Форум >
Публикувано на 13-05-2010 12:54 | RE: Франция
theface ти къде ще работиш в Германия? кога заминаваш?

Публикувано на 13-05-2010 13:12 | RE: Франция
на лично ще пиша, че тук е друга темата 

Публикувано на 13-05-2010 14:23 | RE: Франция
И ние се навихме относно офертите за Франция. Може ли някой да ни каже колко време след регистрацията са му звъннали за интервю?
И имали въобще смисъл да чакаме да ни извикат??....че вече чакането от Конкордия златно ни излезе!
И имали въобще смисъл да чакаме да ни извикат??....че вече чакането от Конкордия златно ни излезе!

Публикувано на 13-05-2010 14:33 | RE: Франция
Защо не пробваш с Хюман Пауър? Май те ще излезнат най-силни за Франция, а и само хубави отзиви чета за тях... засега! 

Публикувано на 13-05-2010 17:00 | RE: Франция
Ами аз говоря точно за Хюман Пауър.Ние вече кандидатствахме при тях, но още не са ни отговорили. И не знаем има ли смисъл да се надяваме още...

Публикувано на 13-05-2010 17:47 | RE: Франция
И аз кандидатствах, но отговор все още няма... Все пак при мен са минали само два дни.
Публикувано на 13-05-2010 18:42 | RE: Франция
A къде точно кандидатства-в обявите им за работа,или някъде другаде?
Успех!
Успех!

Публикувано на 13-05-2010 19:16 | RE: Франция
В обявите им за работа.
Публикувано на 14-05-2010 10:56 | RE: Франция
лошото е при тях,че много се чака!аз още миналата година бях подала документи за гроздобер,но уви ни вопъл,ни стон....
..тази година бях пуснала още януари месец св,пак не звъннаха,после и март, и най- накрая ми се обадиха март месец!!!

много се чака, а и с предимство са старите работници при тях!!! малко кофти системка имат във връзка с кандидатсването!пускат обява, а кадрите им са набрани предварително(стари работници) просто пускат обяавата формално,ако изкочи някои добре знаещ френски език!!!!! така, че успех на всички от мен!!!!!

..тази година бях пуснала още януари месец св,пак не звъннаха,после и март, и най- накрая ми се обадиха март месец!!!

много се чака, а и с предимство са старите работници при тях!!! малко кофти системка имат във връзка с кандидатсването!пускат обява, а кадрите им са набрани предварително(стари работници) просто пускат обяавата формално,ако изкочи някои добре знаещ френски език!!!!! така, че успех на всички от мен!!!!!

Публикувано на 14-05-2010 11:26 | RE: Франция
Значи да не се надявам много, много... Еми каквото сабя покаже в крайна сметка. 

Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД