Форум >
>
Друго >
Тема: има ли ужилени от Вади Жоб ЕООД Сливен
Публикувано на 06-04-2013 12:02 | има ли ужилени от Вади Жоб ЕООД Сливен
rosenar
Потребител

ако знаете нещо пишете по темата

Публикувано на 06-04-2013 13:04 | RE: има ли ужилени от Вади Жоб ЕООД Сливен
Mr-Tokamori
Потребител

"Вади Жоб" ЕООД № 1285/ 30.12.2010 г.
седалище и адрес на управление:
гр. Сливен 8800, бул. "Ал. Стамболийски" 1, Комплекс "Печ", ет. 4, офис 6
НЯМА РЕГИСТРИРАН ДОГОВОР -> http://www.az.government.bg/Exchanges/List1.htm Позиция 109
Аз не бих кандидатствал за работа в тази фирма.

Публикувано на 07-04-2013 01:25 | RE: има ли ужилени от Вади Жоб ЕООД Сливен
maxuela67
Потребител

cry за съжаление аз подписах договор с Вади Жоб и съм една от многото измамени . Вече 5 месеца от както не работя в Вади Жоб и още си тровя живота ходя по инспекции в НАП и ще последва и граждански иск . Схемата е много проста подписва се договор на заплата 320 лева а са обещани 9 евро на час , докато вземеш да задаваш въпроси къде са 9 евро на час са минали 4 месеца и се оказва че работиш за 28 евро на ден командировъчни + 320 лв на месец заплата дефакто излиза 4 евро на час . Лично аз срещам толкова изпечени мошеници за първи път и за това реших че трябва всичко това да не продължава и за да няма още стотици измамени ще предявя иск срещу управителя . Ако искате да се включите оставете ми съобщение .
Публикувано на 09-05-2013 16:09 | RE: има ли ужилени от Вади Жоб ЕООД Сливен
ivaylopk
Потребител

Не мога да разбера защо всички ходите с посреднически фирми в Англия.
Има 2-3 ферми които сами си правят интервютата в България . Аз така 2 пъти ходих(само си платих самолетния билет) и после вече даже няма смисъл да ходиш на интервю а само се обаждащ , че и това лято ще отидеш. Такава ферма е Haygrove. Това беше преди 2 години но все пак предполагам , че пак правят интервюта даже имам още покани за хора които ни дадоха последното лято.
До колкото си спомням имат сайт Haygrove.co.uk на който може да кандидатстваш онлайн ама не знам дали ще ви обърнат внимание така .

Ivo: без такива подписи!
Редактирано от ivaylopk на 09-05-2013 16:10
Публикувано на 10-05-2013 18:34 | RE: Има ли ужилени от Вади Жоб ЕООД
lokitoka
Потребител

Хора, защо не четете форумите? Те са истински. Нали тази г-жа Тошева - собственичката на Вади Жоб ЕООД е същата, която беше и на Дива Джоб ЕООД, седалището е пак там в Сливен, комплекс Печ. Тя няма да се промени, такава си е - лъже и краде от вас, които се блъскате там във Франция. Познавам я толкова добре... Съветвам Ви да не подписвате никакви договори с тази госпожа, забравете за нея, за фирмата o7;, за Сливен, за Франция. Тя е жив дявол!!! Предайте на всички ваши познати, близки, роднини и т.н. това мое послание. Повярвайте ми, стъжни ми живота.
Нека, да не преживявате това, което се случи на мен, "благодарение" на нея.
Публикувано на 10-05-2013 23:35 | RE: има ли ужилени от Вади Жоб ЕООД Сливен
FxRI1
Потребител

lokitoka писа:
Хора, защо не четете форумите? Те са истински. Нали тази г-жа Тошева - собственичката на Вади Жоб ЕООД е същата, която беше и на Дива Джоб ЕООД, седалището е пак там в Сливен, комплекс Печ. Тя няма да се промени, такава си е - лъже и краде от вас, които се блъскате там във Франция. Познавам я толкова добре... Съветвам Ви да не подписвате никакви договори с тази госпожа, забравете за нея, за фирмата o7;, за Сливен, за Франция. Тя е жив дявол!!! Повярвайте ми, стъжни ми живота.
Нека, да не преживявате това, което се случи на мен, "благодарение" на нея.

Добре де, а няма ли най-накрая да се намери начин да си получи заслуженото тази жена? Именно заради такива хора като нея и отвратени от БГ действителността половината младеж на България се скита в странство! Всеки втори старик да питаш ти казва, че или синът му или дъщеря му са в чужбина.Няма оправия и това е.

</Just a...Enthusiast>
Редактирано от FxRI1 на 10-05-2013 23:37
Публикувано на 25-05-2013 20:52 | RE: има ли ужилени от Вади Жоб ЕООД Сливен
maxuela67
Потребител

Повярвайте ще си получи заслуженото,ходене по инспекции в НОИ,в НАП и къде ли още не .......Но иска бягане и само чрез събиране на цялата документация и предаването и на компетентните органи и ще си получи заслуженото.
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 23 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти