Форум >
Друго >
Публикувано на 01-01-2012 17:04 | RE: Музиката, която слушаме...
Малко руско...
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!
и пазя го изпълнено с любов!
Публикувано на 24-01-2012 15:10 | RE: Музиката, която слушаме...
Публикувано на 24-01-2012 16:09 | RE: Музиката, която слушаме...
vangeliq писа:
Малко руско...
Малко руско...
Стиига бе !!! Toва не вярвах, че освен мен, някой друг също си го пуска да го слуша
Eто и от мен нещо... за един по-весел полет
Редактирано от petroff на 24-01-2012 16:09
Публикувано на 24-01-2012 16:48 | RE: Музиката, която слушаме...
А какво бихте казали за това: http://pdj.cc/fbIu3
По късно ще вкарам всичките си линкове за Фенове на Хаус Музиката, по специално "Progressive / Deep & Dark Progressive w/ Ethno Motives"
Пожелавам Ви приятни мигове
Повече инфо за мен: http://facebook.com/deep.cult
По късно ще вкарам всичките си линкове за Фенове на Хаус Музиката, по специално "Progressive / Deep & Dark Progressive w/ Ethno Motives"
Пожелавам Ви приятни мигове
Повече инфо за мен: http://facebook.com/deep.cult
Редактирано от Mr-Tokamori на 24-01-2012 16:51
Публикувано на 24-01-2012 17:05 | RE: Музиката, която слушаме...
Слушам разни неща - кефят.
Ся ти ли ги правиш тия или римейкове, че нещо не ми е ясно.
Ся ти ли ги правиш тия или римейкове, че нещо не ми е ясно.
Публикувано на 24-01-2012 17:10 | RE: Музиката, която слушаме...
По-принцип се занимавам с продуциране. Това в линка към PROMODJ е DJ SET за нашето най голямо Онлайн Радио EILO.org Аз с БГ артисти не се занимавам. А музиката е Хаус 4/4 по точно прогресив с етно мотиви от България и Индия. Няма римейкове, аз се подвизавам като диджей и някой в БГ ме знаят като Deep Cult
Миксирам за сега от 2г. само за Онлайн радия извън България, по големи като: Фриски, Трайбъл Миксес, Инсомния, Пюре ФМ - Музиката ми е изцяло НЕкомерсиална (Underground)
Определям се в Жанра на Moshic, Kintar, Frangellico, Gerardo Boscarino, Marcelo Vasami.
Наскоро в Плазма гр. Пловдив бе Moshic Shlomi от Израел е моята музиката е като неговата, използвам дори неговите продукций. надявам се някой да ги хареса тук !
Миксирам за сега от 2г. само за Онлайн радия извън България, по големи като: Фриски, Трайбъл Миксес, Инсомния, Пюре ФМ - Музиката ми е изцяло НЕкомерсиална (Underground)
Определям се в Жанра на Moshic, Kintar, Frangellico, Gerardo Boscarino, Marcelo Vasami.
Наскоро в Плазма гр. Пловдив бе Moshic Shlomi от Израел е моята музиката е като неговата, използвам дори неговите продукций. надявам се някой да ги хареса тук !
Редактирано от Mr-Tokamori на 24-01-2012 17:14
Публикувано на 24-01-2012 17:12 | RE: Музиката, която слушаме...
Редактирано от Antilopata на 24-01-2012 17:13
Публикувано на 24-01-2012 17:12 | RE: Музиката, която слушаме...
Еми браво, ако не друго ако отидеш на бригада ще можеш да забавляваш малка част от хората, всичко останало е на чалга.
Публикувано на 24-01-2012 17:15 | RE: Музиката, която слушаме...
Ivo писа:
Еми браво, ако не друго ако отидеш на бригада ще можеш да забавляваш малка част от хората, всичко останало е на чалга.
Друга ми е целта но не е изключено !! Хаха супер идея
Публикувано на 24-01-2012 17:16 | RE: Музиката, която слушаме...
Antilopata писа:
Годините бяха хубави а Whitesnake + Foreigner and Status Quo са ми любимите и не само слушам всичко от 80's / 90's ...
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители