Форум >
>
Друго >
Тема: Проблем с регистрация в HMRC
Публикувано на 09-07-2019 20:35 | Проблем с регистрация в HMRC
veronika123
Потребител

Здравейте, много спешно се нуждая от помощ със следния проблем съм.
Искам да си върна данъците от Англия,като кандидатствам онлайн.
Започнах да правя своята регистрация в HMRC,но срещам пробелем при нея,тъй като не могат да потвърдят,че аз съм. Получих ID код направих си парола,попълних имената си NIN ... и следващия въпрос,на който трябва да отговоря е сумата,която ми е удържана за IN,нея я пише на документ P60,който имам въвеждам сумата и не я приема за валидна сума,която те имат записана и дотук стигам в задънена улица.Пробвах с какви ли не варианти на изписване на сумата и не се получава.
И не мога да си направя регистрацията. Дали има възможност в моето P60 да има грешка.

Публикувано на 11-07-2019 16:28 | RE: Проблем с регистрация в HMRC
skresh
Потребител
shugavvv https://facebook.com/Georgi Georgiev

Най-сигурният вариант е да се обадите на HMRC : ))
Публикувано на 19-07-2019 10:04 | RE: Проблем с регистрация в HMRC
rusirusev
Потребител

здравейте аз пърк имам друг проблем с п45 от къде и как мога да изискам ново ?
Публикувано на 10-09-2019 21:55 | RE: Проблем с регистрация в HMRC
pi6tova84
Потребител

zdraveite ianuari si pusnah dokomentite za borsa pratiha mi pismo slet 8 meseca ot anglia vzeh go ot noi I mi kazaha da si go preveda za6toto e n.a. angliski kakvo triabva da napravia ...Thank you for your request for U002/U004 certificate.
We are unable to issue these certificates to you as there is some confusion from the information you have supplied.
The CA3916 and U001, has been submitted under UK National Insurance Number ********* but the P45 employment document is under ST974043D.
The personal details under each UK number are similar and we need you to confirm the information you have supplied is for the same person.
Once this information has been received we will consider your request.
Yours faithfully
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 31 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти