Форум >
>
Друго >
Тема: БТВ срещу БУЛСАТКОМ
Публикувано на 06-01-2013 15:50 | БТВ срещу БУЛСАТКОМ
Oli_K
Модератор

От две седмици върви тази драма която става все по голяма и по голяма с всеки изминал ден и ще е интересно да я коментираме и тук .Много наши сънародници ползват първият DTH оператор Булсатком зад граница,и се чудя те как гледат на създалата се ситуация.Разбира се и хората които са в БГ имат гледна точка и си мисля че ще е интересна темата ако всеки да си каже мнението !

Публикувано на 06-01-2013 15:52 | RE: БТВ срещу БУЛСАТКОМ
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Аз така и не разбрах кой лъже за причините - БТВ или Булсат

Публикувано на 06-01-2013 15:54 | RE: БТВ срещу БУЛСАТКОМ
Oli_K
Модератор

Ivo писа:
Аз така и не разбрах кой лъже за причините - БТВ или Булсат

И едните и другите мен ако питаш....ама да видим на кой му е по дебел врата!

http://www.youtube.com/watch?v=dRE6HdUjLYU laugh
Публикувано на 06-01-2013 16:15 | RE: БТВ срещу БУЛСАТКОМ
djakere4a
Потребител

+1 за Булсат, Босфор Тв да умират. Босфор ТВ го няма и по други кабеларки не само при Булсатком. devil

Не може да не може.
Публикувано на 06-01-2013 16:36 | RE: БТВ срещу БУЛСАТКОМ
Elektra
Модератор

Аз като не гледам телевизия и не ме безпокоят такива проблеми - имало ли, нямало ли БТВ laughlaugh Общо взето съм на мнение, че специално новините (не само на БТВ, но основно) всяват страх и несигурност в хората. Дето имаше един лаф "Новините започват с добър вечер и после цяла вечер обясняват защо тя не е такава".
Телевизор пускам единствено да гледам "Под прикритие" . Всичко друго, което ме интересува го следя в нета и то избирателно. Така че хич не ми е....

Публикувано на 01-02-2013 00:12 | RE: БТВ срещу БУЛСАТКОМ
ruseva
Потребител

Добре, че беше бТВ, че да я започне някой тази тема иначе не ми е ясно кога и дали щеше да излезе на светло пазара на кабеларките, а после всички се оплакват че нямало български филми, че нямало не знам какво - ми как да има - хем пари няма, щото някой лъже, хем не се снима, ми няма да се снима много ясно. И на цялата тази бакия и гнус, пак, първият качествен български сераил от толкова време пак бТВ го направиха или имате нещо и против "Стъклен дом"?!
Публикувано на 01-02-2013 17:43 | RE: БТВ срещу БУЛСАТКОМ
TodorNikolov
Потребител

Здравейте! Попаднах на този форум, докато проучвах ситуацията около конфликта и реших да споделя мнение с вас. Колкото и неудобства за зрителите да създаде този спор между bTV и Булсатком, в крайна сметка той имаше отрезвителен ефект върху целия бранш, от което пак ще спечелят зрителите. За всички стана ясно, че е невъзможно операторите да задържат почти целия приход от абонатите за себе си и да имаме качествена телевизия! Сега можем да се надяваме, че сивия сектор на кабелните оператори ще илзезе наяве!
Публикувано на 01-02-2013 17:49 | RE: БТВ срещу БУЛСАТКОМ
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Това ще намали таксите на потребителите или ще направи по-добра услугата?
Че нещо не стана ясно как печелят зрителите.

Публикувано на 01-02-2013 17:52 | RE: БТВ срещу БУЛСАТКОМ
TodorNikolov
Потребител

По-добра услсуга!
Публикувано на 16-02-2013 13:15 | RE: БТВ срещу БУЛСАТКОМ
pkoleva
Потребител

И тази суматоха отмина кой успя да спечели, кой не си остава тайна. Всичко е минало вече и затихна. Естествено някой на някой плати оправиха си отношенията и все едно нищо не било.Напълниха си гушите, само не разбрах какво спечелихме ние зрителите???
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 76 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти