заразяването на 2 сайт/а, включително basketball-bg.com/, uni-sofia.bg/.
На този сайт хостван ли е злонамерен софтуер?
Да, на този сайт е хостван злонамерен софтуер през последните 90 дни. Броят заразени от него домейни е 6, включително basketball-bg.com/, pomagalo.com/, uni-sofia.bg/.
Как се случи това?
В някои случаи трети страни могат да добавят злонамерен код в легитимни сайтове, което ни принуждава да показваме предупредителното съобщение.
Редактирано от Mr-Tokamori на 01-04-2012 09:43
Публикувано на 01-04-2012 11:02 | RE: Вирус и Злонамерен Софт в сайта ...
Да, премахнал съм скрипта на UserMedia и съм им казал да си видят нещата.
Пуснал съм и рикуест за преразглеждане на сайта, затова скоро всичко трябва да е ОК.
Извинявам се за причиненото неудобство, шит хапенс.
Пуснал съм и рикуест за преразглеждане на сайта, затова скоро всичко трябва да е ОК.
Публикувано на 01-04-2012 11:14 | RE: Вирус и Злонамерен Софт в сайта ...
Ivo писа:
Ол дъ тайм....хи хи хи
Публикувано на 01-04-2012 14:57 | RE: Вирус и Злонамерен Софт в сайта ...
На мен още ми се появява
Публикувано на 01-04-2012 14:58 | RE: Вирус и Злонамерен Софт в сайта ...
Еми трябва да мине малко време за съжаление, за да се махне това предупреждение.
Публикувано на 01-04-2012 16:08 | RE: Вирус и Злонамерен Софт в сайта ...
Все още не е готово или де да го знам, един път ме пуска в сайта, друг път ми показва по горното съобщение. Каквото и да е, ще се оправи. Няма страшно хора, не е нещо сериозно което да навреди на компютъра Ви ! Тествах с Avast ! - всичко е ОК
Редактирано от Mr-Tokamori на 01-04-2012 16:10
Публикувано на 01-04-2012 22:24 | RE: Вирус и Злонамерен Софт в сайта ...
Вече всичко е оки при мен.ама през деня беше много грозно това съобщение
Публикувано на 01-04-2012 22:27 | RE: Вирус и Злонамерен Софт в сайта ...
Еми тъй е, пак добре, че още днес махнаха предупреждението.
Голям картел са.. браузъри плюс Гугъл.
Голям картел са.. браузъри плюс Гугъл.
Публикувано на 01-04-2012 22:45 | RE: Вирус и Злонамерен Софт в сайта ...
всичко е ОК сега .. Анонимните атакуват
Публикувано на 01-04-2012 22:47 | RE: Вирус и Злонамерен Софт в сайта ...
Трябваше да го пусна като първоаприлска шега това.
Добре че с нищо не им пречи форума на анонимните.
Добре че с нищо не им пречи форума на анонимните.
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители