Форум >
Публикувано на 11-06-2014 08:45 | RE: Франция
НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ НЕЩО ЗА ТАЗИ ФИРМА----Електрисите” ЕООД /Предприятие, осигуряващо временна заетост, лиценз № 49/22.05.2013/ търси селскостопански работници за бране на пъпеши във Франция с договор за сезонна работа на пълно работно време. Предишен опит в брането на пъпеши е предимство за кандидатите. За допълнителна информация: тел. 0895 495912 или на място в приемната - гр. Перник, ул. "Радомир" № 1, вх. А, офис 10 /Център Нови хорионти/ всеки ден от 10 - до 12,00ч.
Месторабота: Шинон / Франция
Месторабота: Шинон / Франция
Публикувано на 11-06-2014 08:56 | RE: Франция
За съжаление нищо все още не знам за фирмата но мисля след малко да звънна по телефона и да разбера повече неща относно работата. Ще пиша ако науча.
Публикувано на 20-06-2014 17:36 | RE: Франция
Ние със съпруга ми кандидатствахме и ни се обадиха ,че сме одобрени.Заминаването е към 10.06 ,чакаме да ни звъннат .Като условия , звучат добре,ще видим ...
Публикувано на 16-08-2014 19:17 | RE: Франция
levskarq77 писа:
Да добавя искат да имаш и платени здравни осигуровки ,спането във Франция е между 7-10 на ден,не ти казват за какъв период е работата може да е 1 месец може и повече ,а може и на втория ден фермера да ви прати обратно вкъщи.Като теглих чертата ми трябват около 1300лв да замина ,които трудно ще избия за няколко месеца работа.
suzi1972 писа:
здравеите вси4ки в форума да говорим за Мултипро и хиуман пауар маи няма разлика и двте фирми са едно и са6то колкото и да се садят или делят и двете работят по една и са6та схема така 4е дали 6те работите в едната или другата няма зна4ение,,, на кратко 6те работите за 9,24 на 4ас които никога няма да вземете 6те ви дават по 400ев аванси от които 6те пла6тате наем на кола всеки ден по 2,50 6те пла6тате горива и така може да ядете за около 200евро на месец ако пу6ите ло6а работа 6те ви устават 100 за ядене другото което е те не взимат комисиони но 4асовете ви никога няма да излизат така 4е при 200 работни 4аса 6те си устанете с 400 евро за храна и в добрия слу4аи в бг картата наи много 1000лева това е в добрия слу4аи сами 6те си пла6тате спането и 6те ви се наложи да живете с какви ли не хора, успех на вси4ки ако ви интересува о6те не6то с радост 6те отговоря
здравеите вси4ки в форума да говорим за Мултипро и хиуман пауар маи няма разлика и двте фирми са едно и са6то колкото и да се садят или делят и двете работят по една и са6та схема така 4е дали 6те работите в едната или другата няма зна4ение,,, на кратко 6те работите за 9,24 на 4ас които никога няма да вземете 6те ви дават по 400ев аванси от които 6те пла6тате наем на кола всеки ден по 2,50 6те пла6тате горива и така може да ядете за около 200евро на месец ако пу6ите ло6а работа 6те ви устават 100 за ядене другото което е те не взимат комисиони но 4асовете ви никога няма да излизат така 4е при 200 работни 4аса 6те си устанете с 400 евро за храна и в добрия слу4аи в бг картата наи много 1000лева това е в добрия слу4аи сами 6те си пла6тате спането и 6те ви се наложи да живете с какви ли не хора, успех на вси4ки ако ви интересува о6те не6то с радост 6те отговоря
Да добавя искат да имаш и платени здравни осигуровки ,спането във Франция е между 7-10 на ден,не ти казват за какъв период е работата може да е 1 месец може и повече ,а може и на втория ден фермера да ви прати обратно вкъщи.Като теглих чертата ми трябват около 1300лв да замина ,които трудно ще избия за няколко месеца работа.
Пълни глупостии...1300 лв, как го измислихте това. Първо по закон трябва да си плащаме здравните осигуровки, а Мултипро искат Европейска здравна карта, за нея трябва да са платени.( Картата е безплатна). Свидетелство за съдимост,което струва 5 лв, Медицинско, което е 5 лв и две сметки на пощенска банка, едната в левове,другата в евро, те струват 18 лв и 100 евро пътя.... Може би ми излизат криви сметките, но както и да ги смятам, не мога да ги изкарам 1300 лв.. Мисля, че във форума трябва да пишат по-запознатите хора.
Публикувано на 19-08-2014 10:23 | RE: Франция
Здравейте,
Нов съм тук а много ме интересува информация за Мултипро ООД.
Сериозни ли са ?
Някой ако има повече инфо моля да сподели !
Предстои ми заминаване в края на тази седмица или другата.
Благодаря,
Сериозни ли са ?
Благодаря,
Публикувано на 19-08-2014 14:25 | RE: Франция
tonyvm писа:
Здравейте,
Сериозни ли са ?
Благодаря,
Здравейте,
Сериозни ли са ?
Благодаря,
То първо се пита като цяло........ти вече си платил сигурно ....
Публикувано на 19-08-2014 14:30 | RE: Франция
само гледай да не те пращат командировка, ако е така значи е измама.................договора прочети, ако пише че те пращат командировка във франция.......или някъде........значи не са задължени да ти плащат минимума за страната ....
Публикувано на 19-08-2014 14:37 | RE: Франция
Абсолютно винаги плащат минимума всички фирми, даже дочух, че французиге са ги задължили да ни осигуряват на това, което изкарваме, а не на минимална работна заплата.
Публикувано на 19-08-2014 14:51 | RE: Франция
Българските посредници като Хюман-а и тия тука ще си останат такива цял живот къде какво може да се изменти да се спести и да отиде при тяхната банкова сметка ... измекяри винаги ще има в България докато не се задействат институциите ни а те отдавна бездействат и само лапат и барат кокошкарите само .
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254 - За всеки начинаещ човек интересуващ се от бригади !
Публикувано на 19-08-2014 15:57 | RE: Франция
ninja303030 писа:
[quote]tonyvm писа:
Здравейте,
Сериозни ли са ?
Благодаря,
[quote]tonyvm писа:
Здравейте,
Сериозни ли са ?
Благодаря,
То първо се пита като цяло........ти вече си платил сигурно ....[/qu
Нито една от фирмите не взимат комисионни и такси, даже повечето дават аванси за заминаване..
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители